Akvizice ApF HU Effaclar

LEGO Ninjago 70747 Boulder Blaster

Termékkatalógus
LEGO Ninjago 70747 Boulder Blaster
5 4 értékelés
Építőjáték 236 darab, az ajánlott korosztály 7-14 év
Kód:  LO569c Termékszám:  5702015347440 Gyártó honlapja:
LEGO Ninjago 70747 Boulder Blaster Megszűnt

LEGO Ninjago 70747 Boulder Blaster

LEGO mesterlövész sziklák, gyermekek számára tervezték 7-14 év. Obsahuje 236 dílků včetně třech postaviček bojovníků, a to konkrétně figurku Cole, Zugu a Slevena. A figurák is a különböző eszközök és fegyverek. A készlet is építeni egy csodálatos repülő gép mesterlövész kövek. Sleven az egyik harcos mester Chen. Ez egy kicsit tétova döntések, és fél a kígyóktól. Csak a gondolat, ők lennének az egyikben fordult ideges. Zug egy korábbi szumó birkózó és elájult minden funkciót titkos hadsereg mester Chen. Ő egyike volt a két inkumbens tábornokok. Az ő helyzete és ereje teljesen lehetetlen volt, hogy részt vegyenek a harcokban. De amikor úgy dönt, hogy Zug, megnyerő, nagyon kevesen Ninjago, aki képes megállítani őt. Cole a nindzsa, aki nem beszél sokat, de folytatja a cél mindig, mire van szükség. Ez diszkrét, mégis erős és megbízható. Ez vezérli elemi erejével az ország, és így értékes tagja a csapatnak.

Cole börtönbe barlangokban a szigeten. Ő lesz, hogy minden a készségek és szükség minden természetes erejét átjutni Zuga és Slevena akik fegyveres és készen áll, hogy megakadályozza őt szökését a börtönből. Ha sikerül bejutni a pilótafülkébe egy nagy mesterlövész kövek repülnek el a szigetet. Mielőtt a legyek is támadni a bázis, és kapcsolja Anacondraiů nyolc szuper erős automatikus rakéták por.

Gyermeke lehet építeni egy repülő mesterlövész sziklák és játszani ezt a történetet, vagy testreszabhatja a játék szerint a saját ízlése szerint. A játék adhat a különböző karakterek és a különböző jelenetek és maga lesz az, aki meghatározza a játék folyamán, és a megállapodás megkötésére. A kis harcos, így a saját belátása, hogy ki lesz a győztesek és vesztesek. A készlet segít a gyermeknek, hogy töltse ki a szabadidejében, sőt, lehetővé teszi számára, hogy dolgozzon ki a képzelet és a fantázia. Játszhatsz egyedül, vagy csatlakozzon egy játék a családtagok vagy a barátok. Umožněte svému dítěti být kreativní a využít svoji fantazii a představivost!

Darabszám:
236

Ajánlott kor:
7-14 éves

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Ninjago 70747 Odstřelovač balvanů. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Ninjago 70747 Ostreľovač balvanov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70747 Cole's Felsenbrecher. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Ninjago 70747 Cole's Felsenbrecher.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ