Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LG PH2 fekete

Termékkatalógus
LG PH2 fekete
5 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - Hifi rendszer, 2.0ch, 10W, Bluetooth, Micro USB a töltéshez, Portable In, Multipoint, LED világítás, cseppálló
Kód:  JLG5015b3 Termékszám:  PH2.AEUSLLK Gyártó honlapja:

LG PH2 fekete

Élvezd kedvenc zenéid bárhol és bármikor! Az LG PH2 hangszóró minden találkozót felpörget. Nagyszerű és tiszta hangzást kínál, amelyet még jobban kiemel a surround hangzás támogatása. Ennek előnye a minden oldalból hallható hang. A méretéhez képest hihetetlen élményt biztosít zenehallgatás közben, és a hang valóban kiváló. A hangszórót körülvevő fénycsík nemcsak kellemes hangulatot varázsol, hanem figyelmeztetőként szolgál az akkumulátor merülésénél. A különböző állítható világítási módoknak köszönhetően sosem unod meg és sosem válik zavaróvá a megvilágítás.

Legfontosabb jellemzők

  • Bluetooth, minden alkalomra
  • Kiváló hangzás, surround hangzás támogatása
  • Használható telefonálás közben
  • Ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak és víznek
  • Az akkumulátor élettartama akár 6 óra

Hangszóró a szabadtéri szórakozáshoz

A Bluetooth-kapcsolat manapság már nem okoz meglepetést, így az LG további funkciókkal bővíti az audio világát. A PH2 ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak, és így semmi nem korlátozza a használatát bárhol és bármikor. A fröccsenő víz sem okoz problémát, legyél medence közelében vagy esőben, a lenyűgöző hang mindig megmarad. Az abszolút kényelmet a praktikus szíj biztosítja, amellyel a hangszóró bárhova rögzíthető.

Többfunkciós audiorendszer

Hogyan lehet még jobb a vezeték nélküli kapcsolat? Még ezt a kérdést is megválaszolta az LG. A hangszóróhoz egyidejűleg ugyanis nemcsak egy, hanem rögtön két telefon is csatlakozhat. Váltakozva engedhetitek a kedvenc zenéiteket. És ez még nem minden. A hangszóró perceken belül kihangosítóvá válhat. Amikor hívás érkezik a zene leáll, és működésbe lép a mikrofon. Miután vége a hívásnak a zene ismét felerősödik, és folytathatod a zenehallgatást ott, ahol abbahagytad. Hála az AUX bemenetnek, csatlakoztathatod MP3 és CD-lejátszóhoz is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG PH2 fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG PH2 černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG PH2 čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG PH2 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG PH2 schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ