AlzaBoxy Q1 Shop roku

CLARINS Gentle Foaming Cleanser Oily Skin 125 ml

Termékkatalógus
CLARINS Gentle Foaming Cleanser Oily Skin 125 ml
Tisztító hab - női, 125 ml, zsíros és kevert bőrre - 61 520 Ft/1 l
Kód:  KSPL0827a Termékszám:  3380810205251

CLARINS Gentle Foaming Cleanser Oily Skin 125 ml

A Clarins Gentle Foaming Cleanser egy kevert és zsíros bőrre tervezett hab. Könnyen leöblíthető és védi a bőrt a kemény víz hatásaitól. Ez a gyengéd hab ugyanolyan hatékony, mint a szappan, de sokkal alkalmasabb a vegyes és zsíros bőrre, amelyet szintén meg kell tisztítani a nap folyamán felgyülemlett szennyeződéstől, ugyanakkor nem szabad eltömíteni zsíros termékekkel, amelyek eltömítik a pórusokat. Ezért használja ezt a tisztító habot a kombinált és zsíros bőr ápolásának tökéletes eredményéhez.

A Polymnia fenntartja a bőr nedvességének egyensúlyát.
A pamutkivonatok megpuhítják 
A Tamarind lágyítja és tisztán tartja a pórusokat.
A mikrogyöngy tisztítja a bőrt.

Bőr típus:
Vegyes és zsíros bőrre

Használat:
Vigyél fel egy kis habot a tenyeredbe, és gyengéden, körkörös mozdulatokkal gyengéden masszírozd az egész arcot az ujjaiddal. Kerüld a szem környékét. Alaposan öblítsd le hideg vízzel. Használd reggel és este.

Térfogat:
125 ml

Összetevők:
Water, Glycerin, Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Glycol Distearate, Lauric Acid, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Tipa-Laureth Sulfate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Glyceryl Behenate, Ozokerite, Fragrance, Dimethicone, Mannitol, Propylene Glycol, Cellulose, Tetrasodium EDTA, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Sodium Salicylate, Tartaric Acid, Maltodextrin, Tamarindus Indica Extract, Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Triethyl Citrate, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Extract, Hydroxypropyl Methylcellulose, Gypsophila Paniculata Root Extract, Lactobacillus, Potassium Sorbate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sorbic Acid, BHT, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Titanium Dioxide, Ultramarines


Paraméterek

Bőrtípus
Zsíros, Kevert Kész!
Űrtartalom
125 ml Kész!
Termék típusa
Hab Kész!
Rendeltetés
Női Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Zsíros, Kevert Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
125 ml Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Hab Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLARINS Gentle Foaming Cleanser Oily Skin 125 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Gentle Foaming Cleanser Oily Skin 125 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLARINS Gentle Foaming Cleanser Oily Skin 125 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ