Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LEGO City 60110 Tűzoltóság - Tűzoltóállomás + LEGO City 60107 Tűzoltóság - Tűzoltóautó létrával

Termékkatalógus
LEGO City 60110 Tűzoltóság - Tűzoltóállomás + LEGO City 60107 Tűzoltóság - Tűzoltóautó létrával
Játékszett - 2 készletet tartalmaz
Kód:  LO11031100 Gyártó honlapja:
LEGO City 60110 Tűzoltóság - Tűzoltóállomás + LEGO City 60107 Tűzoltóság - Tűzoltóautó létrával Megszűnt

LEGO City 60110 Tűzoltóság - Tűzoltóállomás + LEGO City 60107 Tűzoltóság - Tűzoltóautó létrával


LEGO City 60110 Tűzoltóállomás

Legyél hős és mentsd meg a hot-dog standot, mielőtt hamuvá égne! Rendelkezésedre áll egy tűzoltóautó platformmal, helikopterrel, vezetővel és egy kutyával. Meg tudod csinálni? A tűz délben történt, ezért hagyd gyorsan félbe az ebédet, csússz le a rúdon, és siess, mert minden perc számít! Ó, nem lehet igaz! A frissítő állvány már lángokban áll. Gyorsan készítsd elő a tömlőt, és ments meg mindent és mindenkit a tűz elől!

Termék megtekintése »


LEGO City 60107 Tűzoltóautó létrával

Újra legyél hős és oltsd el az égő olajos hordókat! Egy kihúzható létrával rendelkező tűzoltóautóval mindez könnyű lesz. Húzd ki a létrát, tekerd le a tömlőt, és készülj fel a tűzoltáshoz! A lángokkal való harcot tűzoltó készülékekkel is végezheted. Különösen gyorsan kell cselekedni, mielőtt az olajoshordók felrobbannak! Rajtad múlik, hogy megmented-e a várost.

Termék megtekintése »


A LEGO City-ról

LEGO City-t a városi élet ihletett, és nagyszerű lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy megtapasztalják egy metropolisz főbb területeinek működését. Az összes fontos témával találkozhatnak, és órákon át játszhatnak a rendőrség vagy a tűzoltóság egységeivel, továbbá rengeteg csodálatos jármű és ikonikus épület áll rendelkezésükre. A LEGO City tele van fantáziadús részlettel, ezért nagyon változó a világa. Ez a végtelen lehetőségek tárháza, amely növeli a játék sokszínűségét. A népszerű LEGO City készlet 5 éves és idősebb korú gyermekek számára alkalmas.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City 60110 Hasiči, Hasičská stanice + LEGO City 60107 Hasiči, Hasičské auto s žebříkem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO City 60110 Hasiči, Hasičská stanica + LEGO City 60107 Hasiči, Hasičské auto s rebríkom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO City 60110 Feuerwehr, Feuerwache + LEGO City 60107 Feuerwehr, Feuerwehrauto mit Leiter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City 60110 Feuerwehr, Feuerwache + LEGO City 60107 Feuerwehr, Feuerwehrauto mit Leiter.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ