30 dnů na vrácení Shop roku

Kártyafüggetlen telefonok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Telefon márka/model
Kijelző mérete
4,4" és kisebb
(31)
4,5"-5,4" között
(36)
5,5"-5,9" között
(48)
6"-6,4" között
(317)
6,5" és nagyobb
(1010)
Rendszermemória (RAM)
16 GB ≥
(65)
12 GB
(291)
8 GB
(539)
6 GB
(204)
4 GB
(224)
Belső tárhely mérete
1 TB
(20)
512 GB
(187)
256 GB
(581)
128 GB
(475)
64 GB
(121)
32 GB
(43)
16 GB ≤
(18)
Kártya konfiguráció
Hibrid
(290)
Dual SIM + memóriakártya
(356)
Dual SIM
(402)
Single SIM
(5)
Single + eSIM
(320)
Hibrid + eSIM
(8)
Dual SIM + eSIM
(55)
Megjelenés éve
2024
(211)
2023
(777)
2022
(260)
2021
(113)
2020
(35)
2019
(8)
2018
(3)
Tulajdonságok
Gyorstöltés
(1343)
Vezeték nélküli töltés
(505)
Gyors vezeték nélküli töltés
(454)
Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén
(530)
Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn
(379)
Hátlapi (fő) kamera felbontása
0,08 Mpx
200 Mpx
-
Akkumulátor kapacitása
1400 mAh
22000 mAh
-
Vezeték nélküli technológiák
NFC
(1255)
WiFi
(1435)
Bluetooth
(1434)
GPS
(1381)
Infraport
(120)
Szűrés

A kártyafüggetlen telefonokban bármelyik magyar, vagy külföldi szolgáltató kártyáját minden akadály és korlátozás nélkül tudja használni. A kínálatunkban található mobiltelefonok beüzemelése végtelenül egyszerű, ugyanis csak bele kell helyezni a már meglévő SIM kártyát az újonnan vásárolt telefonba és már telefonálhat is.

Tovább

Miért érdemes kártyafüggetlen telefont választani?

Gyakran megesik, hogy készülékét le szeretne cserélni, vagy azért mert nem szolgálja ki igényeit, vagy mert tönkrement. Az ilyen esetben remek megoldást nyújtatnak a kártyafüggetlen telefonok, ugyanis nem szükséges a szolgáltatóval egyeztetni, nincs szükség előfizetés módosításra, illetve a szerződési feltétélek hosszas tanulmányozására. Nem számít, hogy 20-as, 30-as vagy 70-es előhívója van, ugyanis a SIM kártya behehezése után a telefon teljes értékűen működik majd.

Kártyafüggetlen telefon

Válassz bátran, a kínálat minden darabja hálózattól és szolgáltatottól független!

Kártyafüggetlen okostelefonok

A jelenleg kapható okostelefonok nagy része két SIM kártyát tud kezelni egyszerre. Ha két szolgáltató kártyáját szeretne használni egyazon időben, akkor mindenképpen kártyafüggetlen okostelefonra van szüksége. Tekintse meg kártyafüggetlen okostelefonjaink széles kínálatát.

Nyomógombos kártyafüggetlen telefonok

Az idősebb generáció előszeretettel választja a hagyományos, azaz nyomógombos készülékeket. Egy esetleges telefoncsere számukra megterhelő technikai és ügyintézésbeli kihívást jelenthet. Számunkra egyszerű és gyors megoldást kínálnak a kártyafüggetlen nyomógombos telefonok, ugyanis a SIM kártya behelyezésén kívül nincs más teendőjük.

Ha magára ismer, akkor kártyafüggetlen mobiltelefonra van szüksége:


  • Ha gyakran, akár évente cserélgeti telefonját, mert mindig a legjobb, legújabb modellre vágyik. Régi készülékén pedig gyorsan szeretne túladni, érdemes független telefont választani, ugyanis a kártyafüggetlen mobilokat gyorsabban és magasabb árért lehet eladni a használt piacon, mint kártyafüggő társaikat.
  • Ha még nem tudja milyen szolgáltatót válasszon és telefonvásárlás előtt áll, ám a jövőben nem szeretne minden szolgáltató váltással telefont is váltani.
  • Ha több feltöltőkártyás telefonszámot használ egyszerre, azaz a kártyákat gyakran cserélgeti telefonjában.
  • Ha két ország közt ingázik és cserélgeti a szolgáltatók kártyáit, vagy Dual SIM-es telefont használ.
  • Ha olyan helyen lakik, ahol nincs teljes lefedettsége, vagy változó a lefedettsége az egyes szolgáltatóknak és kénytelen két szolgáltató kártyáját használni egyidőben.
  • Ha sokat utazik országon belül és mindig szeretne elérhető lenni lefedettségtől és szolgáltatótól függően. Ilyen esetben érdemes a Dual Sim-es kártyafüggetlen telefont választani.
  • Ha céges, illetve privát telefonszáma, illetve kártyája más-más szolgáltatótól van, viszont nem szeretne két telefont magával hordozni, ismét a kártyafüggetlen Dual SIM kártyás telefon a megoldás. Hasonló a helyzet abban ez esetben is , ha két SIM kártyát használ egyszerre, az egyiket interneteszére a másikat telefonálásra.

!

A kínálatunkban található minden okos és nyomógombos telefon kártyafüggetlen!

Honnan tudom, hogy a telefonon kártyafüggetlen?

A legegyszerűbb módszer, ha készülékébe belehelyez egy másik szolgáltatótól származó SIM-kártyát, ha az újraindítás után a készülék jelzi, hogy rendelkezik térerővel, azaz kapcsolódott az adott szolgálat hálózatához, akkor a telefon kártyafüggetlen. Ha nem tud csatlakozni a másik szolgáltató hálózatához, nincs térerő, esetleg a készülék kapcsolódási, vagy más hibaüzenetet jelez a telefon feltehetőleg kártyafüggő.

Miért kártyafüggő egy telefon, illetve, hogyan lehet függetleníteni

A szolgáltatóktól kedvezményesen vásárolt telefonok zöme kártyafüggő, tehát csakis az adott szolgáltató kártyájával működik. A kártyafüggővé tételnek gazdasági és szerződésbeli okai vannak, viszont a hűségidő lejárta után a készülék hivatalosan (bizonyos ellenérték fejében) függetleníthetők.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 445 termék

Kártyafüggetlen telefonok

Kártyafüggetlen telefonok

A Kártyafüggetlen telefonok kategóriában összesen 1445 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kártyafüggetlen telefonok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kártyafüggetlen telefonok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kártyafüggetlen telefonok vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ