Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LEGO Ninjago 70612 Zöld nindzsa mechanikus sárkány + LEGO Ninjago 70631 Garmadon vulkánbarlangja

Termékkatalógus
LEGO Ninjago 70612 Zöld nindzsa mechanikus sárkány + LEGO Ninjago 70631 Garmadon vulkánbarlangja
Játékszett - 2 készlet, összesen 1065 darab
Kód:  LO7061270631bu Gyártó honlapja:
LEGO Ninjago 70612 Zöld nindzsa mechanikus sárkány + LEGO Ninjago 70631 Garmadon vulkánbarlangja Megszűnt

LEGO Ninjago 70612 Zöld nindzsa mechanikus sárkány + LEGO Ninjago 70631 Garmadon vulkánbarlangja


LEGO Ninjago 70612 Zöld nindzsa mechanikus sárkány

Garmadon zöld ninja gonosz apja valódi ellenség. A zöld ninja, Wu mester és a robot sárkány támogatásával kell, hogy megküzdjön saját apja ellen. A testében rejtőző robot sárkány különféle fegyvereket rejt, nincs könnyű dolga, hogy megvédje magát. A lábára épített korongvetők vagy a suhintó farok nagy veszélyt jelentenek az ellenségre. A készlet tartalmaz egy nagy sárkányt, teljesen mozgatható testtel, négy minifigurával és sok tartozékkal.

Termék megtekintése »


LEGO Ninjago 70631 Garmadon vulkánbarlangja

Zane-nek át kell vennie a Garmadoni vulkán felett az irányítást, ez egy nagyon fontos feladat. De egymaga nem tudja ezt véghezvinni, segítőre van szüksége. Juss be a számítógép-laborba, ahol Garmadon cápa-robotjait fejleszti. De vigyázz a drónokra! A készlet tartalmazza a Garmadoni vulkánt, öt minifigurát, Garmadon, Zane, 1. tábornok, Steve és Négyszemű figuráját, egy számítógépes labort, egy tróntermet nagy trónnal és más szükséges kiegészítőket.

Termék megtekintése »


LEGO Ninjago

A LEGO Ninjago készlettel egy pillanat alatt az akciódús és a kalandokkal teli világ részévé válhatsz, akár hosszú órákra. A LEGO Ninjago egy népszerű TV-sorozaton alapul, ahol a bátor ninják harcolnak ellenségeik ellen, akik megpróbálják elpusztítani világukat. A készlet elősegíti a fantázia, a kreativitás és a képzelőerő fejlesztését, 8-14 éves kor között ideális a kis kalandorok számára.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70612 Robotický drak Zeleného nindži + LEGO Ninjago 70631 Garmadonovo sopečné doupě. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago 70612 Robotický drak Zeleného nindžu + LEGO Ninjago 70631 Garmadonov sopečný brloh. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70612 Grüner Ninja Roboter Drache + LEGO Ninjago 70631 Garmadon Vulkan. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70612 Grüner Ninja Roboter Drache + LEGO Ninjago 70631 Garmadon Vulkan.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ