Shop roku Akvizice ApF HU

Lezyne Deca Drive 1500XXL Black/HI Gloss

Termékkatalógus
Lezyne Deca Drive 1500XXL Black/HI Gloss
5 2 értékelés
Kerékpár lámpa - erőteljes elülső LED; 2 dióda; kompakt alumínium ház túlmelegedés ellen optimalizálva, teljesítménye akár. 1500 lumen, több világítási mód; USB kábelen át tölthető
Kód:  SPTkn1111 Termékszám:  4712805984657
Lezyne Deca Drive 1500XXL Black/HI Gloss Megszűnt

Lezyne Deca Drive 1500XXL Black/HI Gloss

A Lezyne elülső kerékpárlámpájának precíz, alumínium szerkezete CNC gép segítségével készült, és megakadályozza a túlmelegedést. Ez a gyártó legerősebb lámpája hihetetlen, 1500 lumenes fényerővel. A terméknek három LED-je van, amelyek a frontlencsével együttműködve kihasználják a lehető legnagyobb teljesítményt, és szétszórják a fényt a kerékpáros előtt. Több villogó üzemmód és az állandó világítás közül választhatsz. Az akkumulátor maximális üzemideje a legnagyobb igénybevételnél 1,45 óra, a leggazdaságosabb üzemmódban pedig hihetetlen 35 óra. Az eszközről nem hiányzik az elem töltöttségi állapotát jelző indikátor sem. A lámpát gumipánttal lehet kormányra erősíteni, amely minden kormányhoz alkalmazkodik.

 

Fő jellemzők

  • A Lezyne legerősebb lámpája
  • Minőségi kidolgozás
  • Alumínium szerkezet
  • 3 LED
 

Specifikáció

Tömeg:
267 g

Fényerő:
1500 lumen

Akkumulátor:
Integrált Li-Ion

Üzemidő:
akár 35 óra (villogó üzemmód)

Töltés:
USB port

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lezyne Deca Drive 1500XXL Black/HI Gloss
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lezyne Deca Drive 1500XXL Black/HI Gloss. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lezyne Deca Drive 1500XXL Black/HI Gloss. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lezyne Antrieb Deca 1500XXL Schwarz / HALLO Gloss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lezyne Antrieb Deca 1500XXL Schwarz / HALLO Gloss.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ