Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Lea Phantom

Termékkatalógus
Lea Phantom
5 1 értékelés
Töltő Vezeték nélküli, sztenderd QI eszközökhöz, beleértve a LED lámpákat
Kód:  SB804 Termékszám:  Nillkin Phantom

Lea Phantom

Modern, vezeték nélküli töltő, amely egyszerre dizájnos és praktikus. Kombinálja a LED asztali világítást és a Qi töltőpadot, egyszerre megoldva ezzel az okos eszközök töltésének és az íróasztal vagy az éjjeli szekrény megvilágításának problémáját. A gyönyörűen ívelt formatervezése mindig remekül mutat, függetlenül attól, hogy hová helyeztük. A fényereje pontosan igazodik a munkához, az íráshoz vagy az olvasáshoz.


Főbb jellemzők

 

  • Modern megjelenés
  • Töltő és asztali világítás kombinációja
  • USB port
  • A fényerő és a fényintenzitás szabályozása
  • energiatakarékos


Qi vezeték nélküli töltés


A modern design és a technológia ötvözésével az intelligens eszközök Qi támogatással tölthetők. Egyszerűen csak helyezze az okostelefont a töltőpadra, és egy kellemes kék fény kezd el világítani, jelezve, hogy a készülék töltődik. MIndez nemcsak csodálatos, de egyszerű is, nagyon praktikus és könnyen elérhető. Bónuszként egy másik eszköz feltöltésére alkalmas USB-portot kap hozzá.


Könnyen hordozható világítás


Gyönyörű és könnyű eszköz, amely formája miatt könnyen hordozható. Csatlakoztassa a tápegységet, csatlakoztassa a Qi lámpát, és fényárba borul a világ. Erősebb legyen a fény, amikor dolgozik és gyengébb, amikor lefekszik? A LED-eknek és az egyszerű működésnek köszönhetően beállíthatja a kívánt fényerőt és az intenzitást. Ezenkívül energiatakarékos, amivel pénzt takarít meg, és magára vonja környezete figyelmét csodálatos formatervezésével. Ez a műalkotás nem hiányozhat egyetlen asztalról sem.


Nem minden eszköz támogatja a vezeték nélküli töltést, ezért ellenőrizze, mielőtt okostelefont vásárol, hogy ez a funkció támogatott-e.


Paraméterek és specifikációk:
Méret: 250 × 153 × 78 mm
Tápegység: 5 W
Fényerő: 300 lm (± 10%)

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lea Phantom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lea Phantom. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lea Phantom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lea Phantom. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lea Phantom.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ