Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Lenovo A Plus White

Termékkatalógus
Lenovo A Plus White
5 1 értékelés
Mobiltelefon - 4,5" WVGA 854x480 kijelző, MTK6580 Quad Core processzor, 1GB RAM, 8 GB belső memória, MicroSDHC 32GB-ig, 5Mpx + 2 Mpx kamera, WiFi, Bluetooth, 3G, microUSB, Dual SIM, 2000mAh akkumulátor, Android 5.1 operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SVL0901a1c Termékszám:  PA4S0062RO Gyártó honlapja:

Lenovo A Plus White

Telefon jellemzői

133 mm

le
Lenovo A Plus

66 mm

le
Lenovo A Plus

9,9 mm-es

Telefon súlya: 146 g

Úhlopříčka displeje

4.5 "

hüvelykes kijelző

Typ operačního systému

Google Android 5.1 Lollipop

operációs rendszer

Výdrž baterie

2000 mAh

akkumulátor kapacitás

MicroSim

2 x Micro SIM

SIM-kártya típus

Rozměry

66 × 133 × 9,9 mm

telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

8 GB

belső memória

Typ kamerau

5 MP + 2 MP

kamera

Připojení

3G

internet kapcsolat

SD karta

microSDHC (32GB-ig)

memóriakártya-nyílás

Váha

146 g-os

súly

A megfizethető Lenovo Plus mobiltelefon azon felhasználók számára készült, akiknek nincs szüksége a legújabb technológiai újításokra és a telefont elsősorban telefonálásra, sms-ezésre vagy alkalmi webes szörfözésre használják. Mindezek ellenére a modellt viszonylagosan vékony kivitel és tetszetős megjelenés jellemzi. Hardveresen szintén nem okoz csalódást - a MediaTek 6580 1,3 GHz frekvenciájú négymagos processzor és az 1 GB-os memória együttesen elegendő teljesítményt nyújt a Google Android 5.1 Lollipop operációs rendszer zökkenőmentes futtatásához.

Legfontosabb jellemzők

  • Optimálisan nagy 4,5" kijelző
  • Négymagos processzor
  • Dual SIM támogatás
  • MicroSDHC memóriakártya-nyílás
  • 2000 mAh kapacitású akkumulátor
  • Android 5.1 Lollipop

Minőségű kijelző és hasznos funkciók

A tökéletes képekért a 4.5"-os kijelző a felelős. Tökéletes méretet kínál a képek megjelenítéséhez és egyben kompakt méretű, így a telefon kényelmesen tartható és egy kézzel működtethető, ráadásul tökéletesen illeszkedik a nadrágzsebbe. A hátlapi kamera felbontása 5 megapixel, amely mellé LED vaku társul. Az előlapi 2 megapixeles kamera tökéletes videohívásokhoz és szelfik készítéséhez. Természetesen GPS is van a készülékben - így bármilyen navigációs vagy geocaching alkalmazást telepíthet a telefonra. 

Az adatok tárolásához 8 GB-os belső memória áll rendelkezésre. Amennyiben ez nem elegendő, a memória kibővíthető egy microSDHC kártyával maximum 32 GB-ig. Az internethez WiFi vagy mobilintenet segítségével csatlakozhat. A készülék továbbá egyszerre két SIM kártyával is használható. 

 

A Lenovo a legnagyobb számítógépgyártó cég. A Hong Kong-i központú céget 1984-ben alapították Legend néven. Később Legend Novo-ra keresztekték át ("új legenda"), röviden Lenovo. 2005-ben átvette az IBM számítógép divízióját, amellyel a világ legnagyobb számítógépgártójává vált.

Hasonlóan ambiciózus terve van a mobiltelefonok terén is - 2014-ben átvette a Motorola mobiltelefon divízióját, a Mobility-t. A cég portfóliójába továbbá tabletek, szerverek, monitorok, televíziók vagy például tárhelyegységek tartoznak. A Lenovo termékei ötvözik a minőséget a kedvező árral, így minden vásárlónak kiváló választás lehet.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lenovo A Plus White
Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lenovo A Plus White.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ