AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Rowenta légtisztítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Légtisztító teljesítmény
120 m3/óra
290 m3/óra
-
Ajánlott szobaméret
48 m2
140 m2
-
Maximális zajszint
60 dB(A)
63 dB(A)
-
Szűrő típusa
Szén
(3)
Részecskeszűrő
(1)
Szűrés
Légtisztítók Rowenta

Légtisztítók Rowenta

A Rowenta légtisztító készülékek garantálják a tiszta és egészséges levegőt az egész otthonodban a jobb és minőségesebb élet elérése érdekében. A hatékony szűrésnek és az egyedülálló NanoCaptur szűrőnek köszönhetően elpusztítja a formaldehidet, azaz az otthonunkban található legkárosabb szennyező anyagot, és a finom részecskék, köztük az allergének akár 100%-át is felfogja. A Rowenta valóban nagy teljesítményű légtisztítói a maximális komfort elérése érdekében kényelmesen vezérelhetők a mobilalkalmazáson keresztül, a csendes működés pedig diszkrét szűrést és egyben zavartalan alvást biztosít. A Rowenta légtisztító készülékek intelligens rendszerrel vannak felszerelve, amely automatikusan érzékeli a légszennyezettséget és beállítja a szükséges szűrési intenzitást. Kényeztesd magad minőségi levegővel otthonodban a Rowenta Pure Air és Pure Home légtisztító modellek segítségével, vagy próbáld ki a 2in1 Eclipse légtisztítót és ventilátort, amely egyesíti a légszűrést és az intenzív felfrissítést.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
20 termék

Rowenta légtisztítók

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó légtisztítók Rowenta Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább légtisztítók Rowenta
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ