Shop roku Slevy s AP+

Kis Vaiana

Termékkatalógus
Kis Vaiana
Játékbaba - Disney, az ajánlott életkor: 3 éves kortól
Kód:  HRAif0126 Termékszám:  0039897047027 Gyártó honlapja:

Kis Vaiana

Vaiana egy bátor tizenéves lány, aki veszélyes útra indul, hogy megmentse a közösségének tagjait. A félisten Maui-val együtt hajózzák át a hatalmas óceánt, melynek során veszélyes kalandokba keverednek. A Vaiana babát bizonnyal minden mese rajongó értékelni fogja, akik a főszereplővel együtt tapasztalhatják meg ugyanazon kalandokat, vagy kitalálhatják saját történetüket is. Vaiana karakterének göndör fekete haja és sötét barna szeme van, öltözéke pedig hagyományos törzsi ruha, amelynek gyors a száradása, ezért alkalmas a vízben való játékra is. A nyakát egy kagyló nyaklánc díszíti, haja pedig természetesen a tipikus dekorációval - a trópusi virággal ékesített - emellett a csomag tartalmaz egy kis tengeri teknőst is. A baba örömet okoz a lányoknak, akik szeretnének csatlakozni Vaiana karakteréhez a polinéz kalandok során.

A főbb előnyök

  • A baba a Vaiana mese szereplője
  • Hagyományos törzsi ruha és kiegészítők
  • Tökéletes kivitelezés
  • Mozgatható karok, lábak és fej
  • Gyorsan száradó ruhák
  • A csomag tartalmaz egy babát és egy tengeri teknőst

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típus megfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kis Vaiana
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Malá Vaiana. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si malá Vaiano. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Malá Vaiana. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Malá Vaiana.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ