Akvizice ApF HU Slevy s AP+

LEGO Creator 31067 Medencés Vakáció

Termékkatalógus
LEGO Creator 31067 Medencés Vakáció
Építőjáték - 356 darabos, ajánlott korosztály: 7-12 éves korig
Kód:  EULO31067 Termékszám:  5702015867917 Gyártó honlapja:

LEGO Creator 31067 Medencés Vakáció

A LEGO Creator készlet minden kreatív gyermek számára ideális. Ez a sorozat több, hasonló témájú modell összeállítására teszi képessé a gyerekeket, a kockától a nagyszabású játékig és építkezésig. A gyerekek imádni fogják, hogy új lehetőségeket fedezhetnek fel, miközben autókat, állatokat, gépeket, házakat és repülőket modelleznek. LEGO Creator fejleszti a kreativitást és a finommotorikus készségeket és erősíti a gyerekek képzeletét, megmozgatja fantáziájukat - nem véletlen, hogy a legnépszerűbb játékaik közé tartozik. Ebben a csomagban a LEGO Creator egy háromféleképpen kivitelezhető Medencés Vakáció kialalkításához ad eszközöket.

Legfontosabb jellemzők

  • 7-12 éves gyermekeknek ideális
  • Egy készlet több összeállítási lehetőséget rejt magában
  • Motívumok fiúknak és lányoknak - autók, házak, építőipari gépek, hajók, állatok és még sok más
  • Fejleszti a kreativitást és erősíti a képzeletet
  • Fejleszti a finommotorikus készségeket
  • Elemek száma: 356

LEGO Creator - Medencés Vakáció

A nyári hangulat mindenkire nagy hatással van és ez alól a Lego Creator minifigurái sem kivételek. Egy nyaraló úszómedencével és tetőtéri terasszal ideális helyszín a gondtalan kikapcsolódáshoz - pont a tetszésednek megfelelően összeállítva. A ház részletesen kidolgozott belső tereiben találhatsz egy zöld kanapét és egy nagyképernyős lapos TV-t is. De ki az, aki bent akarja tölteni az idejét a házban, amikor kint minden sokkal érdekesebb? Csábulj fel a tetőtérre és nyalj el egy fagyit a napernyő árnyékában, aztán este, ha már hűvösebb van, sütögess valami finomat. A móka folyamatos ebben a házban: itt pingpongozhatsz, gördeszkázhatsz és csobbanhatsz a medence frissítő vizében. Ha megunod a ház aktuális kialakítását, transzformáld át egy új, jobb formába - ez egész készletet átépítheted Gördeszkaparkos vagy Zenegarázsos elrendezésbe! Akár másik két modell-készlettel is kombinálhatod: a 31068-es és a 31069-es készletek pont illenek a Medencés Vakációhoz.

A készlet tartalma:
Két minifigura - lány és fiú
Úszás a medencében - színes ház két nagy ablakkal, piros ponyvatetővel, kék bejárati ajtóval, cserepesvirágos tetőteraszszal, grilltűzhellyel
Beltér - lapos TV, kanapé, fotel, gitárerősítő
Kinti tevékenységek - úszás a medencében, pingpongozás vagy deszkázás a gördeszkán
Gitár, építhető fagylalt, felfújható félcső

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Creator 31067 Medencés Vakáció
Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31067 Ferien am Pool. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31067 Ferien am Pool.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ