Akvizice ApF HU Slevy s AP+

L'ORÉAL PARIS Revitalift Laser Cream 2 × 50ml

Termékkatalógus
L'ORÉAL PARIS Revitalift Laser Cream 2 × 50ml
Kozmetikai szett - L'Oréal Paris Revitalift Laser 50 + 50 ml nappali és éjszakai krémet tartalmaz, hialuronsavval a ráncok csökkentése és a bőr hidratálása érdekében, egységesíti és feszesíti a bőrt, érett bőrre - 13 490 Ft/100 ml
13 490 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSPL2121s Termékszám:  KSPL2121s
L'ORÉAL PARIS Revitalift Laser Cream 2 × 50ml 13 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

L'ORÉAL PARIS Revitalift Laser Cream 2 × 50ml

Az itt szereplő tételek: L'ORÉAL PARIS Revitalift Laser Cream 2 × 50ml

A luxus kozmetikai ajándékcsomag egy nappali és egy éjszakai krémet tartalmaz. A ĽORÉALPARISRevitalift Laser Cream Duopackremek választás minden olyan nőnek, aki szereti, ha jól néz ki. A Revitalift termékcsalád egy profi ránctalanító és bőrfeszesítő kezelés. Hialuronsavat tartalmaz, amely fiatalos megjelenést és mély hidratálást biztosít. ĽORÉAL PARIS Revitalift Laser Renew Anti-Ageing öregedésgátló nappali krém érett bőrre ajánlott, SPF 20-mal védi a bőrt a napsugaraktól, kisimítja a ráncokat, egységesíti a bőr tónusát és textúráját, valamint megelőzi a bőr elszíneződését és az egyenetlen pigmentációt. A L'ORÉAL PARIS Revitalift Laser Night Cream éjszakai krém alvás közben revitalizálja a bőrt, és innovatív, pumpás krémadagoló rendszerével is lenyűgöz. A ĽORÉAL PARIS kozmetikai ajándékcsomaggal minden érett bőrrel rendelkező hölgynek örömet szerezhetsz.

ĽORÉAL PARISRevitalift Laser Cream Duopack ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A luxus ajándékcsomagot kifejezetten az érett bőrű nők számára tervezték
  • A ĽORÉAL PARISLaser Cream Duopack szett éjszakai és nappali krémet tartalmaz
  • A készletben található termékek kiválóan alkalmasak a ráncok csökkentésére és a bőr feszesítésére
  • A ĽORÉAL PARISLaser Cream Duopack szett kiválóan táplálja a bőrt 
  • Mindkét termék hidratálja és egységesíti a bőr felszínét
  • A nappali krém SPF 20 védőfaktorral rendelkezik, és óvja a bőrt a káros sugaraktól
  • A L'Oréal Paris Revitalift Laser Pressed Cream retinolt és niacinamidot tartalmaz
  • Praktikus és higiénikus megoldással - az innovatív pumpás krémadagoló rendszerrel
  • A ĽORÉAL PARIS Revitalift Laser Cream kozmetikai szett szuper ajándék az éregg bőrrel rendelkező hölgyek számára

A ĽORÉAL PARIS Revitalift Laser Renew Anti-Ageing SPF 20 helyreállítja a bőr rugalmasságát

Állítsd meg az időt! Kényeztesd az érett bőrt egy csodaelixírrel a Revitalift Laser Renew öregedésgátló krém formájában a ĽORÉAL PARIS-tól. Nemcsak tökéletesen hidratálja a bőrt, hanem öregedésgátló hatóanyagokkal is gazdagították. Az alkalmazás után azonnal fiatalosabb és láthatóan élettel telibb lesz a bőr, és már 4 hét elteltével észreveheted a ráncok csökkenését. Visszaállítja a bőr teltségét, rugalmasságát és ragyogását. A speciális Pro-Xylane technológia és a hialuronsav rendkívül hatékony kombinációja nemcsak a ráncokat csökkenti, hanem az öregedést is. Nézd meg magad!

Retinol és niacinamid - az öregedésgátló duó egy forradalmi éjszakai krémben

Az arckrém azonnali és intenzív ápolást biztosít a bőrnek. A L'Oréal Paris ideális választás érett bőrre, és éjszakai használatra is alkalmas. A L'Oréal Paris Revitalift Laser Pressed Cream, amely láthatóan csökkenti a ráncokat, mélyen hidratálja és egységesíti a bőrt, nagyon praktikus csomagolással rendelkezik. Csak egyszer kell megnyomni a kupakot, és pontosan egy adagot kapsz a felvitelhez.


Összetétel

L'ORÉAL PARIS Revitalift Laser X3 Renew öregedésgátló krém SPF 25 50 ml: Aqua/Water, Ethylhexyl Salicylate, Niac Inamid, Hidroxipropil-tetrahidropirantriol, Glycerin, Dimetikon, Propylene Glycol, Alkohol Denat, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octyldodecanol, Izopropil-izosztearát, Triethanolamine, Behenyl Alcohol, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Peg-100-sztearát, Sztearinsav, Titándioxid [Nano]/Titándioxid, Carbomer, Ptfe, Dimethiconol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Myri Stic Acid, Palmiti C sav, Alumínium-oxid, Ammónium-akriluol-dimetil-turát/sztearet-25 metakrilát-keresztpolimer, Ammónium-poliakrilil-dimetil-turát, Disodium Edta, Disodium Stearoyl Glutamate, Hydrolyzed Soy Protein, Capryloyl szalicilsav, Pentylene Glycol, T-Butil-alkohol, Faex kivonat/kastélykivonat, Cetil-alkohol, Methylparaben, Phenoxyethanol, Ci 14700/Vörös 4, Ci 19140/Sárga 5, Linalool, Isoeugenol, Limonene, Citronellol, Benzyl Alcohol, Parfüm/illat

L'ORÉAL PARIS Revitalift lézeres éjszakai krém 50 ml: AQUA / VÍZ / EAU - BUTILÉNGLIKOL - GLICERIN - NIACINAMID - IZONONYL-IZONONANOÁT - GLICIN SZÓJAOLAJ / SZÓJABABOLAJ - ALUMÍNIUM-KEMÉNYÍTŐ OKTENILSZUKCINÁT - KAPRIL / KAPRIKUS TRIGLICERID - ACETIL-DIPEPTID - ACETIL-DIPEPTID.1 CETILÉSZTER - PENTAERITRITIL-TETRA-DI-T-BUTIL-HIDROXI-HIDROKINAMÁT - NÁTRIUM-HIALURONÁT - TRINÁTRIUM-ETILÉNDIAMIN-DISZUKCINÁT - PANTHENOL - RETINOL - RETINIL-PALMITÁT - AKRILÁTOK/BEHENET-25 METAKRILÁT KOPOLIMER - HIDROXIETILCELLULÓZ - POLIGLICERIL-3-METILGLÜKÓZ-DISZTEARÁT - NÁTRIUM-POLIAKRILÁT - SZORBITÁN-LAURÁT - TOKOFEROL - DIMETIKON - BENZIL-ALKOHOL - CITRONELLOL - LIMONÉN - LINALOOL - KAPRILIL-GLIKOL - KLÓRFENEZIN - FENOXIETANOL - PARFÜM / ILLATANYAG.

Paraméterek

Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Testápoló krém Kész!
Űrtartalom
100 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Testápoló krém Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: L'ORÉAL PARIS Revitalift Laser Cream 2 × 50ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si L'ORÉAL PARIS Revitalift Laser Cream 2 × 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si L'ORÉAL PARIS Revitalift Laser Cream 2× 50 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ