Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Lenco PA-45

Termékkatalógus
Lenco PA-45
Hangszóró - Hordozható, 30W RMS, a lejátszás USB-ről, AUX bemenet, SD, gitár bemenet, MIC, Bluetooth
Kód:  WZ995d97e Termékszám:  PA-45

Lenco PA-45

Egy kis házikóban töltenéd a szabadidődet, és azon gondolkozol, hogyan tehetnéd kellemesebbé az ott töltött időt egy egyszerű hangrendszerrel? A Lenco PA-45 hordozható hangszóróval megtaláltad  a választ! A vállpántnak  és a beépített akkumulátornak köszönhetően akárhová magaddal viheted. A beépített mikrofon használatával pedig a barátaiddal akármikor karaokézhattok egyet.

Legfontosabb jellemzői:

  • Kompakt kialakítás
  • Bluetooth
  • Vállpánt a könnyű szállításhoz
  • Modern design
  • Nagy teljesítmény kis méretben
  • A beépített ólom akkumulátor hosszú ideig tartó szórakozást biztosít

Kiváló társ

Ez a hangszóró megédesíti a munkával, pihenéssel, vagy a vízben töltött pillanatokat. A könnyű szerkezetének és a levehehető szíjnak köszönhetően nagyon könnyű a szállítása. A fekete és az ezüst kombinációja kihangsúlyozza modern stílusát, amit fém sarkak egészítenek ki, hogy megvédjék a sérülésektől. Az erőteljes hangrendszer ólomsavas akkumulátorral müküdik, ami hosszú életűvé teszi a hangszórókat, még akkor is, ha azokat gyakran töltik. Ha szeretsz karaokezni vagy gitározni, ezzel a hangszóróval jól jársz, mert eszközeidet bármikor csatlakoztathatod a bemeneteken keresztül. A LENCO hangszóró USB csatlakozóval csatlakoztatott médiáról és SD kártyáról is képes közvetlenül zenét lejátszani. A hangszórót Bluetooth technológiával párosíthatod okostelefonoddal vagy tableteddel. A csatlakozók és a vezérlőgombok a hangszóró elején találhatóak, így azokhoz könnyen hozzáférhetsz.

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenco PA-45
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco PA-45. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenco PA-45. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenco PA-45. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenco PA-45.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ