Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Technic 42097 Kompakt lánctalpas daru

Termékkatalógus
LEGO Technic 42097 Kompakt lánctalpas daru
5 2 értékelés
LEGO - fiúknak, ajánlott életkor: 10 éves, 920 építőelem, Technic LEGO sorozat
Kód:  LO42097 Termékszám:  5702016369885 Gyártó honlapja:
LEGO Technic 42097 Kompakt lánctalpas daru Megszűnt

LEGO Technic 42097 Kompakt lánctalpas daru

A LEGO Technic építőkészletet az olyan gyermekek számára tervezték, akik odáig vannak a különféle gépekért és rajonganak a technológiáért, hiszen ezzel a készlettel lehetőségük nyílik az összetett, mozgó alkatrészekkel rendelkező fejlettebb modellek megépítésére. Éppen ezért elsősorban a tapasztaltabb építőknek és a műszaki modellek szerelmeseinek ideális választás. A LEGO Technic sorozatot a legapróbb részletekig terjedő precíz feldolgozás, nagyfokú funkcionalitás és a modellek mobilitása jellemzi. A LEGO Technic másik nagy előnye, hogy egyes modelleket hasonló tematikájú gépekké alakíthatsz át. A LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségeket és a gyermek fantáziáját, pontosan ezért az egyik legnépszerűbb gyermekjáték.

A LEGO Technic legfontosabb jellemzői

  • 11 éves kortól alkalmas a gyermekeknek
  • A tapasztalt építők és a műszaki modellek rajongói számára
  • A mozgó gépek és modellek világa
  • Valósághű mechanizmus és mozgásfunkciók
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • Finom motoros képességek gyakorlása
  • Kiváló minőségű feldolgozás jellemzi
  • 2 az 1-ben modell
  • Elemek száma - 920

LEGO Technic 42097 - Kompakt lánctalpas daru

A Kompakt lánctalpas daru kifinomult modellje lenyűgözi azokat a fiúkat és lányokat, akik nagy érdeklődést mutatnak a technológia iránt. A számos autentikus funkciónak és elemnek köszönhetően a gyerekek megérthetik az erő, a mozgás és az erőátvitel alapjait. A daru meghosszabbítható támasztólábakkal rendelkezik, amely mozgatható függőleges és vízszintes irányban is, emellett robusztus talppal, visszahúzható karral, kábelcsörlővel, biztonsági zárral és 180°-ban forgó testtel érkezik. Mozogj a járműben helyszínről helyszínre, rendezd át az építkezést és élvezd a Lego által nyújtott építészeti és játékbeli élményt.

A 2 az 1-ben funkciónak köszönhetően átépítheted a darut

Ha már meguntad a kompakt lánctalpas daru modelljét, a 2 az 1-ben funkció segítségével egyszerűen átépítheted azt egy kompakt toronydaruvá. Ez a készlet ideális választás a tapasztalt építőknek és a Lego Technic készletében kevés tapasztalattal rendelkező kezdőknek egyaránt.

Lánctalpas daru méretei:
51 × 49 × 40 cm

Toronydaru méretei:
50 x 35 x 22 cm

Csomag tartalma:
920 elem a LEGO Lánctalpas daru összeállításához
Használati utasítás

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Technic 42097 Kompakt lánctalpas daru
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Technic 42097 Kompaktní pásový jeřáb. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Technic 42097 Kompaktný pásový žeriav. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Technic 42097 Compact Crawler Crane. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Technic 42097 Compact Crawler Crane.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ