Shop roku Slevy s AP+

Korbo 124 Turbino

Termékkatalógus
Korbo 124 Turbino
Építőjáték - saját gépek hozhatóak vele létre, ajánlott kor: 3 éves kortól
Kód:  HRAif2251 Termékszám:  5906395455058

Korbo 124 Turbino

A Korbo 124 Turbino, egy 124 építőelemből álló játékszett, ifjabb és idősebb tervezők számára egyaránt ajánlott, akik szeretnék megépíteni saját mechanikus gépeiket - szó szerint minél sokszínűbben. A gondolkodás, az építés és a mozgatás elvein alapuló játék minden gyermeket - és felnőttet - gondolkodásra és kísérletezésre ösztökél, mert csak az elemek által létesített tökéletes kapcsolat garantálhatja, hogy az egész gép működni fog. Ezeken az egyedi projekteken keresztül a kis építészek sokféleképpen fejleszthetik a fogaskerekek mechanikában beötöltött szerepéről alkotott ismereteiket. Papíron - elvileg - 20 féle projekt valósítható meg az építőszettel, de az egész csak a gyermekek képzelőerején és találékonyságán múlik. A termék használata 4 éves kortól ajánlott.

A termék legfontosabb jellemzői:

  • Egyszerűen csatlakoztatható eszközök
  • Gondolkodásra és kísérletezésre ösztönöz
  • Fejleszti a találékonyságot
  • Segít megérteni a fogaskerekek mechanikában betöltött szerepét
  • Könnyedén megkülönböztethető, telt színek
  • 124 építőelem
  • Extra, hengeres elemek a magasabb épületek építéséhez
  • Használati útmutatóval

A szerkezet működésben.

A szett elvi alapjait a különleges támasztóelemek, fogaskerekek, hengerek, csatlakozók és mozgatható tűk összekötése és együtt való mozgatása alkotják. A szett 124 építőelem tartalmaz. Lehetőség nyílik továbbá arra is, hogy további projekteket kössünk össze egymással. A hengeres elemek lehetővé teszik szélmalmok, autómosók és egyéb intézmények és gépek felépítését.

    A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i  a játékok biztonságáról szóló minden rendelkezésének, valamint minden, a cseh törvényhozásban jelenlevő jogi normának és szabályozásnak.  A termék természetesen CE konformitási minősítéssel is rendelkezik.

     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: Korbo 124 Turbino
    Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Korbo 124 Turbino. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Korby 124 Turbína. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Korba 124 turbinata. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Korba 124 turbinata.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ