Shop roku Shop roku

LEITZ ERGO Cosy sárga

Termékkatalógus
LEITZ ERGO Cosy sárga
4,7 3 értékelés
Irodai szék - ergonomikus egyensúlyozó szék, állítható magasság 45-79 cm, alkalmas az asztalnál ülésre és állásra, 9 fokozatban állítható magasság, teherbírás 110 kg, lélegző habszivacs ülés, levehető huzat, 5 év kiterjesztett garancia, csúszásgátló aljzat, a Német Egészségügyi és Ergonómiai Intézet (IGR) által tesztelt és ajánlott, TÜV GS biztonsági tanúsítványok
Változat
82 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 60 hónap Kód:  LTZ487a Termékszám:  65180019 Gyártó honlapja:
LEITZ ERGO Cosy sárga 82 790 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Akciós szettek

92 560 Ft
Szett megvásárlása

LEITZ ERGO Cosy sárga

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo


Neves német márka 1871 óta tartó hagyománnyal

MARADJ MOZGÁSBAN A LEITZ ERGO COSY ERGONOMIKUS TERMÉKEKKEL!

Teremts kényelmes és aktív munkaterületet a Leitz Cosy Ergo termékcsalád ergonomikus termékeivel! Javítsd egészségi állapotodat és jóllétedet azáltal, hogy kialakítasz egy kényelmes és rugalmas munkaállomást, mégpedig igen könnyedén, amely egész nap mozgásban tart.
MELEG SÁRGA NYUGODT KÉK BÁRSONYOS SZÜRKE

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo




Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo

Leitz Cosy Ergo termékek

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo

A NÉMET EGÉSZSÉGÜGYI ÉS ERGONÓMIAI INTÉZET (IGR) ÁLTAL JÓVÁHAGYOTT TERMÉKEK

A Leitz Cosy Ergo termékek többségét a Német Egészségügyi és Ergonómiai Intézet (IGR) tesztelte és ajánlotta (az állványt és a gimnasztikai labdát még nem tesztelték).

RANGOS NÉMET FORMATERVEZÉSI DÍJAZOTT

A Leitz Cosy Ergo termékek 2022-ben elnyerték a rangos German Design Award díjat.

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo

Állítható magasságú laptopállvány laptopokhoz

Tegyél minden munkanapot élvezetesebbé egy olyan laptopállvánnyal, amely a laptop képernyőjét a megtekintéshez ideális szemmagasságba emeli. Négyféle magasságbeállítás közül választhatsz, így gyorsan és egyszerűen igazíthatod saját igényeidhez a munkaállomást. A prémium kategóriás, ergonomikus laptopállvány használata javítja a testtartást. Laptopod a gumi elemeknek köszönhetően biztonságosan és megfelelően rögzíthető a laptopállványon.

A laptop megemelése a légkeringést is javítja. Az akkumulátor és más alkatrészek hatékonyabb hűtése megvédi a laptopot a hőkárosodástól, és meghosszabbítja az élettartamát. Az állvány külső billentyűzettel és egy külső egérrel kombinálva működik a legjobban. Az egér itt megvásárolható!.

Kifinomult minimalista kialakításával és kellemes matt színeivel a laptopállvány minden irodát stílusossá tesz. Kompakt, könnyű, és használaton kívül egyszerűen összecsukható. Alkalmas 13" és 17" képátlójú laptopokhoz.

Ergonomikus gimnasztikai ülőlabda

A gimnasztikai ülőlabda stimulálja a hátizmokat és a test középső részét. Ezáltal javítja az ülőhelyzetet és enyhíti a hátfájást. Aktívan tart, még akkor is, amikor az íróasztalnál dolgozol. A labda jógához, hátnyújtáshoz, egyensúlygyakorlathoz, fizioterápiához vagy súlyzós edzéshez is használható.

Az ülőlabda gyorsan és egyszerűen felfújható a mellékelt kézi pumpával, továbbá két kupakot tartalmaz. Az ergonomikus labda a mosható szövethuzathoz szilárdan hozzávarrott, tartós fogantyúnak köszönhetően könnyedén áthelyezhető egy másik szobába. A Leitz Ergo Cosy termékcsalád többi tagjához hasonlóan az ülőlabda is elegáns, matt színekben pompázó, igényes, minimalista megjelenésével tűnik ki. Hozzájárul ahhoz, hogy megőrizd egészségedet, valamint kényelmes, pozitív munkakörnyezetteremthess. Univerzális méret 65 cm átmérőjű és 100 kg teherbírású.

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo

Ergonomikus egyensúlyozó ülő/álló szék üléshez és állómunkához

A stílusos ülő/álló szék lehetővé teszi az ülés és az állás közötti rugalmas váltást, így munka közben is mozoghatsz. Az ülés és az állás rendszeres váltakozása segíti a jobb vérkeringést a szervezetben, és így pozitívan hozzájárul a nagyobb produktivitáshoz, valamint kevésbé fáradsz el.

Az ülő/álló szék elősegíti az egészséges és helyes ülést a számítógép mellett. Segít csökkenteni a hátfájást, derékfájást, valamint a nyak- és derékfájással járó izomfeszülést. Az ülő/álló szék lekerekített, csúszásmentes talpa mindig biztonságosan a helyén marad, és nem károsítja a padlót.

Az ergonomikus ülő/álló irodai szék magassága 45 és 79 centiméter között állítható (összesen 9 különböző magasságbeállítás), és 110 kg-ig terhelhető. Masszív kialakítása ellenére a szék könnyű, ezért könnyen mozgatható egyik helyiségből a másikba. A tartós, 3D habból készült ülőfelületet szellős, levehető háló borítja a még nagyobb kényelem érdekében.

Az ergonomikus ülő/álló szék nagyszerű kiegészítője egy állítható magasságú íróasztalnak, vagy a Leitz Ergo Cosy sorozathoz tartozó ergonomikus munkaasztalnak.

Az ülő/álló szék a klasszikus bárszék megfelelő alternatívája is.

A minőség fontos a számunkra, ezért 5 év kiterjesztett garanciát biztosítunk erre az ergonomikus ülő/álló székre.

Állítható magasságú ergonomikus munkaasztali laptopállvány ülő/álló munkához

Az állítható magasságú asztal lehetővé teszi, hogy igény szerint rugalmasan változtasd az asztalnál elfoglalt helyedet. Az izmok természetes mozgása az ülés és állás közötti váltások során javítja a testtartást, a vérkeringést, valamint segít abban, hogy kevésbé fáradj el. Pozitív hatása hozzájárul a nagyobb produktivitáshoz. Egyszerűen helyezd ezt az "íróasztalt az íróasztalra" az íróasztalodra, és gyorsan és egyszerűen állítsd be a munkafelület magasságát 31 vagy 38 cm-ig (modelltőlfüggően). Az állvány kompakt méretekkel rendelkezik, és egy mozdulattal felemelhető, így csak a minimálisan szükséges helyet foglalja el. Összehajtogatva olyan vékony, hogy használaton kívül könnyen tárolható. Az állítható állvány szilárd és stabil. A maximális biztonságot a német GS (Geprüfte Sicherheit) biztonsági tanúsítvány igazolja.

Ezen az asztalodat átalakító állványon nemcsak egy laptop és egy egér fér el kényelmesen, hanem ideális tárgyalóasztalnak is, ha videokonferenciák során állva szeretnél tárgyalni. A stílusos, hordozható ülő/álló asztal bármilyen közönséges íróasztalt ergonomikus, variálható és kényelmes munkaállomássá alakít. Választhatod a kisebb, emelvény nélküli állványt, valamint a nagyobb, billentyűzet és egér számára kihúzható emelvénnyel ellátott állványt.

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo

Ergonomikus, memóriahabos székpárna

A stílusos ortopédiai párna bárhol használható - otthon, az irodában vagy az autóban -, mivel könnyű és egyszerűen hordozható. Elősegíti az egészséges testtartás felvételét, enyhíti a farokcsontra és a gerincre nehezedő nyomást, és javítja a vérkeringést. Az ergonomikusan kialakított habszivacs párna csökkenti a fáradtságot és a test merevségét, amely a hosszas ülésből adódhat, és olyan egészségügyi problémákat okozhat, mint az isiász (az isiászideg gyulladása). A Leitz Ergo Cosyszéküléspárnával bármilyen széken kényelmesen ülhetsz - otthon, az irodában, az autóban, vagy akár a kerekesszékben.

A kiváló minőségű memóriahabos székpárna egyszerűen és hatékonyan segíti az egészséges és aktív munkakörnyezet kialakítását. A matt színű, minimalista design stílusos kiegészítője lesz bármelyik irodának. Az üléspárna könnyen karbantartható. A levehető huzat kézzel mosható, hogy mindig tiszta maradjon.

Ergonomikus lábtámasz

A speciálisan kialakított lábtámasz használatával a lábak és a lábszárak pihentek lesznek még hosszú ideig tartó ülés közben is, amely hozzájárul az egészséges testtartáshoz és elősegíti a vérkeringést. A lábak kellemes pihentetése a lekerekített oldalon lehetséges, vagy a bokát az átfordítás után végzett gyengéd hintamozgással tudod lazítani, és ez által megelőzni a lábak, a vállak és a hát merevségét.

A stílusos, puha párnázással ellátott lábtámasz nemcsak ülés közben szolgál variálható lábtartóként, hanem fekvéskor is a térdek megtámasztására. Ideális zokniban vagy mezítláb történő használatra. A lábtámasz levehető szövetborítása mosható és könnyen tisztán tartható.

Az ergonomikus lábtartóval gyorsan és egyszerűen egészséges, aktív és kényelmes munkakörnyezetet teremthetsz az irodában és otthon. A kellemes, visszafogott színeknek és az átgondolt, célszerű kialakításnak köszönhetően a lábtámasz könnyedén beilleszthető a helyiséged stílusába.

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo

Állítható magasságú csuklótámasz egérhez és billentyűzethez

Az ergonomikus csuklótámaszok a csuklót a megfelelő pozícióban tartják, és védik a túlterheléstől, az izomfájdalomtól és a sérülésektől. Támogatják az egészséget és a kényelmet, miközben segítségükkel fenntarthatod munkádban a kiemelkedő teljesítményt. Annak érdekében, hogy a csuklódat az optimális helyzetben tartsd, két magasság (16 és 21 mm) közül választhatsz a támasz egyszerű elforgatásával. A csuklótámasz a billentyűzet méretével egyezik meg, így támogatja a hüvelykujjakat és a WASDbillentyűk használatát.

Az egérhez és a billentyűzethez való csuklótámaszok tökéletesen kiegészítik az állítható magasságú íróasztalhoz készült, ülő vagy álló munkához ajánlott irodai berendezéseket. Prémium minőségű, puha habbal vannak töltve a maximális kényelem érdekében. A támaszok könnyedén moshatók és egészségre ártalmatlan anyagokból készültek.

Prémium minőségüknek és világosszürke matt színű, minimalista kialakításuknak köszönhetően ideális ergonomikus megoldást kínálnak a munkahelyen. Válassz támaszt az egérhez itt vezeték nélküli egér a Leitz Cosy termékcsalád kellemes színeiben, amelyek tökéletes és stílusos kiegészítők lesznek a munkahelyeden.

Álláskönnyítő szőnyeg álló munkához

A puha, mégis erős és tartós habszivacsból készült szőnyeget úgy tervezték, hogy elősegítse az egészséges testtartást az asztalnál végzett munka, vagy más hosszan tartó, esetleg ismétlődő állás közben. Megfelelő alátámasztást biztosít a lábnak, csökkenti a hólyagok kialakulását és serkenti a vérkeringést, így mérsékelve a láb fáradtságát és a hosszú állásból eredő fájdalmat. Legjobb, ha csak zokniban vagy mezítláb használod. A habszivacs álláskönnyítő szőnyeg egyszerűen tisztítható, de nehasználj alkohol alapú termékeket.

A fülének köszönhetően a szőnyeget könnyedén áthelyezheted a szükséges helyre az irodában vagy otthon, így kényelmes és aktív munkakörnyezetet hozhatsz létre. Kompakt kialakításának köszönhetően a tárolása egyszerű, ha nincs használatban. Az álláskönnyítő szőnyeg habja ellenáll a nagy terhelésnek is, tökéletesen megtartja az alakját, és nem szakad el. Az ergonomikus szőnyeg kellemes meglepetést okoz minimalista megjelenésével és modern, bársonyos, szürke felületével.

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo
Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo

Leitz Ergo Cosy termékek hosszú élettartammal és környezetbarát csomagolásban

A Leitz Ergo Cosy termékcsalád strapabíró, kiváló minőségű anyagokból készül. Ennek hála ezek a termékek hosszú ideig szolgálnak téged, és több éven át elégedetten használod majd mindegyiket. Ezen kívül 5 és 10 éves kiterjesztett garanciát kínálunk a kiválasztott termékekre. Nemcsak termékeink hosszú élettartama, hanem a környezetbarát csomagolás használata is tükrözi környezettudatos szemléletünket. Ebben a termékcsaládban minden csomagolóanyag újrahasznosított anyagokból készül.Műanyagmentes és újrahasznosítható. A termékcsalád megvásárlásával te is hozzájárulsz a környezet megóvásához.

TEDD JOBBÁ MUNKAKÖRNYEZETEDET A LEITZ HANGULATOS IRODAI KELLÉKEIVEL ÉS DESIGN KIEGÉSZÍTŐIVEL

Leitz

Vezeték nélküli egerek

Leitz

Asztali könyöklők

Leitz

Irattári dobozok, magazinállványok és Click & Store fiókos dobozok

Leitz

Virágcserepek, kaspók

Leitz

Iratpapucsok és gyűrűs iratgyűjtők

Ergonómiai termékek Leitz Cosy Ergo


A Leitz 1871 óta a csúcsminőség, a tartósság és az elegáns design szinonimája. A neves német márka minden egyes termékét nagy pontossággal tervezik, és a legjobb anyagokból készülnek. A Leitz a minőséget képviseli, ezért a kiválasztott termékekre kiterjesztett garanciát biztosít.


Paraméterek

Összehasonlít

Karfa

Kartámasz típusa
Kartámasz nélkül Kész!

Kerekek

Görgők
Görgő nélküli Kész!

Anyag

Lábkereszt/lábak anyaga
Műanyag Kész!
Konstrukció anyaga
Fém Kész!
Üléshuzat típusa
Kárpit Kész!
Ülőke töltőanyaga
FR hab tömés Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
110 kg Kész!

Szín

Szín
Sárga, Szürke Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége
37 cm Kész!
Minimális ülésmagasság
46 cm Kész!
Maximális ülésmagasság
79 cm Kész!
Ülés szélessége
37 cm Kész!
Szék/fotel tömege
5,5 kg Kész!
Több paraméter

További változatok LEITZ ERGO Cosy sárga termékhez:

LEITZ ERGO Cosy kék

Irodai szék - ergonomikus egyensúlyozó szék, állítható magasság 45-79 cm, alkalmas az asztalnál ülésre és állásra, 9 fokozatban állítható magasság, teherbírás 110 kg, lélegző habszivacs ülés, levehető huzat, 5 év kiterjesztett garancia, csúszásgátló aljzat, a Német Egészségügyi és Ergonómiai Intézet (IGR) által tesztelt és ajánlott, TÜV GS biztonsági tanúsítványok
Kosárba
82 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
 

LEITZ ERGO Cosy szürke

Irodai szék - ergonomikus egyensúlyozó szék, állítható magasság 45-79 cm, alkalmas az asztalnál ülésre és állásra, 9 fokozatban állítható magasság, teherbírás 110 kg, lélegző habszivacs ülés, levehető huzat, 5 év kiterjesztett garancia, csúszásgátló aljzat, a Német Egészségügyi és Ergonómiai Intézet (IGR) által tesztelt és ajánlott, TÜV GS biztonsági tanúsítványok
Infó
82 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEITZ ERGO Cosy sárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEITZ ERGO Cosy žlutá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEITZ ERGO Cosy žltá.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ