Akvizice ApF HU Slevy s AP+

LEGO City 60182 Furgon és lakókocsi + LEGO City 60181 Erdei Traktor

Termékkatalógus
LEGO City 60182 Furgon és lakókocsi + LEGO City 60181 Erdei Traktor
Játékszett - két készletből áll
Kód:  LO6018260181 Gyártó honlapja:
LEGO City 60182 Furgon és lakókocsi + LEGO City 60181 Erdei Traktor Megszűnt

LEGO City 60182 Furgon és lakókocsi + LEGO City 60181 Erdei Traktor


LEGO City 60182 Furgon és lakókocsi 

Itt az ideje nyaralni! Irány a lakókocsi és a furgon, és indulhat a szórakoztató családi nyaralás. Csomagolj be minden szükséges felszerelést, és a fényképezőgépről se feledkezz el, biztosan sok lehetőség lesz a képkészítésre. Találd meg a megfelelő helyet az erdőben, táborozz le a lakókocsival és menj el horgászni. Talán lesz kapás, különben nem lesz vacsora! És lám, a fogás mellett még egy új barátot is szereztél. Határozottan élvezni fogod a mai napot. Ezután nincs más hátra, huppanj a hálózsákba, pihend ki magad, gyűjts erőt a szép új napra. 

Termék megtekintése »


LEGO City 60181 Erdei Traktor

A jó munkásembernek mindig akad munka! Tedd fel a sisakod és irány az erdő, amelyet könyörtelen vihar sújtott. A fáradhatatlan traktor türelmetlenül várja az első rakományt. Emeld fel az elhullott farönköket a fűrészbakra, majd vágd azokat össze a láncfűrésszel. Ne felejtsd el magaddal vinni a fenyőpalántákat sem. Ha az összes facsemetét kipakoltad, ültesd őket a helyükre. Így növekedhet az erdő LEGO Cityben.

Termék megtekintése »


A LEGO City-ről

LEGO City-t a városi élet ihlette, nagyszerű lehetőséget kínál a gyerekeknek arra, hogy megtapasztalják ezt az életstílust. A rendőrségen és tűzoltóságon át a rengeteg csodálatos járműig és ikonikus épületig minden fő játék téma megtalálható, ami hosszú órákra biztosít szórakozást, a gyerekek szeretnek építeni és játszani velük. A LEGO City tele van fantáziadús részletekkel, ezért ez egy nagyon változó világ. Olyan végtelen lehetőségek világát kínálja, amely fokozza a gyermekjátékok variációit és a szórakozás sokszínűségét. A népszerű LEGO City szett ötéves kortól alkalmas a gyermekek számára.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City 60182 Pick-up a karavan + LEGO City 60181 Traktor do lesa. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO City 60182 Pick-up a karavan + LEGO City 60181 Traktor do lesa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO City 60182 Pick-up und Wohnwagen + LEGO City 60181 Forsttraktor. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City 60182 Pick-up und Wohnwagen + LEGO City 60181 Forsttraktor.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ