Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Katalizátor Vízálló zöld Pop

Termékkatalógus
Katalizátor Vízálló zöld Pop
Mobiltelefon tok vízálló 5m, pormentes és sokk teljes hozzáférést biztosít az összes gomb, iPhone 6 Plus / Plus 6s
Kód:  SP010c126g Termékszám:  CATIPHO6SPGRE

Katalizátor Vízálló zöld Pop

Szándékában áll-e menni a szélsőséges környezetben, és aggódsz pimped iPhone 6 Plus/6s Plus? A Catalyst Vízálló tok nem kell aggódnia, hogy a telefon a legvadabb körülmények között.Ötletes kialakítás vízálló burkolat védi a telefont akár öt méter mély. Ezen túlmenően, a ház test ellenáll a csökkenés egy nagy magasságban. A bónusz egy védőfóliával, hogy megakadályozzák a karcolásoktól. Ház semmilyen módon nem korlátozott a telefon funkciók, azonnali hozzáférést biztosít az összes gomb és funkció továbbra is maradt, és így a lehető legnagyobb biztonságot élvezheti minőségű kijelző és a hangszórók. Ne kockáztasson, és védi a készüléket stílusú luxus.  

legfontosabb jellemzői

  • Prémium védelem az iPhone 6 Plus/6s Plus
  • Mindennapi használatra még szélsőséges körülmények
  • Vízálló 5 m
  • Ütközési vagy csökkenése
  • Nem menti fel a port és egyéb szennyeződéseket
  • Tökéletes, semmi korlátozott hozzáférés telefon funkciói
  • szilikon csomagolás
  • Légmentes vízálló membrán hangzást
  • Felhelyezése húrok a nyak és a csukló
  • A anyagok egyedülálló minőségű
  • Hozzáférés minden csatlakozó

Első osztályú anyagok

Annak érdekében, hogy a lakhatás olyan egyedülálló védő tulajdonságokkal, akkor készült kiváló minőségű anyagok. Függetlenül attól, hogy ütésálló polikarbonátból vagy lágy gumi hatását elemet vagy szilikon tömítés és feszes membránok.

stílusos megjelenés

Ház, amely nem ismer kompromisszumot a design. Ez egy nagyon vékony eset, amely tökéletesen tükrözi a kecses görbéje az iPhone, köszönhetően az átlátszó fedelet híresen látszanak, még akkor is, amikor szükség van egy telefon védett. A külső része van, amelyek kiváló minőségű csúszásmentes gumi.

felbecsülhetetlen trivia

Ház zsúfolt vélt apróságok, de ők csak teszik a legjobb termék ebben a kategóriában. Akkor előnyös a lehetősége a mellékelt rögzítésre és a csukló, a nagyobb biztonság érdekében a nehéz körülmények között. A nagy funkció a szabadalmaztatott forgatógombot a hangerő beállításához, valamint egy integrált, ultra-érzékeny kijelző védelmére, amely lehetővé teszi a teljes hozzáférést biztosít az összes funkciót. Légmentes vízálló membrán technológiát használ True Sound Acoustic, amelyen keresztül az összes audio- és világos. Optikai lencse kupak nem korlátozza annak funkcióit, hanem megvédi azt a minden szennyeződést, ezért ha azt szeretnénk, hogy lőni, az eredmény az lesz, kristálytiszta képeket.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Katalizátor Vízálló zöld Pop
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catalyst Waterproof Green Pop iPhone 6 Plus/ 6s Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Catalyst Waterproof Green Pop iPhone 6 Plus / 6s Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Katalysator wasserdicht grüne Pop-. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Katalysator wasserdicht grüne Pop-.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ