Shop roku 30 dnů na vrácení

Konyha Artist MEN279

Termékkatalógus
Konyha Artist MEN279
Konyhai eszköz - 6 db konyhai eszköz + fém állvány, hőálló akár 250 ° C-ig, a szett tartalma: lapos merőkanál, merőkanál tésztához, spatula, kóstolókanál, lyukacsos merőkanál, habolókanál
Kód:  KARACC15 Termékszám:  MEN279

Konyha Artist MEN279

Ezzel a francia gyártótól származó 6 kiváló minőségű konyhai segédeszközöket tartalmazó szettel te lehetsz a konyha királya! Az eszközök rozsdamentes acélból készültek, kifinomult designnal rendelkeznek, melynek közzönhetően tökéletesen illeszkednek minden kézbe. Használatuk tehát nemcsak kényelmes, de nagyon hatékony is. A konyhai eszközök markolata lágyított műanyagből készült. A szett része egy praktikus állvány rozsdamentes acélból, amely a falra erősíthető, így az eszközök mindig kéznél lesznek. A készlet tartalmaz egy lapos merőkanalat, egy merőkanalat tésztaátelekhez, spatulát, kóstolókanalat, egy lyukacsos merőkanalat és egy habolókanalat is.

Ideális mindennapi használatra

  • 6 db minőségi konyhai segédeszköz
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acél - hőálló akár 250 °C-ig
  • A szett tartalmaz egy praktikus, falra szerelhető állványt
  • A szett tartalma: lapos merőkanál, merőkanál tésztához, spatula, kóstolókanál, lyukacsos merőkanál és egy habolókanál

További információ

Teljes tömeg (kg):
0,9

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Konyha Artist MEN279
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kitchen Artist Sada kuchyňského náčiní 6ks MEN279. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kitchen Artist MEN279. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kitchen Artist MEN279. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kitchen Artist MEN279.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ