AlzaBoxy Q1 Shop roku

Leitz TruSens Z-3000 + Leitz TruSens Z-1000

Termékkatalógus
Leitz TruSens Z-3000 + Leitz TruSens Z-1000
Szett - légtisztító, a 360 fokos szűrés minden irányból felfogja a port, baktériumokat, vírusokat, penészt, allergéneket, szagokat és füstöt, fertőtlenítő UVC lámpa, kettős légáramlás, teljesítmény-szabályozás, Z-3000: ECARF tanúsítvány - alkalmas allergiások számára, a külső érzékelő méri a helyiség levegőminőségét és szabályozza a légtisztító teljesítményét, 4 tisztítási szint: mosható előszűrő, szén és HEPA szűrő, UVC lámpa, 70 m²-es helyiségekhez; Z-1000: 3 tisztítási szint: szén és HEPA szűrő, UVC lámpa, 23 m²-es helyiségekhez
205 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Leitz TruSens Z-3000 + Leitz TruSens Z-1000 205 290 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Leitz TruSens Z-3000 + Leitz TruSens Z-1000

Allergia, asztma vagy csökkent immunitás miatt küzdesz a levegő minőségével?


A válaszunk a következő Leitz TruSens Z-3000

A Leitz TruSens Z-3000 intelligens légtisztító figyeli a levegő minőségét az egész helyiségben. A háromrétegű szűrésnek és az UV-sterilizálásnak köszönhetően szinte mindent képes befogni. A mikroorganizmusoktól és vírusoktól kezdve az összes szennyező allergénig és illékony anyagig. Természetesen a füstből vagy főzésből származó szagokat is képes megszüntetni, és a háziállatok szőrszálait is felfogja. Igazán tiszta levegőt és kényelmet biztosít mindenki számára, bárhol is helyezed el.

Ebben a készletben a légtisztító mellett a következőket kapod meg: Leitz TruSens Z-3000 és a kisebb Leitz TruSens Z-1000 modellt.

Az emberek átlagosan életük 93%-át zárt térben töltik.

A levegő, amit belélegzel, sokkal rosszabb lehet, mint a kinti levegő. És mivel a levegőt nem látjuk, egy segítőre van szükségünk ahhoz, hogy megismerjük otthonunk e létfontosságú részét. A Leitz TruSens Z-3000 légtisztító lehetővé teszi mindezt. Az egyértelmű kijelző tájékoztat a belélegzett levegő minőségéről. Az egész helyiség levegőjét figyeli, nem csak a légtisztító közelében, és 360 fokos DuPont™ szűréssel tiszta levegőt biztosít az egész helyiségben.

A Leitz TruSens Z-3000 4 SZINTŰ TISZTÍTÁST KÍNÁL

Felfogja és megsemmisíti a szennyeződést*

MOSHATÓ ELŐSZŰRŐ
por és állatszőr

HEPA FILTER
legfeljebb 0,3 mikron méretű allergének

SZÉN FILTER
bizonyos gázok és szagok

UV STERILIZÁLÁS
elpusztítja és csökkenti a mikrobákat és vírusokat

*Egy laboratóriumi vizsgálat során az UV-lámpa a Staphylococcus aureus és a Pseudmonas aeruginosa 99%-át elpusztította.

SensorPod - LEVEGŐMINŐSÉG-ELLENŐRZŐ ÉRZÉKELŐ

Egy külön érzékelő biztosítja a megfelelő levegőfelügyeletet. A legtöbb légtisztító nem ismeri a helyiség levegőjének minőségét. A Leitz TruSens Z-3000 légtisztító azonban rendelkezik ezekkel az információkkal, és képes könnyedén reagálni rájuk. A SensorPod bárhol elhelyezhető a helyiségben, ahol aztán méri a szennyező anyagokat, hogy az eredményeket visszaküldje a Leitz TruSens tisztítónak, amely automatikusan ennek megfelelően állítja be a teljesítményét. Intelligens módon, alkalmazásoknélkül, és anélkül, hogy valaki jelen lenne.

A Leitz TruSens Z-3000 légtisztító megkapta az ECARF tanúsítványt.

Az allergének nem állnak meg az ajtónál, és a pollenek, penészspórák vagy baktériumok akkor is eljutnak hozzád, ha megelőző intézkedéseket teszel. A légtisztítók nagymértékben képesek eltávolítani az allergéneket a beltéri levegőből, így a szénanáthában vagy allergiában illetve asztmában szenvedők lényegesen kevésbé szenvednek. Az Európai Allergiakutató Központ (ECARF) elismeri azokat a légtisztító készülékeket, amelyek napi üzemben mérhető javulást érnek el a levegőminőségben egy adotthelyiségméret esetében.

PureDirect - LÉGÁRAMLÁSI TECHNOLÓGIA

A tisztább szobai levegő hatékony elosztása érdekében a Leitz TruSens PureDirect légtisztítót légáramlási technológiával tervezték. A legtöbb légtisztító úgynevezett holt zónát hagyhat a helyiségben. Az olyan légtisztítók, amelyek csak egy irányba bocsátják ki a levegőt, alacsony légkeringésű területeket hoznak létre, vagy akár olyan területeket, ahol egyáltalán nem kering a levegő. A PureDirect légáramlással ellátott Leitz TruSens Z-3000 légtisztító külön légáramlatokkalrendelkezik, amelyek kiküszöbölik vagy minimalizálják ezeket a holt zónákat.

KETTŐS PUREDIRECT LÉGÁRAMLÁS

A Leitz TruSens Z-3000 légtisztító biztosítja a tisztább levegő optimális eloszlását az egész helyiségben.

A LEITZ LÉGTISZTÍTÓ FORMATERVEZÉSE ÉS EGYSZERŰ HASZNÁLATA

Érintő panel

Modern LED kijelző mutatja a levegő minőség és ugyanakkor lehetővé teszi az egyszerű intuitív ellenőrzést.

Könnyű áthelyezés

A díjnyertes formatervezés nem csak gyönyörű, ugyanakkor kompakt és praktikus is a gyors telepítéshez és a könnyű áthelyezéshez akár éjszakára a nappaliból a hálószobába.

Távérzékelő

A távoli teljesen csendes érzékelő lehetővé teszi, hogy ne kelljen egy tisztítóberendezésnek a közeledben lennie és ugyanakkor tudd, hogy a levegő tökéletesen tiszta.

Mit szeretünk még a Leitz TruSens Z-3000 légtisztítóban?

Például az automatikus ventilátorsebesség-szabályozást bármikor átkapcsolhatod a légtisztító kézi vezérlési módjára. Így munka közben csendes üzemmódra állíthatod, és hozzáadhatsz egy éjszakai üzemmódot, sötétített a kijelző megvilágításával. Reggel egyszerűen fogd meg a Leitz TruSens Z-3000 légtisztítót a fogantyújánál fogva, és vidd be a nappalidba. Az egyszerűségben rejlik a szépség. A Te életstílusodhoz tervezve.

A LEITZ TruSens légtisztítók termékcsaládja

Tapasztald meg a különbséget



Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
68 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
354 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
70 m2 Kész!
Maximális zajszint
66 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
32 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
68 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
354 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
70 m2 Kész!
Maximális zajszint
66 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
32 dB(A) Kész!

Funkciók

Funkciók
Automatikus üzemmód, Időzítő, Éjszakai mód, Teljesítmény-szabályozás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén, UV sugárzás Kész!

Méret & súly

Szélesség
28 cm Kész!
Mélység
72 cm Kész!
Magasság
28,5 cm Kész!

Dizájn díj

Dizájn díj
Red Dot Design Award Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Leitz TruSens Z-3000 + Leitz TruSens Z-1000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leitz TruSens Z-3000 + Leitz TruSens Z-1000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Leitz TruSens Z-3000 + Leitz TruSens Z-1000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Leitz TruSens Z-3000 + Leitz TruSens Z-1000.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ