Slevy s AP+ Slevy s AP+

LES ARTISTES thermo bögre A-1804 Raspberry 280 ml

Termékkatalógus
LES ARTISTES thermo bögre A-1804 Raspberry 280 ml
- 100% -ban hermetikusan lezárt, rozsdamentes acélból készült, kihajtható szívószál, könnyű töltés, akár 5 órán keresztül megtartja a hideg, illetve 10 órán keresztül a hideg italok hőmérsékletét, 280 ml
Kód:  LESAR340 Termékszám:  A-1804 Gyártó honlapja:
LES ARTISTES thermo bögre A-1804 Raspberry 280 ml Megszűnt

LES ARTISTES thermo bögre A-1804 Raspberry 280 ml

A francia márkájú, izotermikus LES ARTISTES PARIS A-1804 Raspberry utazó thermo bögre kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és 280 ml-es űrtartalommal rendelkezik. A modell eredeti doboz alakja rózsaszínben pompázik és egyszerűen megtölthető. Minden bizonnyal értékelni fogod utazás és sportolás során, de akár munkába vagy iskolába menet is. Ha sokszor szükségtelenül nagynak és nehéznek találod a termoszodat, akkor ez a termék kitűnő választás a számodra.

A LES ARTISTES A-1804 Raspberry thermo bögre főbb előnyei

  • Jó izotermikus tulajdonságok (akár 5 órán keresztül melegen, illetve 10 órán keresztül hidegen tartja a benne lévő italt)
  • 100% -os hermetikus sapka - soha nem folyik
  • Széles nyílás a könnyű feltöltés és tisztítás érdekében
  • A LES ARTISTES thermo bögre kihajtható szívószállal rendelkezik sportoláshoz, autózáshoz, és gyerekek számára
  • Minőségi rozsdamentes acél - nem veszi át az illatokat és könnyen tisztán tartható

Univerzális és izotermikus

A LES ARTISTES thermo bögre egész évben használható, ugyanis hideg és meleg italok tárolására egyaránt alkalmas. Hermetikusan záródó sapkájának köszönhetően nem kell aggódnod a nem kívánt szivárgás miatt, és akár vízszintes helyzetben is hordozhatod. A többi izotermikus tulajdonsággal rendelkező darabbal szemben ez a modell akár 5 órán keresztül megtartja a meleg, illetve 10 órán keresztül a hideg italok hőmérsékletét.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LES ARTISTES thermo bögre A-1804 Raspberry 280 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LES ARTISTES Termohrnek 280ml Raspberry A-1804. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LES ARTISTES Termohrnček A-1804 Raspberry 280 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LES ARTISTES Thermostasse A-1804 Rose 280ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LES ARTISTES Thermostasse A-1804 Rose 280ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ