Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Star Wars 75059 Homokfutó bányagép

Termékkatalógus
LEGO Star Wars 75059 Homokfutó bányagép
Építőjáték - 3296 darab, ajánlott 14 éves kortól
Kód:  LO75059 Termékszám:  5702015123815 Gyártó honlapja:
LEGO Star Wars 75059 Homokfutó bányagép Megszűnt

LEGO Star Wars 75059 Homokfutó bányagép

Építsd meg a homokfutó bányagépet, és szerezz egy újabb nagyszerű darabot a LEGO Star Wars kollekciódba. A Lego Star Wars nagyszerű szórakozás a legendás sorozat fiatalabb, és idősebb rajongói számára is. Azonnal elkalauzol a Star Wars világába, ahol az erő sötét oldala ellen harcolhatsz lézerkardokkal. Vagy inkább saját, eredeti, és új történetet találnál ki? A fantáziának semmi sem szabhat határt. Az akcióval, és kalanddal teli készlet órákig leköti a figyelmed, és akár a felnőttek figyelmét is. Más építőjáték készlethez képest a Lego garantáltan erős, színei tartósak, és teljesen pontosak, amely egyszerű összeszerelést és szétszerelést jelent. Biztos lehetsz benne, hogy ez a játék generációkon át tart.

LEGO Star Wars

  • Ajánlott 14 éves kor feletti gyermekek számára
  • Új kalandok és Star Wars figurák
  • Robusztus és tartós design az igazi akciójátékhoz
  • Kreativitást fejleszt és támogatja a képzelőerőt
  • Finommotorikus készségek gyakorlása
  • A gyermek játszhat egyedül is, vagy az egész család is csatlakozhat
  • Kockák száma: 3296

LEGO Star Wars - Homokfutó bányagép

Játszd újra a Csillagok Háborúja IV. - Egy új remény felejthetetlen jeleneteit ezzel a csodálatos homokfutó bányagép modellel. A hátsó forgatógomb segítségével állítsd a gépet a kívánt helyzetbe, majd engedd le az első rámpát, és rakott ki a droidokat a két daru segítségével. Nyisd ki a járművet a motor, a tároló, a vezetőfülke, és sok más részlet feltárásához. Még egy motorkerékpár is rendelkezésre áll, ha a dzsáváknak ki kell merészkedniük.

Csomag tartalma:
4 minifigura - Luke Skywalker, Owen bácsi, C-3PO és 4 dzsáva plusz R2-D2, Unit R2, R1 sorozatú Droid, Gonk Droid, R5-D4 és Treadwell Droid
Jármű - 8 vezérelhető öv, nyitható első rámpa és oldalsó szárnyak, kivehető felső, funkcionális daruk, kis forgószárny, nyitható ajtó a belső tér könnyű eléréshez, rögzíthető emelőfogantyú és részletes beltér, beleértve a gépteret, a tárolót és a vezetőfülkét is
Raktár a régi droidok, és droid alkatrészek számára
Luke Skywalker fénykardja
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars 75059 Homokfutó bányagép
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars 75059 Písečný bojový stroj. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Star Wars 75059 Piesočný bojový stroj. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75059 Landcrawler. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75059 Landcrawler.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ