Shop roku 30 dnů na vrácení

LEITZ ERGO Cosy

Termékkatalógus
LEITZ ERGO Cosy
Monitor emelvény - ergonomikus munkaasztal, állítható magasságú asztal 48-310 mm tartományban, tábla mérete 700 × 350 mm, tábla teherbírása 16 kg, kiterjesztett 5 év garancia, TÜV GS biztonsági tanúsítványok
Változat
53 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 60 hónap Kód:  LTZ486a Termékszám:  65330085 Gyártó honlapja:
LEITZ ERGO Cosy 53 590 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

LEITZ ERGO Cosy

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo


Neves német márka 1871 óta töretlen hagyományokkal

MARADJ MOZGÁSBAN A LEITZ ERGO COSY ERGONOMIKUS TERMÉKEKKEL

Teremts kényelmes és aktív munkaállomást a Leitz Cosy Ergo termékcsalád ergonomikus termékeivel. Javítsd egészségi állapotodat és jóllétedet azáltal, hogy kialakítasz egyszerűen egy kényelmes és rugalmas munkaterületet, amely egész nap mozgásban tart. 

MELEG SÁRGA NYUGODT KÉK BÁRSONY SZÜRKE

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo




Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo

Leitz Cosy Ergo termékek

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo

A NÉMET EGÉSZSÉGÜGYI ÉS ERGONÓMIAI INTÉZET (IGR) ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT TERMÉKEK

A Leitz Cosy Ergo termékek többségét a Német Egészségügyi és Ergonómiai Intézet (IGR) tesztelte és ajánlotta (az asztali állványt és a gimnasztikai ülőlabdát még nem tesztelték).

RANGOS NÉMET FORMATERVEZÉSI DÍJ

A Leitz Cosy Ergo termékek 2022-ben elnyerték a rangos German Design Award díjat.

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo

Állítható magasságú állvány laptophoz

Tégy minden munkanapot élvezetesebbé egy olyan laptop állvánnyal, amely a laptop képernyőjét a megtekintéshez ideális szemmagasságba emeli. Négyféle magasságbeállítás közül választhatsz, így gyorsan és egyszerűen a saját igényeidhez igazíthatod a munkaállomást. A prémium kategóriás, ergonomikus laptopállvány használata javítja a testtartást. Laptopodat a gumi elemeknek köszönhetően biztonságosan rögzítheted az állványon.

A laptop megemelése a légkeringés javítását is segíti. Az akkumulátor és más alkatrészek hatékonyabb hűtése megvédi a laptopot a hőkárosodástól, és meghosszabbítja az élettartamát. Az állvány külső billentyűzettel és külső egérrel kombinálva működik a legjobban.

Kifinomult minimalista kialakításával és kellemes, matt színeivel az állvány minden irodát stílusossá tesz. Kompakt, könnyű, és használaton kívül könnyen összecsukható. Alkalmas 13" és 17" képátlójú laptopokhoz.

Ergonomikus gimnasztikai labda

A gimnasztikai ülőlabda stimulálja a hátizmokat és a test középső részét. Javítja az pozíciót ülés közben és enyhíti a hátfájást. Mozgásban tart, még akkor is, amikor az íróasztalnál dolgozol. A labda jógához, a hát nyújtásához, egyensúlygyakorlathoz, fizioterápiához vagy súlyzós edzéshez is használható.

Az ülőlabda gyorsan és egyszerűen felfújható a mellékelt kézi pumpával, illetve két kupakot tartalmaz. Az ergonomikus labda a mosható szövethuzathoz erősen hozzávarrott, tartós fogantyúnak köszönhetően könnyedén áthelyezhető egy másik szobába. A Leitz Ergo Cosy termékcsalád többi tagjához hasonlóan a labda is elegáns, matt színekben pompázó, megnyerő, minimalista megjelenésével tűnik ki. Ez nemcsak a jó egészséghez és kényelemhez, hanem a pozitív munkakörnyezethez is hozzájárul.Univerzális méretű 65 cm átmérővel és 100 kg teherbírással.

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo

Ergonomikus, egyensúlyozó szék üléshez és álláshoz

A stílusos egyensúlyozó szék lehetővé teszi az ülés és az állás közötti rugalmas váltást, így munka közben is mozoghatsz. Az ülés és az állás rendszeres váltakozása javítja a vérkeringést, és így pozitívan hozzájárul a nagyobb produktivitáshoz, és ahhoz, hogy kevésbé fáradj el.

Az egyensúlyozó szék elősegíti a számítógépnél történő egészséges és helyes ülést. Segít csökkenteni a hátfájást, derékfájást, valamint nyak- és derékfájással járó izomfeszülést. Az egyensúlyozó szék lekerekített, csúszásmentes talpa mindig biztonságosan a helyén marad, és nem károsítja a padlót.

Az ergonomikus irodai szék magassága 45 és 79 centiméter között állítható (összesen 9 különböző magasságbeállítás), és 110 kg-ig terhelhető. Robusztus kialakítása ellenére a szék könnyű, ezért egyszerűen átvihető egyik helyiségből a másikba. A tartós, 3D habból készült ülőkét szellős, levehető háló borítja a még nagyobb kényelem érdekében.

Az ergonomikus egyensúlyozó szék nagyszerű kiegészítője egy állítható magasságú íróasztalnak vagy a Leitz Ergo Cosy sorozathoz tartozó ergonomikus munkaasztalnak.

Az egyensúlyozó szék a klasszikus bárszék megfelelő alternatívája is.

A minőségért vállaljuk a felelősséget, és 5 év kiterjesztett garanciát biztosítunk erre az ergonomikus egyensúlyozó székre.

Állítható magasságú ergonomikus állvány ülő/álló munkához

Az állítható magasságú állvány lehetővé teszi, hogy igény szerint, rugalmasan változtasd a munkaállomás melletti pozíciódat. Az izmok természetes mozgása az ülés és állás közötti váltások során javítja a testtartást, a vérkeringést, és fellép a fáradtság ellen is. Pozitívan hozzájárul a nagyobb produktivitáshoz. Egyszerűen csak helyezd ezt az állványt az asztalodra, és gyorsan, egyszerűen állítsd be a munkafelület magasságát 31 vagy 38 cm-re (modelltől függően). Az állvány kompaktméretekkel rendelkezik, és egy mozdulattal felemelhető, így csak a minimálisan szükséges helyet foglalja el. Összehajtogatva olyan vékony, hogy használaton kívül könnyen tárolható. Az állítható állvány szilárd és stabil. A maximális biztonságot a német GS (Geprüfte Sicherheit) biztonsági tanúsítvány igazolja.

Ezen az asztali állványon nemcsak egy laptop és egy egér fér el kényelmesen az asztallapon, hanem ideális tárgyalóasztalnak is, ahol videokonferenciák során állva tárgyalsz. A stílusos, hordozható állvány bármilyen közönséges íróasztalt ergonomikus, variálható és kényelmes munkaállomássá alakít. Választhatsz egy kisebb, emelvény nélküli, és egy nagyobb, billentyűzet és egér számára kihúzható, emelvénnyel ellátott állvány között.

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo

Ergonomikus, memóriahabos székpárna

A stílusos, ortopédiai párnát bárhol használhatod - otthon, az irodában vagy az autóban -, mivel könnyű és bárhová egyszerű magaddal vinni. Elősegíti az egészséges testtartást, enyhíti a farokcsontra és a gerincre nehezedő nyomást, és javítja a vérkeringést. Az ergonomikusan kialakított habszivacs párna csökkenti a fáradtságot és a merevséget, amely a hosszas ülésből adódhat, és olyan egészségügyi problémákat okozhat, mint az isiász (az isiászideg gyulladása). A Leitz Ergo Cosy székpárnávalbármilyen székre ráülhetsz kényelmesen - otthon, az irodában, az autóban, de akár egy kerekesszékben is.

A kiváló minőségű memóriahabos székpárna egyszerűen és hatékonyan segít az egészséges és aktív munkakörnyezet kialakításában. A matt színű, minimalista designnal stílusos kiegészítője lehet bármelyik irodának. Az ülőpárna könnyen karbantartható. A levehető huzat kézzel mosható, hogy mindig tiszta maradjon.

Ergonomikus lábtámasz

A speciálisan kialakított lábtámasz használatával a láb és a lábszár pihent lesz még hosszú ideig tartó ülés közben is, továbbá hozzájárul az egészséges testtartáshoz, valamint elősegíti a vérkeringést. A talp kellemes pihentetése a lekerekített oldalon lehetséges, a bokát pedig az átfordítás után végzett gyengéd hintamozgással pihentetheted, amely segít csökkenteni a kellemetlen érzést, és megelőzni a lábak, a vállak és a hát merevségét.

A stílusos, puha párnázással ellátott lábtartó nemcsak ülés közben szolgál variálható lábtartóként, hanem fekvéskor a térd megtámasztására is. Ideális zokniban vagy mezítláb. A lábtartó levehető textilborítása mosható és könnyen tisztán tartható.

Az ergonomikus lábtartóval gyorsan és egyszerűen egészséges, aktív és kényelmes munkakörnyezetet teremthetsz az irodában és otthon. A kellemes, visszafogott színeknek és az átgondolt, célszerű kialakításnak köszönhetően a lábtámasz remekül illik a stílusodhoz.

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo

Állítható magasságú egér- és csuklótámasz billentyűzethez

Az ergonomikus csuklótámaszok a csuklót a megfelelő pozícióban tartják, és védik a túlterheléstől, az izomfájdalomtól és a sérülésektől. Támogatják az egészséget és kényelmet, miközben fenntartják a magas szintű munkateljesítményt. Az optimális csuklótartás érdekében két magasság (16 és 21 mm) közül választhatsz a párna egyszerű elforgatásával. A támasz mérete megegyezik a billentyűzet teljes hosszával, így támogatja a hüvelykujjakat, valamint a WASD billentyűk használatát.

Az egérhez és a billentyűzethez való csuklótámaszok tökéletesen kiegészítik az állítható magasságú íróasztalnál ülő vagy álló munkához ajánlott irodai berendezéseket. Prémium minőségű, puha habbal vannak töltve a maximális kényelem érdekében. A támaszok könnyen kimoshatók és egészségre ártalmatlan anyagokból készültek.

Prémium minőségüknek és világosszürke, matt színű, minimalista kialakításuknak köszönhetően ideális ergonomikus megoldást kínálnak a munkahelyen. Válassz támaszt az egérhez, a vezeték nélküli egérhez a Leitz Cosy termékcsalád kellemes színeiben, amelyek tökéletesen kiegészítik munkahelyed stílusát.

Álláskönnyítő szőnyeg álló munkához

A puha, mégis erős és tartós habszivacsból készült szőnyeget úgy tervezték, hogy elősegítse az egészséges testtartást az álló, asztalnál végzett munka vagy más hosszan tartó, esetleg ismétlődő állás közben. Megfelelő alátámasztást biztosít a lábnak, csökkenti a hólyagok kialakulásának az esélyét, valamint serkenti a vérkeringést, továbbá mérsékeli a láb fáradtságát és a hosszú állásból eredő fájdalmat. Legjobb, ha csak zokniban vagy mezítláb használod. A habszivacs álláskönnyítő szőnyegkönnyen tisztítható, de ne használj alkohol alapú termékeket!

A fülnek köszönhetően a szőnyeget könnyedén áthelyezheted a szükséges helyre az irodában vagy otthon, így kényelmes és aktív munkakörnyezetet hozhatsz létre. Kompakt kialakításának köszönhetően könnyű tárolni, ha nincs használatban. Az álláskönnyítő szőnyeg habja ellenáll az erős használatnak is, tökéletesen megtartja az alakját, és nem szakad el. Az ergonomikus szőnyeg is kellemes meglepetést okoz minimalista megjelenésével és modern bársonyszürke felületével.

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo

Leitz Ergo Cosy termékek hosszú élettartammal és környezetbarát csomagolással

A Leitz Ergo Cosy termékcsalád termékei strapabíró, kiváló minőségű anyagokból készülnek. Ennek köszönhetően a termékek hosszú ideig szolgálnak majd téged, és több éven át boldoggá tesznek. Ezenkívül 5 és 10 éves kiterjesztett garanciát kínálunk a kiválasztott termékekre. Nemcsak termékeink hosszú élettartama, hanem a környezetbarát csomagolás használata is tükrözi környezettudatos szemléletünket. Ebben a termékcsaládban minden csomagolóanyag újrahasznosított anyagokból készül.Műanyagmentes és újrahasznosítható. A termékcsalád megvásárlásával te is hozzájárulsz a környezet megóvásához.

GAZDAGÍTSD MUNKATERÜLETEDET A LEITZ HANGULATOS IRODAI KELLÉKEKKEL ÉS DESIGN KIEGÉSZÍTŐKKEL

Leitz

Vezeték nélküli egerek

Leitz

Asztali könyöklők

Leitz

Irattári dobozok, magazinállványok és Click & Store fiókos dobozok

Leitz

Rendszerezők és gyűrűs iratgyűjtők

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo


A Leitz 1871 óta a csúcsminőség, a tartósság és az elegáns design szinonimája. A neves német márka minden egyes termékét nagy pontossággal tervezik, és gyártásukhoz a legjobb anyagokat használják fel. A Leitz a minőséget képviseli, ezért a cég a kiválasztott termékekre kiterjesztett garanciát biztosít.


Paraméterek

Terhelhetőség
16 kg Kész!
Típus
Állítható Kész!
Szín
Fehér Kész!
Szélesség
700 mm Kész!
Magasság
310 mm Kész!

Tulajdonságok

Terhelhetőség
16 kg Kész!
Típus
Állítható Kész!
Szín
Fehér Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
700 mm Kész!
Magasság
310 mm Kész!
Mélység
350 mm Kész!
Több paraméter

További változatok LEITZ ERGO Cosy termékhez:

LEITZ ERGO Cosy + fiók

Monitor emelvény - ergonomikus munkaasztal, állítható magasságú asztal 72-380 mm tartományban, kihúzható fiók billentyűzethez és egérhez, tábla mérete 800 × 420 mm, tábla terhelhetősége 16 kg, kihúzható tábla terhelhetősége 8 kg, kihúzható 5 -év garancia, TÜV GS biztonsági tanúsítványok
Kosárba 94 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEITZ ERGO Cosy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEITZ ERGO Cosy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEITZ ERGO Cosy.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ