Akvizice ApF HU Slevy s AP+

BARNÄNGEN Book Box Karácsonyi készlet

Termékkatalógus
BARNÄNGEN Book Box Karácsonyi készlet
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: tusfürdő zselé, testápoló és kézkrém
Kód:  VBAL8247 Termékszám:  9000101655520 Gyártó honlapja:

BARNÄNGEN Book Box Karácsonyi készlet

Szeretnéd megörvendeztetni magadat vagy szeretteidet egy ápoló kozmetikai készlettel? Akkor válaszd a svéd BARNÄNGEN  márka Book box kozmetikai szettjét. A készlet az Oil Intense termékcsaládból tartalmaz krémtusfürdőt, testápolót és kézkrémet. Ez a termékcsalád különösen alkalmas a száraz bőrre, hidratálja, regenerálja és puhítja azt. A tusfürdő védi a bőrt a kiszáradástól, a testápoló feszesíti és puhítja a bőrt, a kézkrém pedig táplálja a kicserepesedett kezeket. A készlet ajándéknak is kiváló. 

A BARNÄNGEN Book box karácsonyi kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • A BARNÄNGEN Book box készlet krémtusfürdőt, testápolót és kézkrémet tartalmaz
  • A tusfürdő intenzíven hidratál, táplál, tisztítja és selymessé teszi a bőrt, egy csipetnyi puhaságba burkol
  • A hidratáló testbalzsam védi a bőrt a kiszáradástól 
  • A kézkrém táplálja és hidratálja a száraz bőrt
  • A készlet kiváló ajándék lehet

BARNÄNGEN Oil Intense tusfürdő, 400 ml

A tápláló BARNÄNGEN Oil Intense tusfürdő szeretettel ápolja a száraz vagy nagyon száraz bőrt, intenzíven hidratál és megőrzi a bőr természetes nedvességtartalmát. Védi a testet a kiszáradástól, tisztítja és puhává varázsolja a bőrt. Az Oil Intense tusolókrém, amely 7% hidratáló hatású védő Cold Creamet és (a svéd mocsarakat borító) vadon élő növényekből származó rózsaolajat tartalmaz, maximális táplálást és komfortérzetet biztosít a testnek, az eredmény egészséges megjelenésű bőr. Fedezd fel a tökéletes közérzetet és a tiszta bőr érzését a BARNÄNGEN tusfürdővel. 

BARNÄNGEN Oil Intense hidratáló testápoló, 400 ml

A BARNÄNGEN Oil Intense tápláló testápoló krém alkalmas a nagyon száraz bőr ápolására. Védi a bőrt a kiszáradástól, feszesíti és puhává varázsolja azt. A BARNÄNGEN testápoló krém kellemes illatával és egy csipetnyi puhasággal burkolja be bőrödet. 

BARNÄNGEN Oil Intense kézkrém, 75 ml

A fagyás nyomaitól szenvednek a kezeid? A BARNÄNGEN Oil Intense kézkrém táplálja a száraz bőrt és nedvességet biztosít a számára. A vadrózsa illatú formulájával bűvöl el. A krém 5% Cold Cream védőösszetevőt tartalmaz. 


Összetétel

Spirit Cream:
Aqua (víz, eau), Sodium laureth sulfate, Glicerin, Cocamidopropyl betaine, Akrilát kopolimer, Szorbit, Napraforgómagolaj poligliceril-6-észterek, Ricinus communis (ricinus communis) magolaj, Helianthus annuus (napraforgó) magolaj, Butyrospermum parkii (shea) vaj, Rosa canina gyümölcsolaj, Vaccinium macrocarpon (áfonya) magolaj, Chamomilla recutita (matricaria) virágkivonat, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Allantoin, Disodium cocoamphodiacetate, Gliceril-laurát, Parfüm (illat), Xanthan gum, Glycol distearate, Laureth-4, Dinátrium-lauret-szulfoszukcinát, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Citric acid, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Limonene, Benzyl alcohol, Citronellol, Linalool, Alfa-izometil-ionon, Nátrium benzoát, Nátrium-szalicilát, CI 17200 (Rev 33), CI 14700 (piros 4)

Testápszer:
Aqua (víz, eau), Behenil-alkohol, Glicerin, Etilhexil-palmitát, Helianthus annuus (napraforgó) magolaj, Cetearyl alcohol, Butyrospermum parkii (shea) vaj, Propylene glycol, Hexanediol, Kapril / kaprina triglicerid, Rosa canina gyümölcsolaj, Chamomilla recutita (matricaria) virágkivonat, Allantoin, Hidrogénezett lecitin, Parfüm (illat), Nátrium-sztearoil-laktilát, Carbomer, Tokoferol, Hidrogénezett pálma-glicerid-citrát, Sodium hydroxide, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Limonene, Benzyl alcohol, Citronellol, Linalool, Alfa-izometil-ionon, Geraniol, Kumarin, Phenoxyethanol, Hidroxi-acetofenon, CI 17200 (Rev 33), CI 14700 (piros 4)

Kézkrém:
Aqua (víz, eau), Helianthus annuus (napraforgó) magolaj, Behenil-alkohol, Etilhexil-palmitát, Glicerin, Butyrospermum parkii (shea) vaj, Cetearyl alcohol, Hexanediol, Panthenol, Chamomilla recutita (matricaria) virágkivonat, Rubus fruticosus (szeder) gyümölcskivonat, Allantoin, Parfüm (illat), Carbomer, Nátrium-sztearoil-laktilát, Triceteareth-4-foszfát, Tokoferol, Hidrogénezett pálma-glicerid-citrát, Hidroxi-acetofenon, Sodium hydroxide, Citric acid, Nátrium benzoát, Nátrium-szalicilát, Benzyl alcohol, Kálium-szorbát

Paraméterek

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BARNÄNGEN Book Box Karácsonyi készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BARNÄNGEN Vánoční Sada Book box. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BARNÄNGEN Vianočná Sada Book box.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ