Shop roku AP+ plus nový vizuál

Lenco LS-500BK

Termékkatalógus
Lenco LS-500BK
3,1 12 értékelés
Lemezjátszó - modern dizájn, hangszórókkal, fedővel, anti-skating, hangerő szabályzás, beépített előerősítő kikapcsolható, sebesség 33,3 és 45 fordulat/perc, lemeztányér átmérője 280 mm, lemeztányér anyaga fém, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, tömege 9,3 kg, méretek 125 × 420 × 359 mm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
Változat
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  WZ995a1a4 Termékszám:  ls500bk

Lenco LS-500BK

Lemezjátszó Lenco LS-500BK Képernyő

Újra életre akarod kelteni a vinyl lemezeid és egyedülálló hangulatot szeretnél teremteni? Akkor felkeltheti figyelmedet e modern kivitelezésű LENCO vinyl player. A modern stílus minden bulihoz illik. Lemeztányérjának átmérője 280 mm és anyaga fém. Integrált erősítővel és hangszórókkal is rendelkezik, így elegendő kicsomagolni és egyből használatra kész. Ezt a változatot egy szíj hajtja, mely csökkenti a nem kívánt rezgéseket. A félautomata vezérlésű LENCO lemezjátszó esetében neked kell elindítanod a lejátszást, de a kikapcsolás már automatikusan zajlik.

Lenco LS-500BK legfőbb paraméterei

  • Ezen LENCO vinyl player életre kelti a régi bakelit lemezeket
  • Modern kialakítású
  • Félautomata vezérlés
  • Lejátszási fordulatszámok: 33,3 és 45 fordulat/perc
  • A kitűnő minőségű LENCO vinyl player hangszórókkal is rendelkezik
  • Ezt a modellvariánst egy szíj hajtja
  • Kikapcsolható előerősítővel ugyancsak kibővítették
  • Karjának típusa: egyenes szárú kar
  • Hangszedőjének típusa: elektromágneses (MM/MC)
  • Ezekkel a médiumokkal képes megbirkózni: LP
  • Jel/zaj arány: 72 dB
  • További felszereltség: Bluetooth és RCA kimenet
Lemezjátszó Lenco LS-500BK Oldalnézet
Lemezjátszó Lenco LS-500BK ...

Élvezd a minőségi hangzást

Ezen LENCO gramofon feléleszti a régi bakelit lemezeidet. Kikapcsolható előerősítővel szintén kiegészítették, így csak rajtad áll, hogy egy külsőt csatlakoztatsz hozzá vagy az integráltat használod. A következő lejátszási sebességeket támogatja: 33,3 és 45 fordulat/perc. Egyenes szárú karral van felszerelve, mely kiválóan követi a hangbarázdákat. Hangszedőjének típusa: elektromágneses (mm/mc). Mérete 125 × 420 × 359 mm (magasság × szélesség × mélység). Súlya: 9,3 kg. Színkivitele fekete.

A minőségi LENCO vinyl player többféleképpen használható

Ez a meglévő gramofon a hozzáadott funkcióival is lenyűgöz. Bluetooth és RCA kimenet úgyszintén rendelkezésre áll, így nemcsak hagyományos módon, de külső hangszórón vagy fejhallgatón keresztül is hallgathatod a lemezeidet. A felszereltségben fedél úgyszintén lelhető. A praktikus Anti-skating funkció lehetővé teszi, hogy a hegy tökéletesen ráüljön a hanglemezre, ami javítja a hang visszaadását. A komfortos hallgatáshoz a hangerőszabályozás egyaránt hozzátesz. A jel/zaj aránya 72 dB. Ezen LENCO bakelit lemezjátszó egészen új szintre viszi a zenehallgatást.

Lemezjátszó Lenco LS-500BK Tartozékok

Paraméterek

Fizikai adatok

Szélesség
420 mm Kész!
Mélység
359 mm Kész!
Magasság
125 mm Kész!
Tömeg
9,3 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes lemezjátszó

További változatok Lenco LS-500BK termékhez:

Lenco LS-500OK

Lemezjátszó - modern dizájn, fa, hangszórókkal, fedővel, anti-skating, hangerő szabályzás, beépített előerősítő kikapcsolható, sebesség 33,3 és 45 fordulat/perc, lemeztányér átmérője 280 mm, lemeztányér anyaga fém, szíjas hajtás, félautomata vezérlés, egyenes szárú kar, Bluetooth, RCA kimenet, elektromágneses (mm/mc) hangszedő, tömege 9,3 kg, méretek 123 × 418 × 346 mm (Ma×Sz×Mé), barna kivitel
Kosárba 124 890 Ft
Szállításra kész 3 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenco LS-500BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco LS-500BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenco LS-500BK.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ