Slevy s AP+ Shop roku

FA Get Spiritual Karácsonyi szett

Termékkatalógus
FA Get Spiritual Karácsonyi szett
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: tusfürdő zselé és dezodor
Kód:  VBAL8238 Termékszám:  9000101635652 Gyártó honlapja:

FA Get Spiritual Karácsonyi szett

Tedd boldoggá magadat vagy szeretteidet a FA Get Spiritual kozmetikai szettben rejlő gondoskodással, amely mámorító virágillatot áraszt. A kozmetikai csomagban tusfürdőt és dezodort találsz. A FA termékek garantálják a frissesség és a tisztaság érzését. A tusfürdő hidratált és puha bőrt biztosít. A dezodor aktív frissítő komplexet tartalmaz, amely küzd a baktériumok által okozott szagok ellen, és hosszan tartó illatot nyújt. A lágy formula gyengéden ápolja a bőrt. A készlet kiváló ajándék lehet.

A FA Get Spiritual kozmetikai készlet legfontosabb jellemzői

  • A csomag tusfürdőt és dezodort rejt
  • FA Get Spiritual tusfürdő a rózsaszín jázmin kellemes illatával
    A FA Get Spiritual dezodor 48 órán át megbízható védelmet biztosít az izzadás és a szagok ellen
    Mindkét termék kellemes virágillattal rendelkezik
    A gyengéd formula finoman ápolja a bőrt
    A kozmetikai szett ajándéknak is kiváló

FA Get Spiritual tusfürdő, 250 ml 

Szeretnéd a rózsaszín jázmin mámorító illatába burkolni testedet? Akkor válaszd a FA Get Spiritual tusfürdőt. A termék puhává, simává és hidratálttá varázsolja a bőrt. Kíméletes, vegán formula, 93%-ban természetes összetevőkkel.

FA Get Spiritual dezodor, 150 ml

A FA Get Spiritual női spray dezodor megbízható védelmet nyújt az izzadás és a testszag ellen akár 48 órán keresztül. A tisztaság és a frissesség hosszan tartó érzésével ajándékoz meg. Kellemes virágillatot kölcsönöz a bőrnek. Gyengéd formulája finoman ápolja a hónalj bőrét. Nem hagy nyomot a ruházaton, sem fehér, sem sárga foltokat. A termék nem tartalmaz alkoholt.

Összetétel

Tusfürdőzselé:
Aqua (víz, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Gliceril-laurát, Parfüm (illat), Propylene glycol, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-55 propilénglikol-oleát, Tokoferol, Hidrogénezett pálma-glicerid-citrát, Benzofenon-4, Tetrasodium EDTA, Sodium hydroxide, Citric acid, Llinalool, Benzyl salicylate, Limonene, Hexyl cinnamal, Citronellol, Nátrium benzoát, Nátrium-szalicilát, Benzyl alcohol, CI 17200 (Rev 33), CI 142090 (kék 1)

Deodorant:
Bután, Propane, Aluminum chlorohydrate, Etilhexil-palmitát, Izobután, Trietil-citrát, Dimetikon, C9-12 alkánok, Isopropyl myristate, Parfüm (illat), C12-15 alkyl benzoate, Disteardimonium hectorite, Propylene carbonate, Linalool, Limonene, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Citronellol, Alfa-izometil-ionon, Kumarin

Paraméterek

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FA Get Spiritual Karácsonyi szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Vánoční Sada Get Spiritual . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FA Vianočná sada Get Spiritual.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ