Slevy s AP+ Slevy s AP+

LEGO Juniors 10680 Garbage Truck

Termékkatalógus
LEGO Juniors 10680 Garbage Truck
Építőjáték 99 darab, az ajánlott korosztály 4-7 év
Kód:  LO763c Termékszám:  5702015354264 Gyártó honlapja:
LEGO Juniors 10680 Garbage Truck Megszűnt

LEGO Juniors 10680 Garbage Truck

A LEGO Juniors'll válhat igazi szemetes. Popelářské auto právě vyráží do terénu a popeláři tvou pomoc určitě ocení. Tudna segíteni nekik, hogy üres a bin? Az Ön feladata, hogy dobja a szemetet az autó, lerakó tartalmát a vödörbe, majd söpörni az utcán, hogy miután elhagyta a rendetlenség. Ez a nagyszerű készlet tartalmaz szemeteskocsi, két mini figura, tartályok és egyéb szórakoztató kiegészítők. 


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
 LEGO Juniors 10680 Popelářské auto

Az első lépések a Lego

Sady LEGO Juniors jsou navrženy pro předškolní stavitele a jsou perfektním přechodem z DUPLA na klasické LEGO kostky.Sajátosságai támogatják a gyors indítást épület és lehetővé gyerekeknek, hogy megtapasztalják a kívánt sikert az épület saját projekteket. Kézikönyvek szabott úgy, hogy könnyű megérteni a gyermekek 4-7 év. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

szemeteskocsi

  • A tágas test Garbage
  • Két minifiguránk
  • két urnák
  • troli
  • szemét
  • seprű
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
 LEGO Juniors 10680 Popelářské auto


Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Juniors 10680 Popelářské auto. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Juniors 10680 Smetiarske auto. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Juniors 10680 Müllabfuhr. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Juniors 10680 Müllabfuhr.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ