Shop roku Slevy s AP+

Lark Végső Red 8i WIN

Termékkatalógus
Lark Végső Red 8i WIN
Tablet - 1,33 GHz-es Intel Atom Quad Core Z3735F, érintőképernyő 8 "1280x800 IPS RAM 1 GB belső memória 16GB, WiFi, Bluetooth, 2 megapixeles kamera elülső + hátsó 2 megapixeles, 4500mAh akkumulátor, a Windows 10 Fő
Kód:  LRK002c Termékszám:  5901592833074

Lark Végső Red 8i WIN

A legújabb képviselője olcsó tabletta, annak ellenére, hogy az alacsony árak a modern technológiák. A hajtás fejlett négymagos processzor Intel Atom Z3735F. Brain tabletta frekvencián működik 1,33 GHz-es, de ha szükséges, lehet borítani számítási mag akár 1,83 GHz. Annak ellenére, hogy a jelentős energiafogyasztás a processzor az alábbi négy watt. A chip is rejtett Integrated Graphics Intel HD Graphics, hogy vigyázni fog az összes multimédiás tevékenységekhez.

legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes négymagos Intel
  • Mentése grafikus kártya HD Graphics
  • Előre telepített Windows 10
  • több színben

jól felszerelt

A tabletta meghajtásáról egy modern operációs rendszer Windows 10 Home, amely tárolja a belső memóriában, melynek kapacitása 16 gigabájt Fürge válasz rendszer biztosítja DDR3 memória kapacitása 1 gigabájt A dokumentumok, fotók és videók természetesen tárolhatók a memóriakártyán. A kijelző tartalmát törődik érintőképernyő több mint egy millió pontot. IPS panel biztosítja az élénk színek és széles látószöget biztosít. Kapcsolódni a világ tabletta is jön a Wi-Fi és a Bluetooth.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lark Végső Red 8i WIN
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lark Ultimate 8i WIN Red. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lark Ultimate 8i Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lark Ultimate 8i WIN Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lark Ultimate 8i WIN Red.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ