Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Led Lenser SEO 3 + L7 sötétzöld

Termékkatalógus
Led Lenser SEO 3 + L7 sötétzöld
Fejlámpa 100L fényesség, fény tartományban 100m, plusz 5 év garancia regisztráció után
Kód:  SPT753sa Termékszám:  4029113102353 Gyártó honlapja:

Led Lenser SEO 3 + L7 sötétzöld

Praktikus csomagolás fényszórók és zseblámpák jöhet, ahol szükség van, hogy ragyog. Az úton azoknak, akik szeretik a túrázás és a kemping, vagy akár otthon dolgozni, ahol csak ez meg a lámpák és fényszórók fogja találni annak alkalmazását. 

legfontosabb jellemzői

  • Három LED az előlapon fényerőssége 90 lm szeptember távolsága akár 40 m
  • könnyű fényszórók biztosítják, hogy róla vagy nem tudja
  • Esős ??időjárás nem volt probléma a legkisebb fényszóró
  • kézilámpa ellenáll sokk, szélsőséges hőmérsékletek és fröccsenő
  • Elemlámpa 115 fm utánvilágítás a távolság 225 m
  • lámpa élettartama eléri a 42 órát

Fényszóró, hogy elárulja

Head fáklya SEO 3 metszi a sötétben az ő fény távolságon belül 40 méter, három LED-ek a fénykibocsátás 90 lm. Lehet választani a három világítási mód. Akkor ragyog maximális teljesítmény, ha azt szeretné, hogy az energiatakarékosság, akkor ez az erő lehet csökkenteni 15 lm. Ezután a harmadik módban a jel módot. A lámpa meghajtásáról egy trió AAA elem és fényét akár 40 órán keresztül. A könnyű váz, amely egy lámpa akkor nem is tudom, hogy van ez szerelve. Ennek az az előnye is, a védelem foka IPX6, amely megvédi lámpa eső ellen és a fröccsenő víz.Természetesen azt is értékelik dönthető a fejét, és becsillanásmentes piros LED világít.

Erőteljes lámpa zord környezetben

Ha ez megtörténik, a Čeľovce váratlanul kifogyott az elem, akkor nem kell kétségbe, csak el a lámpa, amely szintén megtalálható a csomagban. A cél a gyártók a fejlesztés ez a lámpa, hogy ellenálljon a szélsőséges hőmérséklet, durva bánásmód, miközben kicsi, könnyű és kompakt. Ez a cél már teljesült. A termelés a test lámpák használtak tartós polikarbonát, amely felelős a könnyed, ugyanakkor ellenáll a rezgésnek, szélsőséges hőmérséklet, és természetesen a vízzel szemben. 115 lumen alkonypír lámpa hajtott egy trió AA elem távolsága akár 225 méter, míg az akkumulátor élettartama 42 óra. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Led Lenser SEO 3 + L7 sötétzöld
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledlenser SEO 3 + L7 dark green. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Led Lenser SEO 3 + L7 dark green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Led Lenser SEO 3 + L7 dunkelgrün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Led Lenser SEO 3 + L7 dunkelgrün.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ