30 dnů na vrácení Shop roku

Lauben Sandwich Maker 3in1 900 W

Termékkatalógus
Lauben Sandwich Maker 3in1 900 W
3,5 4 értékelés
Szendvicssütő - 3 az 1-ben, cserélhető sütőlapok, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, négyszög sütőlapok, teflon felület, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak szendvicshez, gofrihoz, grillezéshez, túlmelegedés elleni védelem, zárható, hőszigetelt markolat, csúszásgátló talpak és zsinór feltekerési rendszer a csomag része, 900 W teljesítmény, műanyag burkolat, kábel hossza 80 cm, fehér és fa kivitel, mérete 10 × 23,5 × 24 cm (Ma×Sz×Mé)
25 790 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LAUTO548 Termékszám:  LBNSM900WW
Lauben Sandwich Maker 3in1 900 W 25 790 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Lauben Sandwich Maker 3in1 900 W

Gyorsan, pillanatok alatt készíthetsz ízletes ételeket

Szerezz be otthonodba egy Lauben Sandwich Maker szendvicssütőt, és máris hozzáfoghatsz a gofri, hús, zöldség, pirítós és sült panini készítésébe! Pillanatok alatt ízletes reggelit, uzsonnát vagy vacsorát varázsolhatsz magadnak és szeretteidnek. A csomag tartalmazza a 3 szettből álló tapadásmentes sütőlemezeket,amely használat után nedves szivaccsal vagy törlőkendővel megtisztítható. A Lauben Sandwich Maker működéséről a LED kijelző tájékoztat. Ha befejezted az ételkészítést, a szendvicssütőt összecsukhatod és elrakhatod a helyére, ahol vízszintes helyzetben fekve vagy függőlegesen állva is tárolhatod. A Lauben szendvicssütő alján csúszásmentes lábak találhatók, amelyek stabil sütési pozíciót biztosítanak. A Cool Touch fogantyú fadíszítéssel lehetővé teszi a könnyű hordozást anélkül, hogy égési sérüléstől kellene tartanod!

A Lauben Sandwich Maker széles körű alkalmazást kínál

Készítsd olyan ételt, amihez kedved van! A Lauben Sandwich Maker szendvicssütőben paninit, gofrit, pirítóst és grillezett húsokat vagy zöldségeket készíthetsz. Csak válaszd ki a megfelelő sütőlemezt, és már kezdheted is! A Lauben Sandwich Maker segítségével ízletes reggeliket, uzsonnákat és vacsorákat varázsolhatsz az asztalra.

Könnyű karbantartás és intelligens tárolás

A Lauben Sandwich Maker szendvicssütőt úgy tervezték, hogy otthonodban függőlegesen vagy vízszintesen is tárolhasd. A csomagban rozsdamentes acél pirító-, gofrisütő- és grill lemezek találhatók. A tapadásmentes felületnek köszönhetően könnyen tisztíthatók, így elég csak letörölnöd azokat egy nedves törlőkendővel.

Stílusos kialakítás könnyű fa fogantyúval

A Lauben Sandwich Maker a fadíszes, Cool Touch technológiával büszkélkedő fogantyúval könnyen szállítható bárhová, ahol szükség van rá. Így nem égeted meg magad a készülék használata közben! A Lauben Sandwich Maker szendvicssütő csúszásmentes lábakkal rendelkezik, hogy megakadályozza a konyhapulton vagy asztalon való elmozdulást.

A Lauben Sandwich Maker szendvicssütő legfontosabb jellemzői

  • A készülék lehetővé teszi pirítós, gofri, hús vagy sült panini elkészítését
  • A Lauben Sandwich Maker könnyen tárolható függőlegesen vagy vízszintesen
  • A sütőlemezek tapadásmentes felülete könnyen tisztítható
  • A fa díszítésű fogantyú Cool Touch technológiával van ellátva az égési sérülések elkerülése érdekében
  • LED jelzi, hogy a készülék áramhoz van csatlakoztatva
  • A csúszásmentes lábak megakadályozzák a készülék mozgását a konyhapulton vagy az asztalon

A csomag tartalma:Lauben Sandwich Maker szendvicssütő 3in1 900WW, gofrisütő, szendvicssütő, grillező

Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Fehér, Fa Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Sütőlemezek alakja
Négyszög Kész!
Szendvicsek száma
2 szendvics Kész!

Szín

Szín
Fehér, Fa Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Termék méretek

Magasság
10 cm Kész!
Szélesség
23,5 cm Kész!
Mélység
24 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szendvicsssütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lauben Sandwich Maker 3in1 900 W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lauben Sandwich Maker 3in1 900 W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lauben Sandwich Maker 3in1 900 W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lauben Sandwich Maker 3in1 900 W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lauben Sandwich Maker 3in1 900 W.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ