Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Építőjáték LEGO Ninjago 70657 City dokkjai

Termékkatalógus
Építőjáték LEGO Ninjago 70657 City dokkjai
5 1 értékelés
Építőjáték - fiúknak, ajánlott életkor: 12 év, 3553 építőelem, NINJAGO LEGO sorozat
Kód:  LO70657 Termékszám:  5702016110715 Gyártó honlapja:
Építőjáték LEGO Ninjago 70657 City dokkjai Megszűnt

Építőjáték LEGO Ninjago 70657 City dokkjai

A LEGO Ninjago azonnal bevonja gyermekeidet a kalandokkal teli játékok világába, és órákon át tartó szórakozást biztosít! A Ninjago egy népszerű TV-sorozat alapján készült, ahol a bátor nindzsák a világukat elpusztítani próbáló ellenséggel harcolnak. Gyermeked örömmel fogadja a találkozást a híres szereplőkkel, és hogy játszhat a Spinjitzu játékkal. Az építőkészlet elsősorban a fantázia, a kreativitás és a képzelőerő fejlesztését segíti elő, és ideális a kb. 12 éves kortól ajánlott a kis kalandorok számára.

A LEGO Ninjago 70657 fő jellemzői

  • Az építőkészlet kb. 12 éves kortól ajánlott
  • Akcióval és kalandokkal teli világ
  • TV-sorozat ihlette LEGO készlet
  • Nindzsák és ellenségeik közötti izgalmas küzdelem
  • A LEGO építőkészlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Fejleszti a finommotoros készségeket
  • Az építőkészlet 3553 elemet tartalmaz

LEGO Ninjago - Kikötő

Üdvözölünk Ninjago City kikötőjében! Ebben a lenyűgöző készletben egy részletesen kidolgozott, valósághű kikötőt találsz, ahol mindenki megtalálja azt, amire szüksége van! Kösd ki a hajód a kikötőben, sétálj végig a mólón és menj egyenesen az élelmiszerboltba, ahol feltöltheted a készleteidet a következő útra. Látogass el a felfedező házába vagy Dareth dodzsójába, majd lazíts egyet a teázóban, vagy játssz a játékgépeken. Ismerkedj meg a többiekkel, dugjátok össze a fejeteket és találjátok ki, hogyan védekezhetnétek a gonosz Garmadon és szövetségesei ellen. A képzelet nem ismer határokat, így te is létrehozhatod a saját építményeidet és izgalmas történeteidet. Ezzel a LEGO modellel a szórakozás soha nem ér véget!

Tartalma:
13 minifigura - Lloyd, Cole (alkalmi öltözékben), Garmadon, Private Puffer, Runje, Chan Kong-Sang, Runme, Runde, Dareth, Lil' Nelson, Mystake, Chad, Betsy (gyerekfigurával)
3 modul - alsó és felső szint, utca
téglákból összerakott víz, hajógyár, csónakház minifigurának való, nyitott tetejű csónakkal, rejtett és titkos rekesz 2 gyűjthető Ninjago kártyával, móló működő daruval, eltávolítható hordók és egy nyitott barlang
alsó szint vitrinnel és forgatható grillezővel rendelkező élelmiszerbolttal, sikátorral, építhető szoborral ellátott szobrászati ??műhellyel (és még sok más)
a felső szinten található Mystake és Runde felfedező háza, valamint a Dareth Dojo
térképszobával, földgömbbel, szextánssal, belsejében gyűjthető Atlantis kártyát rejtő könyvvel rendelkező ház, tolóajtó, konyha / hálószoba beépített sütővel, mosdó, emeletes ágy eltávolítható felső szinttel, TV-hez való elemek, tető 2 minifigura csatlakoztatásához való ponttal
dodzsó 4 katanával, 4 dobócsillaggal, fegyverállvánnyal, 3 kupával és egyéb elemekkel, kültéri fal csúsztatóval
az utcán található egy teázó, egy reklámplakátokkal ellátott játékterem, és egy újságos állvány 3 újság elemmel

teázó kiszolgáló pulttal, nyitható bejárati ajtókkal, mérleggel, teáskannával, csészével és 2 újsággal
játékterem 2 összeszerelhető játékautomatával, összeszerelhető édesség automatával, különböző reklámhirdetésekkel, működő italautomatával bankjeggyel és 3 üdítős dobozzal, összeszerelhető malac alakú léggömb
fegyverek - Zöld nindzsa Lloyd kardja, Garmadon 4 katanája, Private Puffer katona halformájú láncfűrésze
kiegészítők - Cole mobiltelefonja, Runje horgászbotja, Chan Kong-Sang bankjegye, Rumme kalapácsa és vésője, Lil' Nelson gipsze, Chad kupája, Betsyna cumisüvege

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70657 Přístaviště. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago 70657 Prístavisko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Kit Ninjago 70657 City Hafen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Kit Ninjago 70657 City Hafen.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ