Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti

Termékkatalógus
Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti
Bluetooth hangszóró - Sztereó, 90Hz-20kHz, 90dBA, vízálló (IPX7) és ütésálló, NFC, integrált Li-Ion akkumulátor, 15 órás akkumulátor élettartam és 2300mAh kapacitás
Kód:  MH330c2i Termékszám:  984-000562 Gyártó honlapja:

Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti


le
Odolný bezdrátový reproduktor

Erős vezeték nélküli hangszóró

Elenálló vezeték nélküli hangszórót keresel, amely ráadásul vízálló is? Akkor szerezd be a Logitech Ultimate Ears BOOM 2-t! Remek designjának és 360 °-os hangzásának köszönhetően tökéletes élményt garantál. Ne fogd vissza magad, hallgass zenét bárhol.



Zene a vízben

A Logitech Ultimate Ears BOOM 2 hangszórót a hegyekben vagy a vízen is használhatod. Vízbe esés esetén sem kell semmitől tartanod. A víz alatt 1 méterig 30 percig vízálló. Több hangszóróra van szükséged? Használj egyszerre két Ultimate Ears BOOM 2 hangszórót! 30 méteres Bluetooth vezeték nélküli technológiával és ingyenes iOS vagy Android alkalmazással.

le
Logitech Ultimate Ears BOOM 2


le
Ovládání poklepáním

Vezérlés

A Logitech Ultimate Ears BOOM 2 hangszóró nem csak tartós kialakítású, hanem intuitív is. Váltanál a dalok között, de nem találod az okostelefont vagy tabletet? Akkor kattints duplán és a dalok maguktól mennek. Egy nyomásra megállíthatod a zenét is.



Legfontosabb jellemzői

  • Víz- és porálló vezeték nélküli hangszóró.
  • Tökéletesen hallgatható a zene vízben, hegyekben, stb.
  • 1 m mélységben 30 percig vízálló.
  • Kattints duplán és a dalok automatikusan váltanak.
  • 360 ° hangzás - Élvezd a zenét teljesen.
  • Újszerű design a tökéletes atmoszféráért.
jszerű dele
 Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Black Dragon

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ