Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

CLARINS UV Plus Anti-Pollution SPF50 30ml

Termékkatalógus
CLARINS UV Plus Anti-Pollution SPF50 30ml
Hidratáló arckrém - véd az UVA és UVB sugarak és az 5 fő szennyeződéstípus ellen, hatékonyan hidratál, SPF 50 / PA+++, bio növényi kivonatokat tartalmaz mangólevélből, kolloidok és szennyezés elleni komplex, minden bőrtípusra alkalmas, térfogat 30 ml - 416 333,33 Ft/1 l
12 490 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSPL4750 Termékszám:  3380810424058
CLARINS UV Plus Anti-Pollution SPF50 30ml 12 490 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

CLARINS UV Plus Anti-Pollution SPF50 30ml

A Clarins UV Plus Anti-Pollution SPF 50 arckrém nagyszerű választás, különösen a városi környezetben élő nők számára. Nemcsak védelmet nyújt az UV-sugárzás ellen, hanem 5 fő szennyező anyag ellen is, mint amilyenek a belső és külső szennyeződések, a pollenek, a kék fény és a fényszennyezés. A Clarins UV Plus organikus mangólevél kivonattal, kolopátiával és szennyeződés elleni komplexszel készült. Bőröd egységes, hidratált, egészséges és fiatalos megjelenésű lesz. Többé nem kell aggódnod a kellemetlen sötét foltok vagy a bőr idő előtti öregedése miatt. A Clarins emulzió semleges színű, nem hagy fehér foltokat, és minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is.

A Clarins UV Plus Anti-Pollution Lotion SPF50 arckrém fő jellemzői

  • A Clarins UV Plus Anti-Pollution SPF50 arckrém nagyszerű választás, különösen a városban élő nők számára
  • Véd az UV-sugarak és az 5 fő szennyezőanyag ellen
  • Organikus mangólevél kivonatokkal, kolopaea és Anti-pollution komplexszel
  • A bőr egységes, hidratált, egészséges és fiatalos megjelenésű lesz
  • A Clarins emulzió semleges színű, és nem hagy fehér foltokat.
  • Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is

Használat:
Vigyél fel mogyoró nagyságú mennyiséget a bőrre. Egyenletesen oszlasd el a szokásos nappali krémedben. Az arckrém felvitele után sminkelj.

Összetétel

AQUA/WATER/EAU. DIIZOPROPIL-ADIPÁT. HOMOSALÁT. ETIL-HEXIL-SZALICILÁT. DIETILAMINO-HIDROXI-BENZOIL-HEXIL-BENZOÁT. BUTYLENE GLYCOL. DIIZOPROPIL-SZEBAKÁT. ETIL-HEXIL-TRIAZON. POLIGLICERIL-6-SZTEARÁT. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. TITÁN-DIOXID [NANO]. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. 1,2-HEXANEDIOL. CELLULOSE. TALC. TRIACONTANYL PVP. GLYCERIN. CI 77891/TITÁNDIOXID. PARFUM/FRAGRANCE. GLICERIL-KAPRILÁT. POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6. SILICA. SZINTETIKUS FLUORFLOGOPIT. POLIGLICERIL-6 BEHENÁT. ETIL-HEXIL-GLICERIN. TOCOPHERYL ACETATE. C30-45 OLEFIN. DISODIUM EDTA. TOCOPHEROL. DIMETHICONE. MANGIFERA INDICA (MANGÓ) LEVÉLKIVONAT. MARRUBIUM VULGARE EXTRACT. KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT. T-BUTYL ALCOHOL. PHENETHYL ALCOHOL. TIN OXIDE. CITRIC ACID. FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT. SODIUM BENZOATE. KÁLIUM-SZORBÁT. LAPSANA COMMUNIS VIRÁG/LEVÉL/TÖRZS KIVONAT. MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN [S3682A]

Paraméterek

Összehasonlít
Termék típusa
Emulzió Kész!
Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
30 ml Kész!

Típus

Termék típusa
Emulzió Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
30 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLARINS UV Plus Anti-Pollution SPF50 30ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS UV Plus Anti-Pollution SPF50 30 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLARINS UV Plus Anti-Pollution SPF50 30 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ