AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

Legdrágább iiyama nagyformátumú kijelzők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Képátló
10 "
86 "
- 25,4 cm 218,44 cm
Felbontás
Full HD
(13)
4K
(29)
HD
(2)
Panel
IPS
(25)
TN
(1)
VA
(17)
AMVA3
(2)
Grafikus interfész
HDMI
(45)
USB-C
(7)
DisplayPort
(23)
VGA
(29)
DVI
(4)
Szín
Fehér
(1)
Fekete
(44)
Szűrés
Az oldalon az alábbi iiyama nagyformátumú kijelzők kategóriában található legdrágább termékekről kaphatsz bővebb információt. A termékeket a legdrágábbtól a legolcsóbbig rangsoroltuk. Bár ezek nem a világ legdrágább termékei, mégis ebben a legdrágább iiyama nagyformátumú kijelzők felsorolásban a kínálatunkban megtalálható luxus termékeket listáztuk. A legdrágább iiyama nagyformátumú kijelzők kategóriában számos kiváló termék található, amelyek széles választékban, akár különféle változatokban is elérhetőek. A legdrágább iiyama nagyformátumú kijelzők kategóriában mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb terméket. Az itt található legmagasabb árú termék a prémium minőségű 55" iiyama ProLite TF5539UHSC-W1AG, amelynek az ára bruttó 1 300 390 Ft. Böngéssz a kategória kínálatában, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb terméket.
45 termék

Legdrágább iiyama nagyformátumú kijelzők

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó nagyformátumú kijelzők iiyama Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább nagyformátumú kijelzők iiyama
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ