30 dnů na vrácení MPLA319427

LADIVAL Öregedésgátló bőr- és pigmentfoltok of 30 50 ml

Termékkatalógus
LADIVAL Öregedésgátló bőr- és pigmentfoltok of 30 50 ml
Napozókrém - 30 védőfaktoros, felnőttek részére, érzékeny, normál és érett bőrtípusra ajánlott, arcra használható, dermo kozmetikum, 50 ml-es - 63 800 Ft/1 l
Kód:  OPA249 Termékszám:  4011548030301
LADIVAL Öregedésgátló bőr- és pigmentfoltok of 30 50 ml Megszűnt

LADIVAL Öregedésgátló bőr- és pigmentfoltok of 30 50 ml

A bőr öregedését közismerten felgyorsítja a napsugárzás, pláne, ha tartós a bőr kitettsége. A LADIVAL naptej különleges formulával rendelkezik, amely megvédi bőröd az öregedéstől. Nem tartalmaz PEG emulgeálószereket, illatanyagokat, festékeket és tartósítószereket. Ezenkívül innovatív antioxidánsokkal is gazdagított. Ennek eredményeként megakadályozza a bőr öregedését és a pigmentfoltok kialakulását. Minden tevékenység során megvéd a napfénytől és az UVA, UVB és IR-A sugárzástól. Ezenkívül a LADIVAL naptej vízálló, így nem kell aggódnod a napsütés miatt a vizet élvezve sem. 

A bőr öregedése és a pigmentfoltok elleni LADIVAL naptej SPF30 50 ml legfontosabb tulajdonságai

  • LADIVAL fényvédő naptej érett bőrre
  • Hatékony védelem az UVA, UVB és IR-A sugárzás ellen
  • Innovatív antioxidánsokkal gazdagítva
  • Védi a bőrt az öregedéstől és megakadályozza a pigmentfoltok kialakulását
  • Táplál, véd és regenerál
  • Nem ragadós textúra
  • Nem tartalmaz PEG emulgeálószereket, illatanyagokat, színezékeket vagy tartósítószereket.
  • A LADIVAL naptej vízálló

Használat:
Napozás előtt kend be magad kellő mennyiségű LADIVAL naptejjel. A túl kevés naptej csökkenti a védőhatást. Ismételd meg alkalmazását rendszeresen, különösen fürdés után. Hagyd a naptejet jól felszívódni, mert elszínezheti a textíliákat. 

Összetétel: 
Aqua, Octocrylene, Phenoxyethyl Caprylate, Niacinamide, Pentylene Glycol, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alcohol Denat., Dicaprylyl Carbonate, Dibutyl Adipate, Glycerin, Silica, Tris-Biphenyl Triazine (Nano), Tocopheryl Acetate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Vitis Vinifera Seed Extract, Tocopherol, Ubiquinone, Lepidium Sativum Sprout Extract, Soy Isoflavones, Lecithin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Diisopropyl Adipate, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Decyl Glucoside, Butylene Glycol, Acrylates Copolymer, Sodium Acryloyldimethyltaurate/VPCrosspolymer,Disodium Phosphate, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA.


Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LADIVAL Öregedésgátló bőr- és pigmentfoltok of 30 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LADIVAL Proti stárnutí pleti a pigmentovým skvrnám OF 30 50 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ