30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

CLINIQUE Superdefense készlet

Termékkatalógus
CLINIQUE Superdefense készlet
Kozmetikai ajándékcsomag - 21 683,62 Ft/100 ml
Kód:  KSDS1353 Termékszám:  192333103654 Gyártó honlapja:

CLINIQUE Superdefense készlet

Bőrének szüksége van a fáradtságtól való megszabadulásra, ragyogásra és hidratálásra? A CLINIQUE Superdefence szett a száraz és fáradt bőr ápolására szolgáló termékeket tartalmaz, amelyeken az öregedés első jelei mutatkoznak. A CLINIQUE Superdefence nappali krém SPF 25 egy pillanat alatt ragyogóvá teszi a bőrt és védi a káros napsugaraktól. Az All About Clean 2 az 1-ben tisztító gél tisztítja a bőrt, miközben kíméletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket. A CLINIQUE Fresh Pressed Daily Booster Serum hatalmas vitaminlöketet ad bőrének, helyreállítja annak rugalmasságát, megszabadítja a pigmentfoltoktól és megvédi a külső szennyeződésektől.

A CLINIQUE Superdefence Set legfontosabb jellemzői

  • A CLINIQUE szett a száraz és fáradt bőr ápolására szolgál.
  • Küzd az öregedés első jeleivel
  • A CLINIQUE Superdefence nappali krém SPF 25 ragyogóvá teszi és védi a bőrt a napsugárzástól.
  • Az All About Clean tisztító gél gyengéden megszabadítja a bőrt az elhalt hámsejtektől.
  • A bőrszérum nagy adag vitamint biztosít, helyreállítja a bőr rugalmasságát és csökkenti a pigmentfoltokat.
  • A CLINIQUE Superdefence kozmetikai készlet termékeivel bőre fiatalosabb és ragyogóbb lesz.

CLINIQUE Superdefence nappali krém SPF 25

Ha észreveszi, hogy arcán kezdenek megjelenni a finom ráncok, itt az ideje, hogy jobban ápolja bőrét. A Superdefence nappali krém SPF 25 selymes textúrájú, megszabadítja bőrét a fáradtságtól és azonnal ragyogóvá teszi akár 12 órán át. A CLINIQUE krém kisimítja az egyenetlenségeket, csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat. A Superdefence védi a bőrt a káros napfénytől, amely elősegíti a bőr öregedését. Bőre fiatalos, ragyogó és élettel teli lesz a CLINIQUE Superedefence-nek köszönhetően.

A CLINIQUE Superdefence SPF 25 nappali krém legfontosabb jellemzői

  • A CLINIQUE nappali krém az elsősegély az öregedés kezdeti jeleire.
  • Selymes textúrát ad a bőrnek, enyhíti a fáradtságot.
  • A Superdefence 12 órán át, pillanatok alatt ragyogóvá varázsolja a bőrt.
  • Kiegyenlíti az egyenetlenségeket, csökkenti a finom vonalakat és ráncokat
  • Védi a bőrt a káros napsugaraktól
  • A CLINIQUE Superdefence használatával bőre fiatalosabb, élettel és energiával teli lesz.

Használat:
A krémet minden reggel vigye fel a tiszta bőrre.

CLINIQUE All About Clean 2 az 1-ben tisztító gél

Ha egy lépésben szeretné megtisztítani a bőrét, és egyúttal megszabadulni az elhalt hámsejtektől, a CLINIQUE All About Clean tisztító gél az a termék, amelyet keres. Formulájának köszönhetően könnyedén megtisztítja a bőrt, megszabadítja az elhalt hámsejtektől, felfrissíti és gyönyörűen ragyogóvá varázsolja. A szalicilsav biztosítja az elhalt hámsejtek könnyebb eltávolítását és megakadályozza a pórusok eltömődését. A CLINIQUE tisztító gélben lévő szilikagömbök és bambuszpor gyengéd hámlasztóként szolgálnak, és segítenek eltávolítani a bőrsejteket a bőr felszínéről. A CLINIQUE All About Clean egy kíméletes tisztító gél, amely mindennapi használatra alkalmas.

A CLINIQUE All About Clean 2 az 1-ben tisztító gél legfontosabb jellemzői

  • A tisztító gél megtisztítja a bőrt és megszabadítja az elhalt hámsejtektől.
  • CLINIQUE All About Clean frissíti a bőrt és gyönyörűen ragyogóvá teszi.
  • A szalicilsav hozzájárul a bőrsejtek könnyebb eltávolításához
  • A szilícium-dioxid és a bambuszpor gyengéd hámlasztóként szolgálnak az All About Clean gélben.
  • A CLINIQUE tisztító gél gyengéd formulával rendelkezik és mindennapos használatra alkalmas.

Használat:
Vigyen fel megfelelő mennyiségű gélt a tenyerére. Kézzel dörzsölje habosra és masszírozza a bőrbe. Ezután öblítse le langyos vízzel. Használja naponta 2-szer.

CLINIQUE Fresh Pressed Daily Booster szérum

Szeretné, ha a bőre ugyanolyan felfrissülést kapna, mint például egy nagy mennyiségű C-vitamin bevitel után? A CLINIQUE Fresh Pressed Daily Booster tiszta C-vitaminnal ezt az érzést adja meg neki. A C-vitamin puhítja a bőrt, rugalmasságot és hidratáltságot ad, tökéletesen ragyogóvá teszi és védi azt. A készítményt antioxidáns hatású eperfa kivonattal és szalicilsavval is gazdagították, amely hozzájárul a bőr regenerációjához. A koffein és a szacharóz védi a bőrt az irritációtól, a melasz pedig csökkenti a pigmentfoltokat és egységesíti a bőr tónusát.

A CLINIQUE Fresh Pressed Daily Booster szérum legfontosabb jellemzői

  • Az arcszérum gyors és intenzív ápolást biztosít az arcbőr számára.
  • A Fresh Pressed Daily Booster szinte azonnal felfrissíti a bőrt.
  • C-vitamint és szalicilsavat tartalmaz
  • A CLINIQUE Fresh Pressed Daily Booster puhítja, hidratálja és ragyogóvá teszi a bőrt.
  • Egyidejűleg rugalmasságot és védelmet ad a bőrnek.
  • A CLINIQUE szérum csökkenti a pigmentfoltokat és egységesíti a bőr tónusát.

Használat:
Használat előtt rázza fel. Keverjen össze 2 cseppet a hidratáló krémmel, majd vigye fel a bőrére. Reggel és este vigye fel a tiszta, száraz bőrre.

A CLINIQUE Superdefense szett a következőket tartalmazza:
1× CLINIQUE Superdefence nappali krém SPF 25
1× CLINIQUE All About Clean 2 az 1-ben tisztító gél
1× CLINIQUE Fresh Pressed Daily Booster szérum

Összetétel

CLINIQUE Superdefence nappali krém SPF 25:
VÍZ\AQUA\EAUETHYLHEXYL SALICYLATEHOMOSALATEBUTYLOCTYL SALICYLATE DIMETHICONEPOLYESTER-8BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANECETEARYL ALCOHOLGLYCERYL STEARATEPEG-100 SZTEARÁTOKHEA VAJ ETIL-ÉSZTEREKBUTILÉNGLIKOLPETROLÁT SZTIROL/AKRILÁT KOPOLIMERGLICERININNIACINAMIDETREHALÓZEVP/EIKOZÉN KOPOLIMERDAUCUS CAROTA SATIVA (SÁRGARÉPA) GYÖKÉR KIVONATBRASSICA OLERACEA GEMMIFERA (KELBIMBÓ) KIVONAT VACCINIUM MACROCARPON (ÁFONYA) GYÜMÖLCS KIVONATRESVERATROLBRASSICA OLERACEA ITALICA (BROKKOLI) KIVONATACETIL-KARNITIN HCLVACCINIUM ANGUSTIFOLIUM (ÁFONYA) GYÜMÖLCSKIVONATALICILSAVBRASSICA OLERACEA ACEPHALA (KELKÁPOSZTA) LEVÉLKIVONATKREATINOKPINACIA OLERACEA (SPENÓT) LEVÉLKIVONATCUCUMIS SATIVUS (UBORKA) GYÜMÖLCSKIVONATLACTOBACILLUS FERMENTADENOZIN FOSZFATEHORDEUM VULGARE (ÁRPA) KIVONAT\EXTRAIT D', ORGESIGESBECKIA ORIENTALIS (ST. PAUL', S WORT) KIVONATALBIZIA JULIBRISSIN KÉREG KIVONATARABIDOPSIS THALIANA KIVONATPLANKTON KIVONATIZOHEXADECANEORYZA SATIVA (RIZS) KORPA KIVONATKÁLIUM CETIL-FOSZFÁTETOKOFERIL-ACETÁTKAFFEINETILHEXILGLICERINÁLIS ALGAKIVONATMIKROKOKKUSZ-SZULFÁTERGOTHIONEINEZÁTRIUM-HIALURONÁT7-DEHIDRO-KOLESZTEROLKAPRIL-GLIKOLBIOSZACHARID GUMI-4HIDROGÉNEZETT PALMGLICERIDEKAKRILÁTOK/C10-30 ALKILAKRILÁT KERESZTPOLIMERPROPILÉNGLIKOL-DIKAPRÁTPEG-8 LAURATEHELIANTHUS ANNUUS (NAPRAFORGÓ)MAGVAKPOLIETILÉNMÁJKIVONAT\FÁEXX\EXTRAIT DE LEVURETROMETAMINDIMETIKONOLOK NÁTRIUM RNAPOLISZORBÁT 80LECITINTENGERI OSTOR KIVONATXANTÁN GUMIAKRILAMID/NÁTRIUMAKRILILOID-DIMETIL-TURÁT KOPOLIMERETETRAHEXIL-DECIL-ASZKORBÁTPROPILÉNGLIKOL-KAPRILÁTFOSZFÁTDISZNÁTRIUM-EDTABHT-FENOXIETANOL-MIKATITÁN-DIOXID (CI 77891) [ILN44659].

CLINIQUE All About Clean 2 az 1-ben tisztító gél:
VÍZ\AQUAQUA\EAU, GLICERIN, NÁTRIUM-LAURET-SZULFÁT, SILICA, AKRILÁT KOPOLIMER, LAURAMIDOPROPIL-BETAIN, BUTILÉNGLIKOL, SUCROSE, KÓKUSZAMIDOPROPIL-HIDROXISZULTAIN, NÁTRIUM-HIALURONÁT BAMBUSA ARUNDINACEA (BAMBUSZ) SZÁRKIVONAT, LAMINARIA, SACCHARINA KIVONAT, CARICA PAPAYA (PAPAYA) GYÜMÖLCSKIVONAT -KAFFEIN, PALMITOIL-TETRAPEPTID-7, PALMITOIL-TRIPEPTID-1, ACETIL-GLÜKOZAMIN, NÁTRIUM-KOKO-PG-DIMONIUM-KLORID-FOSZFÁT, SALICYLIC ACID, LAURETH-2, DINÁTRIUM-KOKOIL-GLUTAMÁT, NÁTRIUM-KOKOIL-GLUTAMÁT, POLYSORBATE 20, SODIUM CHLORIDE, CARBOMER, CITRIC ACID, NÁTRIUM-SZULFÁT, MONONÁTRIUM-CITRÁT, SODIUM HYDROXIDE, BHT, EDTA, DISODIUM EDTA, FENOXIETANOL [ILN48629]

CLINIQUE Fresh Pressed Daily Booster Serum:
Víz, Aszkorbinsav, Glicerin, Dimetikon, Squalane, Butylene Glycol, Dipropilén-glikol, Acetil-glükozamin, Cucumis Sativus (uborka) gyümölcskivonat, Hordeum Vulgare (árpa) kivonat\Extrait D'Orge, Morus Nigra (eperfa) gyökér kivonat, Melasz kivonat\Saccharum Officinarum\Extrait De Mélasse, Laminaria Digitata kivonat, Scutellaria Baicalensis gyökér kivonat, Acetil-hexapeptid-8, Vitis Vinifera (szőlő) gyümölcskivonat, Alga kivonat, Palmitoil hexapeptid-12, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Alcaligenes poliszacharidok, Koffein, Szacharóz, Tejsavófehérje\Laktiszfehérje\Protéine Du Petit-Lait, Betaine, Salicylic Acid, Glycine Soja (szójabab) fehérje, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul's Wort) kivonat, Bis-Peg-18 metil-éter-dimetil-szilán, Propilénglikol-dikaprát, Helianthus Annuus (napraforgó) magpogácsa, Allyl-metakrilát-keresztpolimer, Carbomer, Gliceril-polimetakrilát, Tromethamine, Xantán gumi, Kálium-szorbát, Peg-8, Polysorbate 20, Sodium Citrate, Dinátrium-Édta, Fenoxietanol.

Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Űrtartalom
88,5 ml Kész!
Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
88,5 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Tisztító gél, Kozmetikai táska, Arcszérum, Testápoló krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLINIQUE Superdefense készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLINIQUE Superdefense Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLINIQUE Superdefense Set.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ