Láda tele játékokkal - "Emily"

Termékkatalógus
Láda tele játékokkal - "Emily"
Tematikus játékszett - a készlet tartalma: Sylvanian Families figurák, Schleich unikornis, SES csillámos arctetoválás macskával, WOODY tambura, nyaklánc és karkötő készlet, macskás szekrény, SES vasalható gyöngyök unikornisokkal és hercegnőkkel, Lumpin bögre és szövet hajpánt, a láda tárolódobozként szolgál, 3 éves kortól
24 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HRAkc03582 Termékszám:  8591864601752 Gyártó honlapja:
Láda tele játékokkal - "Emily" 24 690 Ft Utolsó termék a raktáron
Vásárlás

Láda tele játékokkal - "Emily"

A csomag alkalmas minden 3 éves vagy idősebb gyermek számára, aki szeret játszani. Az "Emily" játékláda témája a kislányok számára lesz igazán érdekes. Találhatók benne játékok a kedvenc Sylvanian Families figuráiddal, Olaria az egyszarvú a Schleich-től, divatos csillámtetoválás a SES arcán egy macskával, WOODY tamburin, nyaklánc és karkötő készlet műanyag gyöngyökkel és fából készült szívekkel vagy virágokkal, Kitty ruhásszekrény, SES vasalható gyöngyök egyszarvúakkal és hercegnőkkel, Lumpin bögre, szövet hajpánt Barbie motívummal és pillangó Miss Ophelia nagyszerű öleléshez. Az "Emily" játékokkal teli láda elősegíti a személyiség kreatív fejlődését, a zenei érzékek, az esztétikai érzék, a képzelet és a pszichomotoros készségek fejlődését.

Az "Emily" tematikus játékszett láda legfontosabb jellemzői

  • A csomag a gyermekek szórakoztatásának teljes spektrumát tartalmazza
  • A "Emily" játékokkal teli láda a lányok tetszését fogja elnyerni elsősorban
  • A készlet elősegíti a kreativitás, és zenei érzék, az esztétikai érzék, a képzelet és a pszichomotoros készségek fejlődését
  • A kollekció tartalmazza a Sylvanian Families készletet, amely fejleszti a gyermek képzeletét
  • Plüssállat, és az imádnivaló Lumpin bögre
  • Az "Emily" játékokkal teli láda 3 éves korú és idősebb gyermekek számára készült

A játékokkal teli "Emily"láda a szórakozáshoz szükséges teljes játékkészletet tartalmazza

A játékokkal teli, nagy mókás láda egyes elemei úgy vannak kombinálva, hogy minden kislány számára a legjobb szórakozási lehetőségeket teremtsék meg. Van még hálóalátét, játékkészlet, tamburin egy nagyszerű zenés bulihoz, kreatív készletek vagy egy nagyszerű bögre Lumpin plüss állatmotívummal, amely könnyű és gyönyörűen illeszkedik a gyermek kezébe. A mintázat rendkívül ellenálló a kopással szemben, még gyakori mosogatógépben történő mosás esetén is. A játékládából származó Lumpin edényt beteheted a mikrohullámú sütőbe. Az "Emily" tematikus játékkészlet csomagjában egy matricakészletet is találsz, amellyel a gyerekek a ládát képzeletük szerint díszíthetik, a játékpartit követően mindent újra összeszerelhetnek benne, és könnyen tárolhatják.

A Sylvanian Families játékkészletek és figurák időtállóak

Az "Emily" témájú játékláda készlet a Sylvanian Families kedvenc karaktereit is tartalmazza, hogy a gyermek képzeletét fejlessze. A figurákat puha bársony borítja, a ruhák pedig úgy készültek, hogy könnyen le- és felvehetőek legyenek. A kollekcióban egy kreatív szettet is találsz: Szekrény - Macska egy praktikus dobozban, amely 18 darabból áll. A gyerekek saját fantáziájuk szerint öltöztetik és változtatják meg a macskafigurát. Különböző hangulatokat ábrázoló arcok, macskatestek és -lábak különböző öltözékekkel. Senki sem fog unatkozni a SES játékládával!

Paraméterek

Ajánlott
Lányoknak Kész!
Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Típus
Hagyományos Kész!

Tudni érdemes

Ajánlott
Lányoknak Kész!
Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Típus

Típus
Hagyományos Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Truhla plná hraček „Emily“. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Truhla plná hračiek „Emily“. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kiste voller Spielzeug "Emily". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kiste voller Spielzeug "Emily".
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ