Shop roku Akvizice ApF HU

Lenco PA-325

Termékkatalógus
Lenco PA-325
Bluetooth hangszóró - Hordozható, Bluetooth, party világítás, 40W RMS, 2-utas, mikrofon bemenet, AUX, 100-240V AC, akkumulátor 12 V / 4 A
Kód:  WZ995d92i Termékszám:  8711902035701

Lenco PA-325

Adja meg családjának és kollégáinak a zenehallgatás teljesen új dimenziójat ezzel a hordozható, vezeték nélküli Lenco hangszóróval! Ne hordozzon magával feleslegesen nehéz hangszórókat vagy erősítőket. Ezzel a készülékkel gyorsan és könnyedén tud nagy bulikat csapni. A különböző bemeneteknek köszönhetően könnyen tudja váltogatni és elindítani zenéit, akár Bluetooth-on keresztül is.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható hangrendszer
  • kiváló minőségű 12V-os, tölthető ólom-sav akkumulátor, melynek kapacitása 4000 mAh
  • Bluetooth technológia
  • Diszkógömbök a tökéletes fényhatások érdekében
  • 2-utas hangszóró
  • Kis méret és súly

A könnyű szállítás garantált

A beépített fogantyú segítségével a készüléket könnyen viheti magával bárhová. A modern megjelenés vonzza majd az Önt körülvevő emberek pillantását. Az előlap, minden fontos gombbal együtt a hangszóró elején található. A készülék USB-n keresztül könnyen és gyorsan lejátssza a zenéket. Mikrofon és AUX bemenet is található rajta. Akár 5 órán keresztül képes működni, töltési ideje pedig kb. 6 óra.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenco PA-325
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco PA-325. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenco PA-325. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenco PA-325. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenco PA-325.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ