Shop roku 30 dnů na vrácení

Luminette Drive

Termékkatalógus
Luminette Drive
Infravörös lámpa - Fényterápia autóvezetés közben, api 20 perc elegendő, nem zavarja az eljárást, 4-6 napon belül javul a hangulat és az energia,alvászavarok korrekciója 10-15 nap alatt, könnyű összeszerelés, mágneses rögzítés az árnyékolóhoz, állítható szög, 3 fényintenzitás, kezelés hossza 20-45 perc, intenzitás és akkumulátor állapot kijelző, USB-C, beépített újratölthető akkumulátor, a CEI 62471 nemzetközi szabványnak megfelelően, nem tartalmaz UV- vagy infravörös fényt
52 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LUMST701 Termékszám:  05419980037701
Luminette Drive 52 390 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Luminette Drive

Élvezd a fényterápiát vezetés közben munkába menet a Luminette Drive segítségével. Csak napi egyszer elég 20 percig használnod.

Nagyszerű segítség az éjszakai utazásokhoz

A kék fény nagy segítséget jelent az éjszakai utazások során. A fényterápia bizonyítottan a legjobb módja az éberség növelésének, és ugyanolyan hatású, mint egy csésze kávé.

Egyszerű rögzítés

Az árnyékolóhoz való mágneses rögzítési rendszernek köszönhetően a rögzítés nagyon egyszerű, és nagyon könnyen eltávolítható. A dőlésszög is könnyen beállítható.

Használat és eredmények

A Luminette Drive ajánlott használata naponta egyszer. Három különböző fényintenzitás közül választhatsz, amelyek meghatározzák az egyes kezelések hosszát. A ciklus 20 perc (maximális intenzitáson) és 45 perc (minimális intenzitáson) között változik. A Luminette Drive hatását mindössze 4-6 nap alatt már érezni lehet. Ha fényterápiát szeretnél alkalmazni az alvási fázishibák korrigálására, az eredmények 10-15 nap alatt jelentkezhetnek.

Biztonság

Tanúsított és klinikailag bizonyított. A készülék az IEC 62471 szabvány szerint szembiztosnak minősül. Nem zavarja a vezetést, és a Luminette által kibocsátott fény nem tartalmaz UV- vagy infravörös sugárzást.

A Luminette Drive infravörös lámpa főbb jellemzői

  • Növeli az éberséget, energiát ad és javítja a hangulatot.
  • Egyszerű szögbeállítás
  • 3 választható fényintenzitás a megfelelő kezelési idővel (20-45 perc)
  • A hatás 4-6 napon belül megfigyelhető
  • Akkumulátor töltöttségjelző
  • Fényerősség jelző
  • Mágneses rögzítő rendszer az árnyékolóhoz
  • Nem zavarja a kormányzást
  • USB-C csatlakozó
  • Ki/Bekapcsoló gomb

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, Oroszország, USA, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Funkciók
Állítható dőlésszög Kész!
Pótakkumulátor
Nem Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, Oroszország, USA, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Funkciók
Állítható dőlésszög Kész!
Pótakkumulátor
Nem Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Luminette Drive Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Luminette Drive. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Luminette Drive. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Luminette Drive.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ