0% splátky Siguro Akvizice ApF HU

AHAVA Naturally Beautiful Hand & Body Set

Termékkatalógus
AHAVA Naturally Beautiful Hand & Body Set
Kozmetikai ajándékcsomag - Naturally Beautiful Hand & Body szett tartalma: 1 db Ásványi kézkrém 40ml és 1 db Ásványi testápoló tej 40ml holt-tengeri ásványokkal a tökéletesen puha és hidratált bőrért
Kód:  VBAL578 Termékszám:  697045014200 Gyártó honlapja:

AHAVA Naturally Beautiful Hand & Body Set

Szerezd meg a tökéletes ajándékkészletet a bőrének gondozására. Az Ahava kozmetikumok segítségével a bőr ragyog a szépség és az egészség mellett. A csomagban nagyszerű hidratáló kézkrém és tápláló testápoló található. Fedezze fel önmagát az Ahava egyedi természetes kozmetikumok egyedi gondozásával!

Az Ahava természetesen gyönyörű kéz és test fő jellemzői

  • Az Ahava termékek tökéletesen ápolják a bőrt
  • az ásványi krém hidratálja és lágyítja a kéz száraz bőrét
  • kézkrém hipoallergén, érzékeny bőrre alkalmas
  • Hidratáló testápoló, tenger, szantálfa és zöld szilva aromájával
  • Az Ahava tej ideális mindennapi használatra

Ahava Holt-tengeri víz ásványi kézkrém

Az AHAVA ásványi kézkrém könnyű szerkezetű, és az alkalmazás után a keze lágy és puha lesz. A krém nagy mennyiségű ásványi anyagot tartalmaz a Holt-tengerből. A termék hatékonyan lágyítja a durva és száraz bőrt, hidratálja és táplálja a kezét. Kellemes aromája a zöld szilva, a szantálfa és a gyertya. A krém hipoalergén, az érzékeny és a gyermekek bőrére is alkalmas 3 éves kortól.

Használat:
Szükség esetén vigye fel a kéz bőrére.

Összetétel:
aqua (ásványvíz forrásvíz), etilhexil-palmitát, ceteareth-30 és cetearil-alkohol, cetil-alkohol, glicerin, nátrium-cetearil-szulfát, hamamelis virginiana (boszorkányimogyoró) virágvíz, propándiol (kukoricából származó glikol), fenoxi-etanol és etil-glicerin, maris sal (halott) tengervíz), dimetikon, illatanyag, allantoin, linalool, hexil-fahéj, hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, butil-fenil-metil-propion, kumarin, alfa-izometil-ionon, citronellol, geraniol, izoeugenol, benzil-alkohol, benzil-benzoát.

Ahava Holt-tengeri víz ásványi testápoló

Ébredjen érzékeire a tenger, szantálfa és zöld szilva friss illatával. Az Ahava Holt-tengeri víz ásványi testtej Aloe Vera-val és a szabadalmaztatott Osmoter Holt-tengeri ásványi anyagokkal hagyja a bőrt puha, sima, friss és tökéletesen hidratált. A tej nagyon gyorsan felszívódik, mélyen behatol a bőrbe és védi annak rugalmasságát. Az Ahava Holt-tengeri víz ideális mindennapi használatra.

Használat:
Vigye fel és finoman masszírozza be a test tiszta bőrébe. Használja reggel és este, hogy hatékonyabban és nyugodtabb legyen.

Összetétel:
aqua (ásványvíz forrásvíz), ceteareth-30 és cetearil-alkohol, etil-hexil-palmitát, cetil-alkohol, glicerin, nátrium-cetearil-szulfát, etil-hexil-metoxi-cinnamát, propándiol (kukoricából származó glikol), kaprilil-glikol és klórfenészin és fenoxietoetanol, maris sal (halott tengervíz) , dimetikon, parfüm (illatanyag), aloe barbadensis levéllé, hamamelis virginiana (boszorkányimogyoró) virágvíz, linalool, hexil-fahéj, hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, alfa-izometil-ionon, butil-fenil-metil-propion, kumarugin, citronellol-alkohol benzil-benzoát, benzil-szalicilát.

Paraméterek

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: AHAVA Naturally Beautiful Hand & Body Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA Naturally Beautiful Hand & Body Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AHAVA Naturally Beautiful Hand & Body Set.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ