0% splátky Siguro Shop roku

DOVE Testkozmetika készlet

Termékkatalógus
DOVE Testkozmetika készlet

DOVE Testkozmetika készlet

Kényeztesse magát vagy szeretteit egy adag hidratálással és friss illattal a DOVE kozmetikai szettel. A három termékből álló készlet, amely nem hiányozhat egyetlen fürdőszobából sem, a következőket tartalmazza: izzadásgátló DOVE Go Fresh Peer & Aloe vera, a DOVE mélyen tápláló tusfürdő és a DOVE esszenciális testtej. Az alkoholmentes izzadásgátló egyedülálló összetétele nem irritálja a bőrt, és akár 48 órán keresztül megvédi az izzadságtól. A tusfürdő gyengéden megtisztítja bőrét és megadja a szükséges hidratáltságot. A kiszáradt bőr örömet szerez a DOVE test frissítő tejében. A gondozó kozmetikumok kényelmes csomagolását sok háztartás értékelni fogja.

A DOVE testkozmetikai kozmetikai szett legfontosabb jellemzői

  • A készlet a következőket tartalmazza: antiperspiráns DOVE Go Fresh Peer & Aloe vera, DOVE mélyen tápláló tusfürdő és DOVE testápoló Alapvető testtej
  • Az izzadásgátló akár 48 órán keresztül megvédi az izzadságtól
  • A tusfürdő tisztítja és hidratálja a bőrt
  • A testápoló felfrissíti a fáradt és száraz bőrt
  • A DOVE szettel boldoggá teszi magát vagy szeretteit

Kezelje bőrét az izzadásgátló DOVE Go Fresh Peer & Aloe vera

A Dove női izzadásgátló spray 48 órás védelmet nyújt az izzadás és a szag ellen, és szabadon lélegez. Tökéletesen hidratálja a test bőrét, a lehető legszelídebb és megszünteti annak irritációját. A természet ihlette aroma körte és aloe vera tökéletes frissesség érzetet hagy a hónaljban egész nap.

Použití:
Használat előtt rázza fel. Vigye fel közvetlenül a bőrre 15 cm távolságból. Csak hónaljat használjon.

Složení:
Butane, Izobután, Propane, Alumínium-klórhidrát, Cyclopentasiloxane, PPG-14-butil-éter, Parfüm, Helianthus annuus magolaj, C12-15 alkil-benzoát, Disteardimonium hectorite, Oktildodekanol, BHT, Dimethiconol, Propilén-karbonát, PEG-4, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Linalool

Selymes bőr a DOVE mélytápláló tusfürdővel

A DOVE Deeply Tápláló tusfürdőt minden bőrtípusra tervezték. Díky unikátní technologii Nutrium Moisture gel pokožku šetrně čistí, dokonale hydratuje, dodává jí potřebné živiny a skvěle ji chrání. A gél használat után azonnal kellemesen felfrissíti a bőrt és az illatokat. A terméket mindennapi használatra szánják. Selymesen puha tapintásúvá teszi a bőrt. Kényeztesse magát egy kellemes felfrissüléssel, relaxációs élménnyel és hosszú távú tisztaságérzéssel.

Použití:
Vigye fel az egész test nedves bőrére, és gyengéden masszírozza, amíg selymes hab képződik. Mosás után alaposan öblítse le a bőrt.

Složení:
Aqua, Kokomidopropil-betain, Nátrium-hidroxi-propil-keményítő-foszfát, Laurinsav, Nátrium-lauroil-glicinát, Nátrium-lauroil-izetionát, Hidrogénezett szójaolaj, Sodium chloride, Helianthus annuus hibrid olaj, Glicerin, Parfüm, Guar-hidroxi-propil-trimonium-klorid, Sztearinsav, Palmitinsav, Nátrium-izetionát, Citric acid, Nátrium-hidroxid, BHT, Tetrasodium EDTA, Butilénglikol, DMDM hidantoin, Nátrium benzoát, Jodopropinil, Butilkarbamát, Cink-oxid, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Hexyl cinnamal, Limonene, Linalool.

Osvěžte svou pleť s tělovým mlékem DOVE Alapvető testtej

Az elfáradt bőr különleges gondozást igényel, amely gyorsan enyhíti és biztosítja a szükséges energiát. A száraz és repedezett bőr már a múlté. Hloubkově vyživující a hydratační účinky přírodních olejů navrátí vaši pokožce energii a hebkost. Tekerje be testét a gazdag testápoló finom fátyolába Dove Essential Táplálásamely az egyedülálló DeepCare Complex technológiát tartalmazza. Illóolajokkal és néhány bőr természetes dipidekkel dúsított, amelyek hidratálják és mélyen táplálják. Gyönyörűen felszívódik, és így hatékonyan ápolja a tartósan szép és puha bőrt.

Použití:
A testápolót vigye fel reggel és / vagy este, az egész testet óvatosan simogatva.

Složení:
Víz, Etilhexil-kokoát, Cyclopentasiloxane, Glicerin, Paraffinum liquidum, Cetil PEG / PPG-10/1 dimetikon, Tokoferil-acetát, Izomerizált linolsav, Helianthus annuus hibrid olaj, Nátrium-PCA, Tejsav, Kálium-laktát, Karbamid, Kollagén aminosavak, Mikrokristályos huzal, Dinátrium-foszfát, Parfüm, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, BHT, Pentaeritritil-tetra-di-terc-butil-hidroxi-hidrocinnamát, Alfa-izometil-ionon, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Kumarin, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hidroxi-izohexil-3-ciklohexén-karboxaldehid, Limonene, Linalool

Paraméterek

Specifikáció
Dekor kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Száraz, Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
250 ml Kész!
Összetétel jellemző
Alkoholmentes Kész!
Típus
Uniszex Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dekor kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Száraz, Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
250 ml Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Alkoholmentes Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott
Száraz bőrre Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DOVE Testkozmetika készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Sada tělové kosmetiky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DOVE Sada tělové kosmetiky.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ