Shop roku Slevy s AP+

LEGO Ninjago 70652 Viharkeltő

Termékkatalógus
LEGO Ninjago 70652 Viharkeltő
4,7 7 értékelés
Építőjáték - fiúknak, ajánlott életkor: 8 év, 493 építőelem, NINJAGO LEGO sorozat
Kód:  LO70652 Termékszám:  5702016110678 Gyártó honlapja:
LEGO Ninjago 70652 Viharkeltő Megszűnt

LEGO Ninjago 70652 Viharkeltő

A LEGO Ninjago azonnal az izgalmak és a kalandok világába kalauzol, és órákon át tartó szórakozást garantál! A Ninjago egy népszerű TV-sorozat alapján készült, amelybena bátor nindzsák a világukat elpusztítani próbáló ellenséggel harcolnak. Gyermeke örömmel fogadja a híres karaktereket, és képes lesz Spinjitzu-t játszani. A készlet elsősorban a fantázia, a kreativitás és a képzelőerőt fejlesztését segíti elő, és ideális a 8-14 év közötti kis kalandorok számára.

A LEGO Ninjago 70652 fő jellemzői

  • 8-14 éves gyermekek számára alkalmas építőkészlet
  • Akcióval és kalandokkal teli világ
  • TV-sorozat ihlette LEGO készlet
  • Nindzsák és ellenségeik közötti izgalmas küzdelem
  • A LEGO építőkészlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros készségeket
  • A Viharkeltő készlet 493 elemet tartalmaz

LEGO Ninjago - Viharkeltő

Lábatlan Apó és Szájkosár épp a ritka Sárkán Mellvérttel menekülnek. Gyorsan segíts Jay-nek és Zane-nek felpattanni Viharkeltő hátára, hogy minél előbb utolérjétek az ellenséget! A harcban nem csak rugós kilövők, hanem a villámok is segítenek, amelyek a sárkány nyitható állkapcsából érkeznek. De légy óvatos, ha a sárkány nem öli meg az ellenséget! A képzelet nem ismer határokat, így te is létrehozhatod a saját építményeidet és izgalmas történeteidet. A Viharkeltő kombinálható a LEGO Boost készlettel, hogy még több élettel teljen meg. Ezzel a LEGO modellel a szórakozás soha nem ér véget!

Tartalma:
4 minifigura - Jay, Zane, Lábatlan Apó, Szájkosár
Viharkeltő, a Villámsárkány minifigurának szánt nyereggel és gyeplő elemmel, nyitható állkapoccsal, 2 villámló rugós kilövővel, beállítható nyakkal, szárnyakkal, lábakkal, csapkodó farokkal és 4 kapcsolódási ponttal a Sárkányvadász, Lábatlan Apó számára a Bosszúkő lánccal együtt
talapzat levehető Sárkánypáncél elemmel
fegyverek - Sárkánycsont Penge, Jay kötélsarlója és tantója, Zane megépíthető katanája, íja és nyila, Lábatlan Apó Bosszúkő lánca és megépíthető kardja, Szájkosár megépíthető katanája és dárdája
kiegészítők - Jay tegeze

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70652 Stormbringer. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago 70652 Stormbringer. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70652 Blitzdrache. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70652 Blitzdrache.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ