Shop roku AlzaBoxy Q1

CLINIQUE 3 Step Intro System Extra Gentle kozmetikai ajándékcsomag

Termékkatalógus
CLINIQUE 3 Step Intro System Extra Gentle kozmetikai ajándékcsomag
Kozmetikai ajándékcsomag - extra gyengéd gondoskodás a száraz és érzékeny bőrre
Kód:  KSDS0891 Termékszám:  20714820176 Gyártó honlapja:
CLINIQUE 3 Step Intro System Extra Gentle kozmetikai ajándékcsomag Megszűnt

CLINIQUE 3 Step Intro System Extra Gentle kozmetikai ajándékcsomag

A CLINIQUE 3 Step Intro System Extra Gentle kozmetikai ajándékcsomag tökéletes ajándék olyan nők számára, akik szeretik minőségi termékekkel kényeztetni bőrüket. Ebben a szettben egy háromlépéses bőrápoló kezelést találsz, egy extra finom tisztító habbal, egy tisztító arcápolóval és egy hidratáló krémmel száraz és nagyon száraz bőrre. A 45 ml-es extra gyengéd tisztító hab alaposan tisztítja a bőrt és eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút. A bőrt tisztává és frissé varázsolja. Finom állagának köszönhetően nem irritálja a bőrt és nem okoz bőrfeszülést, hámlást vagy szárazságot. A termék bőrgyógyászatilag tesztelt, száraz és érzékeny bőrre alkalmas. 

Alkalmazás:
Nyomd meg a termék pumpáját két-három alkalommal, és használd a habot nedves bőrön. Kerüld a termék használatát a szem környékén. Gyengéden masszírozd a bőröd, majd alaposan öblítsd le. Használd a habot reggel és este a bőrápolás első lépéseként. 

A CLINIQUE 3 Step Intro System Extra Gentle kozmetikai ajándékcsomag fő jellemzői

  • Minőségi, háromfázisú bőrápoló kezelés
  • Extra gyengéd arctisztító hab
  • Alaposan tisztít, eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút
  • Bőrnyugtató arclemosó
  • Megnyugtatja és enyhíti a bőrirritációt
  • Hidratáló krém száraz és nagyon száraz bőrre
  • Duplán hidratál és fenntartja az optimális nedvességtartalmat

Bőrnyugtató hatású CLINIQUE Clarifying Lotion

A CLINIQUE Clarifying Lotion 1.0 Twice A Day Exfoliator arclemosó a 3 lépéses bőrápoló kezelés második lépése. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, a szennyeződéseket és a faggyút. Megnyugtatja a bőrt, megszünteti a bőrirritációt és biztosítja a szükséges hidratálást a bőr számára. Frissé, ragyogóvá teszi a bőrt, és felkészíti a bőrápolás következő lépésére. Összetétele hialuronsavval gazdagított, amely segít az öregedés első jelei elleni harcban, és jótékony hatást gyakorol a bőrre. A termék bőrgyógyászok segítségével került kifejlesztésre, nem tartalmaz alkoholt. Minden bőrtípusra alkalmas.

Alkalmazás:
Használd az arclemosót vattakorongok segítségével, tisztítsd meg a bőrt körkörös mozdulatokkal. Használd naponta kétszer, reggel, illetve este. 

Intenzív hidratálás a száraz és a nagyon száraz bőrre

A 30 ml-es CLINIQUE Dramatically Different hidratáló krém kifejezetten száraz és nagyon száraz bőrű hölgyek számára készült. Táplálja a bőrt, dupla adag hidratálást nyújt és fenntartja a bőrt optimális hidratáltsági szintjét. Véd, emellett nyugodt érzést nyújt a bőr számára. A bőröd egészséges és fiatal lesz. Biztosítsd bőröd számára a megfelelő hidratálást és a gazdag tápanyagokat, cserébe jutalmad a rugalmas, élettel teli, egészségesen ragyogó bőr.  

Alkalmazás:
Használd minden reggel a CLINIQUE Dramatically Different hidratáló krémet, oszlasd el körkörös mozdulatokkal a tiszta bőröd. A krém szembe ne kerüljön.

A készlet tartalma:

  • Tisztító hab: Extra Gentle Cleansing Foam 45ml 
  • Tisztító arclemosó: larifying Lotion 1.0 Twice A Day Exfoliator
  • Hidratáló krém száraz és nagyon száraz bőrre:Dramatically Different Moisturizing Cream 30ml
 

Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLINIQUE 3 Step Intro System Extra Gentle kozmetikai ajándékcsomag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLINIQUE 3 Step Introduction Kit Skin Type 1.0 Extra Gentle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLINIQUE 3 Step Intro System Extra Gentle.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ