Akvizice ApF HU Slevy s AP+

DETTOL Cleaning Set

Termékkatalógus
DETTOL Cleaning Set
Tisztítókészlet - tartalma: 2 db antibakteriális spray és 3 csomag antibakteriális törlőkendő - 958 Ft/db
Kód:  CIS427 Termékszám:  5997321782393 Gyártó honlapja:

DETTOL Cleaning Set

A Dettol tisztítószerek segítenek a baktériumok, a vírusok és más, az otthonodban található szennyeződések ellen. Ez a tisztítócsomag összesen 5 antibakteriális terméket tartalmaz. Ez magában foglalja az antibakteriális spray-t és a citrom és lime illatú antibakteriális spray-t is. Továbbá találsz a készletben egy csomag antibakteriális törlőkendőt, illetve egy lime és citrom és egy zöldalma illatú antibakteriális törlőkendőt is. Próbáld ki mindegyik terméket és találd meg a kedvenc Dettol segítőtársadat, hogy megszabadulj a baktériumoktól az otthonodban.

A Dettol tisztítókészlet főbb jellemzői

  • A termékeket a baktériumok, vírusok és egyéb háztartási szennyeződések ellen tervezték
  • A Dettol tisztítócsomag 5 antibakteriális tisztítószert tartalmaz
  • 2 antibakteriális spray-t és 3 csomag antibakteriális törlőkendőt tartalmaz
  • A Dettol tisztítószerek illatosítottak és nem illatosítottak, különféle felületekre készültek

Antibakteriális spray a felületekre

A Dettol antibakteriális spray egy kíméletes, ugyanakkor nagyon hatékony tisztítószer, amely a baktériumok 99,9%-át elpusztítja. Emellett segít megszabadulni a pollentől, az állati szőrtől, az atkától és más allergénektől is. Minden típusú kemény és nem porózus felületen használhatod, kivéve az üveget és a tükröt. Mivel agresszív hatóanyagok nélkül készült, biztonságosan használhatod az olyan felületeken is, amely érintkezik az élelmiszerekkel vagy a gyermekek bőrével. A Dettol antibakteriális spray igazán hatékony, alkalmazása után 60 másodperccel megöli a vírusokat és a baktériumokat.

Használat:
Fordítsd a piros színű fúvókát ON állásba. Nyomd le a szórófejet és adagold a szükséges mennyiségű tisztítószert a szennyezett felületre. Ezt követően töröld át a felületet egy tiszta nedves törlővel vagy papírtörlővel. Hagyd a felületet megszáradni. Nincsen szükség további tisztításra.

Összetétel:
kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyag, parfüm

Citrom és Lime antibakteriális spray a felületekre

A Dettol Citrom és Lime antibakteriális spray üdítő illata kellemes és szolid illatot kölcsönöz otthonodnak. A szórófejes kialakításának köszönhetően a használata nagyon egyszerű, elérhetsz vele még a nehezen hozzáférhető helyekre is. Az antibakteriális spray-t biztonságosan használhatod a gyermekek felszerelésén is. Őrizd meg otthonod biztonságát és higiénikus tisztaságát a Dettol Citrom és Lime antibakteriális spray-vel.

Használat:
Fordítsd a fúvókát ON állásba és fújd a terméket a megtisztítani kívánt felületre 20-25 cm-es távolságból. Hagyd hatni maximum 5 percig, majd töröld le a felületről. Amennyiben olyan felületen használod, amely érintkezhet élelmiszerrel, azt ajánljuk, hogy öblítsd le tiszta vízzel.

Összetétel:
5% nemionos felületaktív anyag, benzalkónium-klorid hatóanyag, parfüm, limonén

Antibakteriális törlőkendők a felületekre

A Dettol praktikus antibakteriális törlőkendő azonnal eltávolítja a nemkívánatos szennyeződéseket és megszabadul a baktériumok 99,9%-tól. Emellett eltávolítja a pollent, állati szőrt, atkákat és más allergéneket is. Agresszív hatóanyagok nélkül készült, tehát összetétele rendkívül kíméletes. Nem tartalmaz klórt, színezékeket vagy fehérítőt. A Dettol antibakteriális törlőkendőt bátran használhatod az olyan felületeken is, amely érintkezik az élelmiszerekkel vagy a gyermekek bőrével.

Használat:
Bontsd ki a csomagolást és vegyél ki egy törlőkendőt. Használd a kendőt közvetlenül a megtisztítani kívánt felületen. Ezután nem szükséges vízzel történő lemosás. A használt törlőkendőt dobd ki a szemetesbe.

Összetétel:
fertőtlenítőszer, parfüm
hatóanyag: negyedrész ammóniumvegyület, benzil-C12-16-alkil-dimetil, kloridok: 3,7 g / kg

Citrom és Lime antibakteriális törlőkendő a felületekre

A frissítő citrom és lime illatú praktikus antibakteriális törlőkendő azonnal eltávolítja a nemkívánatos szennyeződéseket és megszabadul a baktériumok 99,9%-tól. Emellett eltávolítja a pollent, állati szőrt, atkákat és más allergéneket is. Agresszív hatóanyagok nélkül készült, tehát összetétele rendkívül kíméletes. Nem tartalmaz klórt, színezékeket vagy fehérítőt. A Dettol Citrom és LIme antibakteriális törlőkendőt bátran használhatod az olyan felületeken is, amely érintkezik az élelmiszerekkel vagy a gyermekek bőrével.

Használat:
Bontsd ki a csomagolást és vegyél ki egy törlőkendőt. Használd a kendőt közvetlenül a megtisztítani kívánt felületen. Ezután nem szükséges vízzel történő lemosás. A használt törlőkendőt dobd ki a szemetesbe.

Összetétel:
kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyag, fertőtlenítőszer, parfüm, limonén
aktív hatóanyag: alkil (C12-16) benzil-dimetil-ammónium-kloridok

Zöldalma antibakteriális törlőkendő a felületekre

A szolid zöldalma illatú praktikus antibakteriális törlőkendő azonnal eltávolítja a nemkívánatos szennyeződéseket és megszabadul a baktériumok 99,9%-tól. Emellett eltávolítja a pollent, állati szőrt, atkákat és más allergéneket is. Agresszív hatóanyagok nélkül készült, tehát összetétele rendkívül kíméletes. Nem tartalmaz klórt, színezékeket vagy fehérítőt. A Dettol Zöldalma antibakteriális törlőkendőt bátran használhatod az olyan felületeken is, amely érintkezik az élelmiszerekkel vagy a gyermekek bőrével.

Használat:
Bontsd ki a csomagolást és vegyél ki egy törlőkendőt. Használd a kendőt közvetlenül a megtisztítani kívánt felületen. Ezután nem szükséges vízzel történő lemosás. A használt törlőkendőt dobd ki a szemetesbe.

Összetétel:
kevesebb, mint 5% nemionos felületaktív anyag, fertőtlenítőszer, parfüm, hexil-fahéj
hatóanyag: benzalkonium-klorid

Csomag tartalma:
1 × antibakteriális spray a felületekre
1 × Citrom és Lime antibakteriális spray a felületekre
1 x antibakteriális törlőkendő a felületekre
1 × Citrom és Lime antibakteriális törlőkendő a felületekre
1 × Zöldalma antibakteriális törlőkendő a felületekre


Paraméterek

Rendeltetés
Spray, Antibakteriális törlőkendők Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Spray, Antibakteriális törlőkendők Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DETTOL Cleaning Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DETTOL Cleaning set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DETTOL Cleaning sada.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ