30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Laica Bi-flux 2db

Termékkatalógus
Laica Bi-flux 2db
4,8 419 értékelés
Vízszűrő betét - 150 l szűrőkapacitás, szűrési fokozat: 5, 2 db/csomag
Variánsok
Kód:  LAI0001 Termékszám:  F2M Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Laica Bi-flux 2db

Kényeztesse testét minden nap magas minőségű és rendkívül ízletes ivóvízzel az olasz Laica termékek hatékony szűrésének köszönhetően. Az innovatív Bi-Flux szűrő 5 sebességes szűrő kapacitással akár 30%-al hatékonyabb, mint a többi szűrő. Kapacitása eléri a 150 liter vizet, mely körülbelül egy hónap használatra elegendő. Szerezze meg költséghatékony 2 db-os csomagban!

Bi-Flux cserélhető szűrőbetét

  • Az olasz Laica gyártótól
  • A költséghatékony csomag 2 db-ot tartalmaz
  • Magas minőségű ivóvíz olcsón
  • 5 sebességes szűrő 30%-al hatékonyabb használattal
  • A szűrő kapacitása 150 liter
  • Átlagosan 1 hónapos használatra

Fogyasszon tisztított vizet

Az elegendő mennyiségű, jó minőségű víz az egészség egyik legfontosabb alkotóeleme. A vízszűrő nem csak a klórt és annak szagát távolítja el, hanem nehézfémeket is, mint az ólom, cink és réz. Az ételek és italok, melyeket a tisztított vízzel készt, sokkal jobbak és ízletesebbek lesznek. Emellett a szűrés eltávolítja a  vízkövet, mellyel megmentheti kávéfőzőjét és vízforralóját. Mondjon búcsút a kellemetlen és szennyezett víznek, és élvezze a tiszta vizet.

Spóroljon a Laica-val

Elege van a palackozott víz vásárlásából és egy sokkal gazdaságosabb módszert szeretne találni? A Laica szűrővel a fogyasztható víz átlagára körülbelül 300 Ft / liter. A pénzspórolás mellett megszabadulhat a rengeteg víz fárasztó cipelésétől az üzlettől otthonáig. Ezen kívül a palackozott vizeket gyakran rosszul tárolják, így valamilyen baktériumot tartalmazhatnak. Másik előnye, hogy környezetbarát termék, hiszen nem vásárol feleslegesen műanyag csomagolású és palackozású vizet. Bátran csatlakozzon a több, mint 50 millió EU-s állampolgárhoz, akik már szűrt vizet fogyasztanak.

Paraméterek

Darabszám
2 db Kész!
Lépcsőzetes szűrés
5 Kész!
Szűrő kapacitás
150 l Kész!

Tulajdonságok

Darabszám
2 db Kész!
Lépcsőzetes szűrés
5 Kész!
Szűrő kapacitás
150 l Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Szeretném megkérdezni, hogy van-e, illetve mi a különbség a LAICA Bi-flux 3+1 db és a LAICA Bi-flux 4 db között? Darabszám ugyanaz, egyiknek van doboza, és más az áruk. Más egyéb? A leírások alapján nem találtam eltérést. Köszönöm a válaszokat!

Üdv, leadtam tegnap egy megrendelést, melyet törölni kényszerültem, kimaradt egy termék. Ma ismét szeretném leadni a megrendelést, kosárban a LAICA vízszűrőkkel, de ezt az üzenetet kapom: "A termék LAICA Bi-Flux 3 + 1 esetében a havonta eladható darabok maximális 1 száma korlátozott. Ebben a hónapban túllépnéd a határt 2." Kérem segítsenek, hogy leadhassam a megrendelést. E-mail címem: [email protected] Köszönöm, Péter

Kérdések és válaszok: Laica Bi-flux 2db
Kiegészítők: Laica Bi-flux 2db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAICA Bi-flux 2ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Laica Bi-flux 2 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laica Bi-flux 2 St.. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Laica Bi-flux 2 St..
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ