Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Bo Touch Bin 11 + 23 L - platina színű

Termékkatalógus
Bo Touch Bin 11 + 23 L - platina színű
Szemetes - szelektált hulladékgyűjtéshez, űrtartalma 34 l, anyaga acél, műanyag, szürke kivitel, érintős nyitás, 2 tartály, méretek 68 x 54 × 31,5 cm (H×Sz×Mé)
Kód:  BRAOK142 Termékszám:  316142

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bo Touch Bin 11 + 23 L - platina színű

A Brabantia Bo Touch Bin szemeteskosár egyetlen háztartásból sem hiányozhat. Két darab, egy 11 és egy 23 literes tartályt tartalmaz. A szemetes használata igazán kényelmes a Soft-Touch rendszerrel. A szemetes fedele egyetlen érintéssel nyitható vagy zárható. Alkalmas nagyobb mennyiségű hulladék számára is. Kompakt és időtlen formatervezésével bármilyen otthonba remekül illik, elhelyezheted a falhoz közel is. A Brabantia Bo Touch Bin szemetes állítható csúszásmentes lábakkal készült, így tökéletesen stabil a padlón.


Bo Touch Bin 11 + 23L szemeteskosár

Elegáns kialakítás lábakkal


Bo Touch Bin 11 + 23L szemeteskosár

Méretek: 54 × 68 × 31,5 cm


Bo Touch Bin 11 + 23L szemeteskosár

2 kosár


A Brabantia Bo Touch Bin 11 + 23L, platina szemeteskosár fő jellemzői 

  • Bo Touch Bin szemeteskosár platina színben
  • Modern, időtlen dizájn, nagy kapacitással
  • Pontosan illeszkedő zsákok
  • Soft-Touch nyitórendszer
  • Helytakarékos, mivel elhelyezhető falhoz közel vagy a szoba sarkában
  • A belső rekeszek eltávolíthatók és tisztíthatók
  • Állítható lábak csúszásmentes kivitelben

Válogass stílusosan a Brabantia Bo Touch Bin szemetessel

A Brabantia Bo Touch Bin szemeteskosár Téged is első pillantásra lenyűgöz modern megjelenésével, amelynek hála bármilyen belső térben jól mutat. Legnagyobb előnye a csúszásmentes kezeléssel készült állítható lába, ez védi a padlót a sérüléstől. Ugyanakkor a szemeteskosár tökéletesen stabil. Elegendő helyet kínál, egy 11 és egy 23 literes tartállyal rendelkezik.

Soft-Touch nyitó- és zárórendszer

A Brabantia Bo Touch Bin szemeteskosár a soft-touch rendszerrel irányítható, egyetlen kézzel könnyedén nyitható vagy zárható a fedele. Ennek eredményeként kényelmesen helyezhetsz el nagyobb mennyiségű hulladékot is benne. A Bo Touch Bin szemetest kényelmesen odateheted a falhoz, így igazán helytakarékos.

Higiénikus és gyors zsákcsere

A higiénikusan tiszta környezet minden háztartás alapja. A Brabantia Bo Touch Bin szemeteskosár nyílása elég nagy ahhoz, hogy megelőzze a piszok kijutását a szemetes köré. A szemeteszsák cseréje zökkenőmentes, mivel az J and X kóddal ellátott szemeteszsákok páratlanul illeszkednek a kosárba. A szemeteszsákok széle rejtve marad a Brabantia Bo Touch Bin fedele alatt, így az nem ér túl a szemetesen.

Brabantia Bo Touch Bin könnyen eltávolítható tartállyal

A Brabantia Bo Touch Bin szemeteskosár kosarait egyszerűen eltávolíthatod és megtisztíthatod azok belsejét, amennyiben szükséges. A szemeteszsák cseréje közben a fedél végig nyitott marad, ez megkönnyíti a kosár kezelését.



Paraméterek

Szélesség
54 cm Kész!
Magasság
68 cm Kész!
Mélység
31,5 cm Kész!
Szín
Szürke Kész!
Anyag
Acél, műanyag Kész!

Méret

Szélesség
54 cm Kész!
Magasság
68 cm Kész!
Mélység
31,5 cm Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Anyag

Anyag
Acél, műanyag Kész!

Jellemzők

Űrtartalom
34 l Kész!
Nyitás módja
Érintős Kész!
Edények száma
2 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bo Touch Bin 11 + 23 L - platina színű Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bo Touch Bin 11 + 23L - platinová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bo Touch Bin 11 + 23 l – platinový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bo Touch Bin - 11 Liter + 23 Liter - Platin. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bo Touch Bin - 11 Liter + 23 Liter - Platin.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ