Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Disney Princess 41069 Treasure's Day at the Pool

Termékkatalógus
LEGO Disney Princess 41069 Treasure's Day at the Pool
5 1 értékelés
Építőjáték 70 darab, az ajánlott korosztály 5-12 év
Kód:  LO1225 Termékszám:  5702015591959 Gyártó honlapja:
LEGO Disney Princess 41069 Treasure's Day at the Pool Megszűnt

LEGO Disney Princess 41069 Treasure's Day at the Pool

LEGO Disney Princess minden kislány. Transzfer a mesés világ nem csak a hercegnők, hanem sok más mesebeli lények, és élvezze őket a sok felejthetetlen kalandok az úton, hogy a boldogságot. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermek és az egyik legnépszerűbb gyermek játékok. Élvezze a forró nyári napokon a medence, édesem - cica bájos hercegnő Ariel. 

legfontosabb jellemzői

  • Remek szórakozást nyújt minden kis hercegnők
  • A motívumok kedvenc Disney animációs tündér
  • Fejleszteni kreativitás és a fantázia egy gyermek

Hozz magaddal egy mese!

Nem csoda, hogy a méz szereti a vizet, az egyik legszebb tenger hercegnő Ariel! Přidej se k němu a společně dovádějte v jeho bazénku v lázních. Deliver neki a bátorságot sem ugrik a felfújható táblák. Aztán a tábla turn és nézni, ahogy a változások idővel az őrült csúszda! Ha igazán élvezni a játékot a medencében, menj a fagylalt boltban, és válasszon egy ízű fagylalt, hogy tetszik a legjobban! 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Disney Princess 41069 Zlatíčko a jeho den u bazénu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Disney Princess 41069 Zlatíčko a jeho deň pri bazéne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Disney Princess 41069 Korallinas Tag am Pool. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Disney Princess 41069 Korallinas Tag am Pool.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ