0% splátky Siguro AP+ plus nový vizuál

WELEDA Baby készlet 250 ml

Termékkatalógus
WELEDA Baby készlet 250 ml
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: baba fogászati gél - 50 ml és baba körömvirág sampon - 200 ml, fogkrém a tejfogak ápolására, fluorid-, cukor- és mesterséges édesítőszer-mentes, bio körömvirág kivonatot tartalmaz, friss édeskömény és borsmenta illóolajok aromája, a sampon gyengéden tisztítja a baba bőrét és haját, körömvirág a bőr regenerálódásáért, mandulaolaj a szárazság ellen, vegán formula, 6 éves korig alkalmas
Leárazás -20 %
4 230 Ft 5 290 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSDS2197 Termékszám:  8590129007797 Gyártó honlapja:
WELEDA Baby készlet 250 ml 5 290 Ft 4 230 Ft Raktáron
Vásárlás

WELEDA Baby készlet 250 ml

Gyengéd, gondoskodó, illatos - akárcsak kis szerelmeink bőre, úgy ez a Baby készlet is. Fedezd fel a gyengéd természetes ápolást, amelyet a gyermekek hajára és fogaira fejlesztettek ki 6 éves korig. A készlet tartalmaz baba fogzselét, amely megvédi az első fogakat a fogszuvasodástól, és egy értékes mandulaolajjal készült babasampont, amely nemcsak a hajra, hanem az egész testre is alkalmas. Gyermek fogzselé, 50 ml Természetes ápolás a kisgyermekek érzékeny tejfogainak. A gyerekek nagyon szeretik a fogzselét, és könnyebbé teszi a helyes szájhigiéniai szokások elsajátítását. A fluoridmentes formula ideális az első fogakhoz. Biztosíts tisztán természetes ápolást a baba első fogainak. A gyermek fogzselé gondoskodik a fogakról a növekedésük során, és természetes védelmet nyújt a fogszuvasodás ellen.

A WELEDA Baby készlet 250 ml kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Nem tartalmaz fluoridot, cukrot vagy mesterséges édesítőszert
  • A kellemes ízt a tisztán természetes illóolajok adják
  • Fogorvosokkal együttműködve kifejlesztett, tanúsított természetes fogápolás
  • Alkalmas vegánoknak
  • Kíméletes fürdés és zuhanyzás nemcsak a baba, hanem a természet számára is
  • A barátságos körömvirág gyengéden tisztítja a baba érzékeny bőrét és haját anélkül, hogy terhelné a vízi ökoszisztémát
  • Mert az esti fürdésnek szórakozásnak kellene lennie, nem pedig gondnak

Mert az esti fürdésnek szórakozásnak kellene lennie, nem pedig gondnak

Míg a bio körömvirág kivonat gondoskodik az egészséges ínyről, a szilícium-dioxid biztosítja az alapos tisztítást. Az édeskömény és a borsmenta friss ízének köszönhetően a fogmosás gyermekeid kedvenc rituáléjává válik. A gél nem tartalmaz fluoridot vagy olyan összetevőket, amelyek lenyelés esetén problémát okozhatnak. Csak a természet legjobbja, amit a kis fogak megérdemelnek. Ez a mosakodókrém kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket, miközben a bőr puha és sima, a haj könnyen fésülhető marad, a baba illata pedig érintetlen marad. A körömvirág elősegíti a bőr regenerálódását, az édes mandulaolaj megakadályozza a kiszáradást, a gyengéd hab pedig nem csípi a gyermekek szemét. Semmi könny, semmi meghátrálás, semmi durvaság. Csak egy tiszta, édes illatú, boldog baba. Alkalmas vegánok számára.

Összetétel

Gyermek foggél:Glycerin, Víz (Aqua), Silica, Algin, Calendula Officinalis Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) olaj, Esculin, Íz (aroma)1, Limonén1.

Havi babasampon: Víz (Aqua), Coco-Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis (édes mandula) olaj, Alcohol, Dinátrium-kokoil-glutamát, Sesamum Indicum (szezámmagolaj), Glycerin, Carrageen, Nátrium-kokoil-glutamát, Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, Illatanyag (parfüm)1, Limonén1, Linalool1.
1 Természetes illóolajokból

Paraméterek

Összehasonlít
Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!
Rendeltetés
Gyerek Kész!
Haj típusa
Minden hajtípusra Kész!
Űrtartalom
250 ml Kész!
Alsó korhatár
0 éves kortól Kész!

Sampon típusa

Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Gyerek Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Minden hajtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
250 ml Kész!

Ajánlott

Alsó korhatár
0 éves kortól Kész!
Ajánlott az alábbi kortól
Újszülött Kész!

Típus

Bőrtípus
Gyerek Kész!

Különleges tulajdonságok

Különleges tulajdonságok
Természetes összetétel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELEDA Spokojené děťátko Set 250 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WELEDA Spokojné dieťatko Sada 250 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ