Doručení zdarma Stellar Blade

Legnépszerűbb, legjobb xbox One játékok gyerekeknek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(364)
DLC tartalom
(79)
Játékkredit
(57)
Platform
PC
(19)
PlayStation 5
(1)
PlayStation 4
(1)
Xbox Series X
(409)
Xbox Series S
(276)
Xbox One
(503)
Licenc
Doboz
(153)
Letölthető
(350)
Kulcs
Xbox Live
(346)
Microsoft Store
(21)
Műfaj
Akció
(208)
Versenyzős
(89)
Sport
(78)
Szimulátor
(75)
Gyerekeknek
(73)
Szöveg
CS
(51)
EN
(500)
DE
(357)
HU
(14)
RU
(48)
PL
(46)
FR
(74)
ES
(63)
IT
(61)
Zh
(2)
JP
(1)
Szinkron
EN
(498)
DE
(139)
RU
(6)
PL
(4)
FR
(26)
ES
(23)
IT
(16)
Korhatár
1 éves kortól
13 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) xbox One játékok gyerekeknek találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 503 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) EA Sports FC 24 - Xbox örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 12 890 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb xbox One játékok gyerekeknek érdekelnek, nézd meg a(z) xbox One játékok gyerekeknek vélemények és tesztek alapján kategóriát.
503 termék
4,9 32×
EA Sports FC 24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az EA SPORTS FC™ 24 a The World’s Game új korszaka: Több mint 19 000 leszerződött játékosával, 700 csapatával és 30 ligájával az EA SPORTS FC 24 páratlan hitelességet hoz a pályára.
12 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0405
4,9 24×
Forza Horizon 5: Premium Edition - Xbox Series, PC DIGITAL
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, magyar felirat, műfaja versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A végső Horizon kaland már csak rád vár! Fedezd fel Mexikó gyönyörű és folyamatosan változó tájait, ahol korlátlan és szórakoztató vezetési élményben lehet részed világ legjobb autóinak százaival! A Premium Edition előzetes hozzáférést tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy négy nappal korábban, 2021. november 5-től, játszhass a játékkal. A kiadás Üdvözlő csomagot, Car Passt, VIP tagságot és két játékbővítményt is tartalmaz, amelyek később lesznek elérhetők.
39 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD1799
Minecraft + 3500 Minecoins - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja stratégiai és gyerekeknek, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fedezd fel a véletlenszerűen generált világokat, és építs lenyűgöző dolgokat a legegyszerűbb óvóhelyektől a legnagyobb várakig. Játssz a Kreatív játék módban korlátlan erőforrásokkal, vagy bányássz a világ mélyén a Túlélő játékban, ahol fegyvereket és páncélokat készíthetsz, és veszélyes lényekkel harcolhatsz.
11 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0443
5,0
NHL 24 - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az NHL 24 az új játékfunkcióknak és elemeknek köszönhetően autentikus jégkorong élményt nyújt mindenhol, mindenkinek. Tapasztald meg az intenzitást és fáradtságot a nagy nyomás alatt játszott mérkőzések során a Kimerültség rendszer révén, élvezd a páratlan játékos irányítási lehetőségeket az új Vizuális passzrendszernek és a Teljes cselkontrollnak köszönhetően és változtasd meg a mérkőzés dinamikáját a fizikai alapú kontaktusokkal.
Szuper ár
13 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO898
Sonic Superstars - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek
18 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0397
3,5
Expeditions: A MudRunner Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Indulj tudományos expedícióra, amelyek a szó szoros értelmében magával ragad, miközben alkalmazkodsz a természet kihívásaihoz, és felfedezed az ismeretlen területek rejtélyeit. Irányíts kutatási küldetéseket különféle terepjárók volánja mögül, küzdd le az veszélyes utakat, és használd a fejlett technológiát és a legmodernebb eszközöket az akadályok leküzdésére.
16 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0475
5,0
SpongeBob SquarePants : The Cosmic Shake - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja kaland - Egy hableány könnyei, amelyek képesek kívánságokat valóra váltani, SpongyaBob és Patrik kezében... Vajon mi baj történhet? Nyilvánvaló, hogy az univerzumot összetartó szövet is feloldódhat, és portálokat nyithat a vad kívánságvilágokba. Tehát semmi olyasmi, amivel kedvenc szivacsunk ne tudna megbirkózni.
11 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0139
4,6 18×
Immortals: Fenyx Rising - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - Játssz Fenyx, az új szárnyas félisten szerepében, aki a görög istenek és otthonuk megmentésére törekszik egy sötét átoktól. Harcolj mitikus szörnyekkel, használd fel az istenek legendás erejét, és győzd le Typhont, a görög mitológia legveszélyesebb titánját egy epikus párbajban.
Szuper ár
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO675
4,8 15×
LEGO Harry Potter Collection - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Két játék egy csomagban a Harry Potter filmek alapján továbbfejlesztett grafikával. Éld át Harry történetét kockás kivitelben az összetéveszthetetlen LEGO humorral. A kiadás tartalma: LEGO Harry Potter 1-4 évad, LEGO Harry Potter 5-7 évad, 2 DLC csomag - Varázslat- és karaktercsomag.
Leárazás -5 %
6 890 Ft 7 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO548
Hotel Life - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor
Előrendelési ár
13 990 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0323
F1 24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel, hogy lángra lobbantsd a versenyzés iránti szenvedélyedet, és úgy égesd a gumit a versenypályán, mint még soha! Ha készen állsz a végső F1-es versenyjáték új kiadására, itt az ideje, hogy a Codemasters és az EA Sports F1 24 című játékában beülj egy Forma-1-es autó volánja mögé.
Előrendelési ár
28 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 31, 2024
Termékkód: XBSE0484
1,0
NBA 2K24 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0406
4,8
F1 23 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Fékezz utolsóként az EA SPORTS™ F1® 23 játékban, a 2023-as FIA Formula One World Championship™ hivatalos videójátékában. A "Breaking Point" történetmód új fejezete izgalmas drámai pillanatokat és heves rivalizálást hoz. Versenyezz az új Las Vegas-i és Lusail-i pályákon, és szerezz további jutalmakat az F1® World módban.
Szuper ár
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0355
Rugby World Cup 2024 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Rugby 24 a Rugby World Cup 2023 hivatalos játéka. Válassz országot a több mint 130 nemzeti csapat közül és nyerd el a Webb Ellis Cup kupát. A játék bajnokságokat, teljes karrier módot és különböző többjátékos módokat tartalmaz.
Előrendelési ár
20 790 Ft
Várható időpont: június 2024
Termékkód: XBSE0381
5,0
WRC 10 The Official Game - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A bajnokság 50. évfordulóját ünneplő WRC 10 tele van új tartalmakkal és szenzációkkal. Idézd fel a legizgalmasabb pillanatokat 1973-tól napjainkig! A WRC 10 History Mode 19 történelmi eseményen keresztül teszi próbára vezetési tehetségedet, ahol alkalmazkodnod kell az adott időszak versenyzési körülményeihez.
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO855
F1 24 Deluxe Edition (Előrendelés) - Xbox Digital
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Előrendelési ár
39 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 28, 2024
Termékkód: MXESD2238
MotoGP 24: Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel
Előrendelési ár
24 790 Ft
Megjelenés dátuma: május 2, 2024
Termékkód: XBSE0497
Monster Jam Showdown Day One Edition - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Készülj fel a versenyzésre három különböző biomban, és mutasd be a legjobb trükköket, miközben minden idők leghíresebb Monster Jam teherautóit vezeted. Mutasd meg képességeidet a különböző játékmódokban a nem lineáris karrier módban, az online játékban és az osztott képernyőn.
Előrendelési ár
17 990 Ft
Megjelenés dátuma: augusztus 29, 2024
Termékkód: XBSE0491
Sea of Stars - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A klasszikus játékok által inspirált, fordulóalapú RPG. Két Napforduló-gyermek történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy a napfogyatkozás varázslatát végrehajtsák, amely az egyetlen erő, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.
Előrendelési ár
15 990 Ft
Megjelenés dátuma: május 24, 2024
Termékkód: XBSE0489
Sonic X Shadow Generations - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja árkád - Játssz Shadow the Hedgehog szerepében egy vadonatúj történetkampányban, eddig soha nem látott képességekkel és készségekkel. Amikor Shadow ősellensége, Black Doom újra felbukkan, és azzal fenyeget, hogy átveszi a világuralmat, Shadownak saját múltjába kell utaznia, fájdalmas emlékekkel kell szembenéznie, ismerős ellenségekkel kell szembenéznie, és egy új erőt kell felfedeznie, hogy megmentse a világot, és bebizonyítsa, miért őt tartják a végső életformájú lénynek!
Előrendelési ár
27 390 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0481
Persona 5 Tactica - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, műfaja RPG és stratégiai - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live és Microsoft Store kulcs, Műfaj: RPG és stratégiai
25 290 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2223
Contra: Operation Galuga - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Vedd át az irányítást Bill Rizer és Lance Bean elit Contra kommandósok felett, akik a Red Falcon terrorista csoport ellen harcolnak, amely az egykor békés Galuga-szigeteket egy olyan háborús zónává változtatta, ahol az emberiség sorsa a tét. A klasszikus 80-as évekbeli NES és arcade játék alapos újraértelmezése időtlen játékmenettel, ikonikus fegyverekkel, modern grafikával és hangzással, új szakaszokkal, új ellenségekkel és főnökökkel, új játékmechanikával és intenzív kooperatív csatákkal, akár két játékosnak a sztori módban vagy négy játékosnak arcade módban.
15 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0476
Disney Dreamlight Valley - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja kaland - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, Műfaj: Kaland
16 090 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2207
Sonic Superstars - Xbox / Windows Digital
PC és XBOX játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus licenc, Xbox Live kulcs, műfaja árkád és gyerekeknek - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronikus engedély, Xbox Live kulcs, Műfaj: árkád és gyermek
22 990 Ft
Letölthető
Termékkód: MXESD2204
battle royaleFortnite (HÍREK) 2020. január 15-én, szerdán jelent meg a legújabb Fortnite: Battle Royale frissítés, amely a játékot 11.40-es verzióra frissítette. De aki azt hitte, hogy a Fortnite aznap mondta ki az utolsó szót, az nagyot tévedett. Nem sokkal később felröppent a hír, hogy az Epic...
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó xbox One játékok gyerekeknek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb xbox One játékok gyerekeknek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: xbox One játékok gyerekeknek vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ